דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דרוש ליווי משפטי

2023
2 2 0 1
  • דרוש

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 03/01/2023 15:02 גם אני קבלתי...
  • דרוש מקור

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2023 20:32 מעלה עוד פעם.. ידוע למישהו על מקור שהמוליד בן רשע חוזר בגלגול..
  • דרוש..

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/05/2023 07:54 בס"ד אברך לעבודה רציפה א. שומר סוד ב. יודע לשחק עם האופציות של המייל [עיצוב כו'] ג. שומר סוד.. ד. זמינות במייל [לא מיידי דוקא, אבל שפותח המייל פעם ביום]
  • ליווי אישי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/05/2023 06:51 בס"ד אולי המייל הבא יחסוך כמה טלפונים וכמה מיילים [ומחילה מראש ממי שזה לא רלוונטי בשבילו] אחרי הכלל ש'אין שום כלל מה עושים אצלי בליווי האישי, כי כל אחד הוא עולם אחר', אז בכל אופן, מה, לדוגמא, כן עושים [לפעמים, אם זה מה שצריך]? מנסחים ביחד קו"ח בצורה נכונה [שזה עצמו כולל כו"כ פרטים] אני עובר על הקבצים לפני שליחתם [גם של הדוגמאות למבחן, וגם של העבודה בעצמה] ובודק מה יש לשפר לומדים ביחד אלו סוגי עבודות יש בעולם העריכה התורנית, [ו'מה זה בכלל עריכה תורנית'], ומי מתאים למה, לומדים ביחד אלו מכונים יש, מה ההבדלים ביניהם, מה מתאים למי, חושבים ביחד כמה שכר לדרוש, ואיך לעשות זאת בצורה נכונה, היינו גם הריווחית ביותר, בס"ד, אבל גם המפוקחת ומציאותית, מנסים להבין ביחד 'מה החסמים שלי', [היינו: למה אני תקוע], ומה עושים כדי להשתחרר מזה בס"ד. לפעמים חסמים שכליים [תפיסות מוטעות], לפעמים חסמים רגשיים, לומדים איך מצד אחד להשקיע בשיא הרצינות, ואיך יחד עם זה לא לקחת 'אחריות יתר', שמכבידה על העבודה שלא לצורך, לומדים ביחד אלו הוראות של מכונים הם 'דברים ככתבן', ואלו הוראות הם רק 'נתינת כיוון כללי, לאן לשאוף' [ובסוד בסוד... אלו הוראות, גם אלו שכתבו אותם, יודעים שאין זה מציאותי בכלל, וזה רק למען הפרוטוקול..] זה על קצה המזלג.. לתשומת לב, נשאר מקום אחד אחרון במחיר הנוכחי.
  • ליווי אישי

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/05/2023 17:10 לכל המתלבטים התחלתי לעבוד בעריכה תורנית לפני כמה שנים וכל הזמן הייתי "תקוע" ולא הצלחתי להתקדם ולמצוא עבודה טובה. פניתי ללווי אישי עם המנהל היקר הרב שמואל בלויא שליט"א הוא אירגן לי את הכל הסביר וליווה בסבלנות אין קץ לחדד נקודות חשובות וללטש את העבודה עד שתצא מושלמת תוך תקופה קצרה ממש הוא העלה אותי על הדרך ועזר לי למצוא עבודה מסודרת וגם אחרי שהסתדרתי המשיך לעזור ביעוץ והכוונה גם אחרי שעברו שלושת החדשים המובטחים לכל המתלבטים חבל על כל יום שעובר רוצו והרשמו "שווה כל שקל"
  • דרוש מקור

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 03/07/2023 23:59 מה מצאת? [יתכן שיש לי מקור נוסף]
  • דרוש מידע

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/12/2023 18:57 בס"ד מיהו בעל כתובת מייל זו ? [email protected] [מעסיק עורכים] באישי בלבד זה לתועלת, על אחריותי כל מידע יעזור שמואל לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • דרוש מקור

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 06/07/2023 22:18 עיין בספר 'המקנה' על קידושין (פב. ד"ה רבי שמעון ן אלעזר) מאמר נפלא מדוע באדם צדיק החיות מתאוות שיאכלם.

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים