דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הערות סקירה

2023
3 3 0 1
  • הערות סקירה

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 12/03/2023 14:19 אצלי הפתרונות הבאים עובדים: לבחור מילה אחת מתוך הערת סקירה כשלהיא, לבחור 'כל הטקסט עם עיצוב דומה' ולהעתיק את הכל למסמך אחר. החסרון של פתרון זה הוא שהתוכן מועתק כתוכן סתמי, כל הערה אמנם בפסקה נפרדת, אך לא כהערות סקירה לפתוח עותק מהמסמך (או לבחור הכל בקונטרול A) ו'בחפש והחלף' להחלף את כל הטקסט בכלום או ברווח. כך נשארות במסמך רק הערות הסקירה, על מתכונתן ועל סדרן
  • הערות סקירה

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 23:18 בס"ד אצלי עזר שהגדרתי שינוי בסגנון, לא של ההערת סקירה, רק של 'כללי' כי הכל יושב בסופן של דבר על זה בתפריט - בית במשבצת - סגנונות ["משבצת" - ככה אני קורא לזה, כל תפריט מחולק לחלקים, לדוגמא בית מחולק ל לוח גופן פסקה כו'] עומדים על רגיל פותחים תיבת דו שיח בעכבר הימני [אגב כלל גדול, תמיד השמאלי בעכבר כוונתו נקסט, או.קיי., תתקדם, מסכים, והימני זה פתיחת תיבת דו שיח, היינו אתה אומר למחשב 'אני רוצה לדבר איתך, תקשיב לי רגע..] לוחצים על שינוי [תמיד כשאומרים לוחצים הכוונה בשמאלי] בצד ימין למטה יש 'עיצוב' נכנסים לזה בוחרים בפיסקה [תוך כדי כתיבה אני רואה שהקדימוני בעלי חסד אחרים, אבל אמשיך, אולי יהיה תועלת למישהו] ב'כניסות ומרווחים' במשבצת כללי מוודאים שכיוון הכתיבה הוא מימין לשמאל. כל הנ"ל קשור גם לזה שבהערות הסקירה לפעמים זה נכתב משמאל לימין, וגם לשפת הכתיבה. כי כשאומרים למחשב לכתוב משמאל לימין, הוא מיד מבין שהכוונה לאנגלית אגב זו גם הסיבה שלפעמים מסתבכים עם כתיבת מייל בתוך הוורד כי לא צריך לשנות למחשב את השפה ! זה סתם מבלבל אותו רק צריך לשנות את כיוון הכתיבה [ בית, פסקה, שורה ראשונה בצד שמאל, כיוון כתיבה] אח"כ בשורה הבאה משנים בחזרה את כיוון הכתיבה וכמו ילד טוב הוא חוזר לעברית ובלצ"ג בב"א אם עזר למישהו אשמח לשמוע תודה..
  • הערות שולים

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/05/2023 11:25 תנסה לבדוק גם ב'כל הסימונים' במעקב אחר שינויים. לפעמים ב'סימון פשוט' נראה שיש שיבוש של ההערות, וזה בגלל שהוורד מחשיב גם את מה שנמחק... ב-יום שישי, 12 במאי 2023 בשעה 11:14:18 UTC+3, ארי במסתרים כתב/ה:
  • הערות בחלונית סקירה לפי סדר כרונולוגי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/05/2023 10:47 שלום רציתי לשאול מי מכיר אפשרות שההערות והשינויים בחלונית סקירה יופיע אצלי לפי הסדר של תאריך ושעה מלמעלה למטה תודה מראש
  • 2 שאלות בענין הערות סקירה

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 18/10/2023 23:16 אם אתה רוצה לתקן למפרע את שם המשתמש; תפתח עותק של המסמך, ושם תלחץ על קבל כל השינויים והפסק מעקב, במסמך המקורי תלחץ על דחה שינויים והפסק מעקב, לאחר מכן עשה השוואה בין שני המסמכים, וייפתח לך מסמך חדש עם כל השינויים על שם המשתמש החדש
  • סינון הערות סקירה - האפשר?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/11/2023 21:03 שלום, האם יש דרך לסנן הערות סקירה כך שיופיעו רק אלו שאחרי תאריך מסוים או רק אלו שלא נפתרו? [יש אפשרות סינון לפי שם הבודק, אבל זה לא עוזר לי כעת: 'הצג סימון' > 'אנשים ספציפיים'] בברכה, אריאל
  • בעיה בוורד - הערות סקירה מאד מאטות את המחשב

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/11/2023 09:59 דומני עתה שיש עוד גורם לכך. בדקתי את הערת הסקירה מיד בפתיחת הקובץ אך מיד בפתיחת הקובץ הוא עסוק מאד בבדיקת שגיאות כתיב. ולכן כדאי להמתין דקה. האם יש עוד מישהו שהתנסה בבעיה הזו ובפתרון? --
  • הערות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    I
    תאריך ההודעה המקורית: 23/11/2023 22:03 כשאני כותב הערות סקירה נפתח גם הרחבה בצד וגם הערת סקירה כיצד מבטלים את התור - הרחבה בצד?

1

790

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים