דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ליווי אישי

2023
67 19 0 1
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/01/2023 22:04 בס"ד למה סותר ? הרב בן שמעון אמר שאם אדם מציע עצמו לעבודה הוא יכול בשמחה. קיצער נראה לי שהבנו ושהובנו.. נא לשאול אותי על כל מקרה לגופו
  • תוכנת 'דוור אישי' דיוור תפוצה מתקדם - עודכן בס"ד!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/01/2023 02:41 בס"ד תוכנת 'דוור אישי' - דיוור תפוצה מתקדם לכל שרת שתרצו! כמובן שעובד גם עם ג'ימייל ואאוטלוק ועוד. מייל אישי רגיל ללא קמפיין! לא עובר ל'קידומי מכירות'! לא נכלל ב'קבוצה' או 'עותק' או 'עותק נסתר' וכל כיוצ"ב, אלא מייל אישי ממש לכל אחד! ניתן לשנות את שם השולח, ניתן לאכסן כתובות מיילים רבים על סיסמאותיהן ולהחליפן כל הזמן ללא הגבלה! ניהול קבוצות ללא הגבלה, וניהול חברי קבוצה ללא הגבלה, (ישנה הגבלה לפעמים מצד השרת שנבחר על ידי הלקוח אך ללא כל קשר מצד התוכנה). יבוא ויצוא אנשי קשר ללא הגבלה, אפשרות לקבצי TXT או CSV (= אקסל) תואם גימייל [!] לבחירתכם! - פאנל עריכת HTML למתקדמים! מעקב הצלחת שליחה, כולל אפשרות נסיונות חוזרים מכתובות / שרתים / שמות שולחים שונים, כולל יצוא רשימות נשלחים ונכשלים. ועוד חוויות משלימות ונוחויות מדהימות הנדרשות למשתמשי דיוור תפוצתי. להורדה: https://did.li/sLjrl
  • מאגר ספרים אישי באוצר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 10:50 האם ידוע למישהו האם ניתן לקחת את האקסל של טבלת הספרים שבאוצר החכמה ולייבא אותו לתוכנה באופן כלשהו על מנת להכין מאגר ספרים אישי תודה למסייעים ושכמ"ה "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • לא קשור לקבוצה. מייל אישי שלי

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/06/2023 01:08 כנראה שאין תחליף לליווי האישי שלך, כשמו כן הוא. אישי ופרטני לפי רוחו של כל אחד.
  • צריך המלצה על ספר שמביא תולדות אישי התנ"ך

2023
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 17/07/2023 04:45 אחד מחכמי בית המדרש, פעם שלח לי רשימה עם השמות שהוזכרו בתנ"ך ועל כל אחד מקורו, ובתקציר ממש מי היה, והאם מזרע ישראל או אחר. אם תרצה נוכל לשואלו (או לשאלו). El dom., 16 jul. 2023 15:38, אברהם ר. [email protected] escribió:
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 17/07/2023 11:14 המשך בעילו"ש: תודה לכולם. הבהרה: אף עזרה בתשלום. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/07/2023 13:38 לגבי הבינה מלאכותית, מי שרוצה לדון בזה יכול לפנות אלי בפרטי, לפי כללי הפורום אין לדון על ענייני השקפה בפורום, ובנוסף להטות את השרשור לעניין צדדי -חשוב ככל שיהיה. יום טוב לכולם והרבה הצלחה!
  • ליווי אישי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/05/2023 06:51 בס"ד אולי המייל הבא יחסוך כמה טלפונים וכמה מיילים [ומחילה מראש ממי שזה לא רלוונטי בשבילו] אחרי הכלל ש'אין שום כלל מה עושים אצלי בליווי האישי, כי כל אחד הוא עולם אחר', אז בכל אופן, מה, לדוגמא, כן עושים [לפעמים, אם זה מה שצריך]? מנסחים ביחד קו"ח בצורה נכונה [שזה עצמו כולל כו"כ פרטים] אני עובר על הקבצים לפני שליחתם [גם של הדוגמאות למבחן, וגם של העבודה בעצמה] ובודק מה יש לשפר לומדים ביחד אלו סוגי עבודות יש בעולם העריכה התורנית, [ו'מה זה בכלל עריכה תורנית'], ומי מתאים למה, לומדים ביחד אלו מכונים יש, מה ההבדלים ביניהם, מה מתאים למי, חושבים ביחד כמה שכר לדרוש, ואיך לעשות זאת בצורה נכונה, היינו גם הריווחית ביותר, בס"ד, אבל גם המפוקחת ומציאותית, מנסים להבין ביחד 'מה החסמים שלי', [היינו: למה אני תקוע], ומה עושים כדי להשתחרר מזה בס"ד. לפעמים חסמים שכליים [תפיסות מוטעות], לפעמים חסמים רגשיים, לומדים איך מצד אחד להשקיע בשיא הרצינות, ואיך יחד עם זה לא לקחת 'אחריות יתר', שמכבידה על העבודה שלא לצורך, לומדים ביחד אלו הוראות של מכונים הם 'דברים ככתבן', ואלו הוראות הם רק 'נתינת כיוון כללי, לאן לשאוף' [ובסוד בסוד... אלו הוראות, גם אלו שכתבו אותם, יודעים שאין זה מציאותי בכלל, וזה רק למען הפרוטוקול..] זה על קצה המזלג.. לתשומת לב, נשאר מקום אחד אחרון במחיר הנוכחי.

5

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים