דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בענין אישור ודחיית הודעות

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 10/08/2023 08:18

נא לשים לב, שלפעמים הודעה חדשה גוררת אחריה את כל השרשור שהיה קודם.
    מה שגורם לפעמים שהודעה שהיא ראויה מצד עצמה לא תאושר,
    בגלל מה שכתוב בהמשך.
    לכן כדאי לפתוח את ה 3 נקודות שבתחתית המייל, ולמחוק כל מה שכתוב שם.
    בתקוה להבנה

• הודעות נחוצות שנאלצתי למוחקם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 21:34 בס"ד אחר בקשת המחילה, כו"כ הודעות חשובות נמחקו מאתר הקבוצה, [בבחי' אוי ל.. ואוי ל..] לכאו' אין זה כ"כ נפק"מ כי רוב מוחלט של החברים פה שליט"א אין להם גישה לאתר בכלל, אשריהם ישראל [אגב לתשו"ל מה שדיברו על זום], אבל אני מעדכן
  • הודעות אישיות אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 10:26 בס"ד לא נעים לכתוב את זה בפעם האלף, אבל ההכרח לא כו'. הודעה שכותבים לי מתוך שרשור, לא מגיעה אלי לדואר נכנס. אין לי זמן לעבור על כל ההודעות בקבוצה, אחת לאחת, כדי לבדוק אם כתבו לי משהו. ומאותה סיבה, מזכיר שוב בקשתי: מי שרואה משהו לא תקין, שמפריע לאחרים - נא יכתוב לי, לתועלת הרבים. [מי שחושש מגרימת עגמ"נ לעורך אחר, שייחסם 'בגללו', יכול לציין בפנייה אלי: אבקש שלא תחסום אף אחד בגלל ההודעה הזו שלי. מבטיח לעשות כן]. בו"ה לגבי מה ששאלו מה אפשר לפרסם פה ומה לא: כל דבר שמרוויחים עליו כסף, אני מבקש לא לפרסם אותו פה. זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד. [ז'תומרת, ברור שאין לי בעיה עם זה שיפרסמו פה לוחות זמנים של אגד, אם זה לצורך העבודה. כי ברור שהם לא יפרסמו אצלי בלוח דע"ת.. אבל מצד שני גם אני פעם הייתי בטוח שאין סיכוי שמכונים גדולים יפרסמו פה, ועובדה שכן. קיצער כ"א יעשה כהבנתו. מי שרוצה להיות בטוח יפנה אלי במייל חדש] בו"ה
  • בענין דברים שנכתבים בקבוצה.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 15:15 אני חושב שהדבר שהכי יועיל כאן, זה שכל אחד יחשוב ויבין, שכשהוא כותב משהו בקבוצה, זה ממש כמו לכתוב את זה במודעה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק. ומה שלא היה כותב שם שלא יכתוב כאן. יש כאן המון אנשים שמחוברים לקבוצה מכל סוגי המכונים וסוגי האנשים, ואף אחד לא יכול להעלות בדעתו מי הם. יכול להיות שגם אם המנהל שלך בעצמו לא עובר כאן על המיילים, אולי הוא מבקש מאיזה חבר שיעבור בשבילו על המיילים, וכדומה. ואולי יש כאן פלוני אלמוני שידיד של פלמוני שדחוף לו מאד לעדכן אותו שכתבו עליו בקבוצה כך וכך... וכו' וכו'... [כמובן שאין כוונתי לא לכתוב כאן דברים כמו בענין העלאת שכר וכדומה. כי הגם שזה מלחיץ מנהלי מכונים מסוימים, כל זמן שלא כתוב את שם המכון, אין להם שום אפשרות לכעוס על מישהו ספציפי, כי אם הם הבינו שזה אמור להלחיץ אותם בלי שכתבו את שמם, זו בעיה שלהם בלבד...] בברכת הצלחה רבה לקבוצה המדהימה, ושהפורום יביא תועלת במקסימום האפשרי. ואיש את רעהו יעזורו וכו'.
  • הודעות שמגיעות לספאם

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 10:06 כן רק כדאי להגדיר גם שתמיד יגיע לדואר נכנס או לתוית מסוימת -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • בענין 'הערוך'

2023
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 13/07/2023 14:27 כנראה בשביל העתיד שיקראו בספריו
  • הודעות אבטחה במייל

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 11:39 לפעמים זה כלום שמשגע את השכל. אבל לפעמים יש בזה משהו. צריך לבדוק בכל מקום לגופו של ענין.
  • אישור הודעות

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/08/2023 23:03 אפשר לאשר הודעות גם במחשב עם מייל בלבד לגמרי! תרשום בשורת החיפוש במייל את המילה "ממתינה" או "ממתינה לאישור" ואז תמצא את כל ההודעות שממתינות לאישור, תפתח אותה ואם ברצונך לאשר תלחץ על 'השב' להודעה וזהו זה.
  • חיפוש הודעות קודמות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/10/2023 06:50 כמדומני שיש כאן חברים שפתחו מייל ייעודי רק עבור הקבוצה, והם מהוותיקים כאן אולי יואיל אחד מהם לתת המייל שלו וסיסמת הכניסה לכל מאן דבעי, כדי שיהיה אפשרות של חיפוש בהודעות קודמות. או שאולי אם מישהו רוצה להתנדב לחפש מפעם לפעם עבור עורכים ששואלים עזרה, הוא יכתוב פה, ובעל המייל הנ"ל ייתן לו באישי את הקוד כניסה למייל שלו הייעודי הנ"ל.

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים