דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

החלפת הערות באותיות לטיניות לאותיות

2023
3 2 0 1
  • כיצד עושים הערות סקירה על הערות שוליים?

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 22:52 ניסיתי לחשוב על זה, אבל לא הצלחתי להבין תכלס איך לבצע את זה אני מצליח לעשות את זה לפני שההערות כתובות, אבל אחרי שהן כתובות, לא מצאתי דרך להעביר את כולן יחד.
  • הערות סקירה

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 12/03/2023 14:19 אצלי הפתרונות הבאים עובדים: לבחור מילה אחת מתוך הערת סקירה כשלהיא, לבחור 'כל הטקסט עם עיצוב דומה' ולהעתיק את הכל למסמך אחר. החסרון של פתרון זה הוא שהתוכן מועתק כתוכן סתמי, כל הערה אמנם בפסקה נפרדת, אך לא כהערות סקירה לפתוח עותק מהמסמך (או לבחור הכל בקונטרול A) ו'בחפש והחלף' להחלף את כל הטקסט בכלום או ברווח. כך נשארות במסמך רק הערות הסקירה, על מתכונתן ועל סדרן
  • הערות סקירה

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 23:18 בס"ד אצלי עזר שהגדרתי שינוי בסגנון, לא של ההערת סקירה, רק של 'כללי' כי הכל יושב בסופן של דבר על זה בתפריט - בית במשבצת - סגנונות ["משבצת" - ככה אני קורא לזה, כל תפריט מחולק לחלקים, לדוגמא בית מחולק ל לוח גופן פסקה כו'] עומדים על רגיל פותחים תיבת דו שיח בעכבר הימני [אגב כלל גדול, תמיד השמאלי בעכבר כוונתו נקסט, או.קיי., תתקדם, מסכים, והימני זה פתיחת תיבת דו שיח, היינו אתה אומר למחשב 'אני רוצה לדבר איתך, תקשיב לי רגע..] לוחצים על שינוי [תמיד כשאומרים לוחצים הכוונה בשמאלי] בצד ימין למטה יש 'עיצוב' נכנסים לזה בוחרים בפיסקה [תוך כדי כתיבה אני רואה שהקדימוני בעלי חסד אחרים, אבל אמשיך, אולי יהיה תועלת למישהו] ב'כניסות ומרווחים' במשבצת כללי מוודאים שכיוון הכתיבה הוא מימין לשמאל. כל הנ"ל קשור גם לזה שבהערות הסקירה לפעמים זה נכתב משמאל לימין, וגם לשפת הכתיבה. כי כשאומרים למחשב לכתוב משמאל לימין, הוא מיד מבין שהכוונה לאנגלית אגב זו גם הסיבה שלפעמים מסתבכים עם כתיבת מייל בתוך הוורד כי לא צריך לשנות למחשב את השפה ! זה סתם מבלבל אותו רק צריך לשנות את כיוון הכתיבה [ בית, פסקה, שורה ראשונה בצד שמאל, כיוון כתיבה] אח"כ בשורה הבאה משנים בחזרה את כיוון הכתיבה וכמו ילד טוב הוא חוזר לעברית ובלצ"ג בב"א אם עזר למישהו אשמח לשמוע תודה..
  • הערות סיום

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 22:13 באג בוורד החדשים [החל מהעמוד השני] אינני מכיר שום פתרון, פרט להמרה לתבנית הישנה אשמח שיחכימוני ------ Original Message ------ מאת: From "הרב יעקב הלוי" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date ב' תמוז תשפ"ג 21:24:12 Subject [הבית לעורך התורני] הערות סיום
  • הערות סיום

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 13:23 לפני ההערות עושה מעבר מקטע, ומגדיר כטורים, ושׁם שׂם את ההערות סיום שים לב לבאג בהערות סיום בטורים בוורד החדשים, שלאחר העמוד הראשון התקין - בעמודים הבאים מתהפכים הטורים הימני והשמאלי אם למישהו יש פתרון - אשמח ------ Original Message ------ מאת: From "גור לביא" מאת: To "עריכה תורנית" Date י"ב אייר תשפ"ג 13:02:31 Subject [הבית לעורך התורני] הערות סיום
  • הערות שוליים

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    I
    תאריך ההודעה המקורית: 11/07/2023 22:35 תודה רבה
  • הערות שוליים

2023
    3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2023 16:21 אפשרות פחות סבירה שכל המסמך שלך מוגדר משמאל לימין האפשרות הסבירה יותר היא שסגנון ההערות ['טקסט הערת שולים' או 'FootnoteText'], או ההפניה להערות ['הםניה להערת שולים' או 'FootnoteReference'] - מוגדרים משמאל לימין ------ Original Message ------ מאת: From "אברהם הורוביץ" מאת: To "עריכה תורנית" Date ט"ו סיוון תשפ"ג 15:25:51 Subject [הבית לעורך התורני] הערות שוליים
  • הערות שוליים

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/05/2023 11:13 תודה -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים