דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בואו נעשה סוף להטרדות במייל. אם אתם מעבירים הודעה זו הלאה [למי שנראה לכם שרוצה את זה], אז רק בעותק מוסתר !

2023
57 21 0 1
  • הודעות אלי - רק במייל חדש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2023 10:01 בס"ד אני רואה שיש צורך להזכיר את זה שוב, כדי למנוע מצבים שיהודי טורח לכתוב לי מייל ובסוף לא אקרא את זה בכלל: אני לא עובר על ההודעות שבקבוצה, בדרך כלל. מי שמגיב לי מתוך השרשור, סביר להניח שלא אראה את זה בכלל. לכן נא לכתוב לי תמיד בהודעה חדשה. [גם ככה אין באפשרות להגיב לכל מייל. אבל לפחות שהוא ידע [י צרויה] בטוח שקראתי את זה..]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 20/01/2023 11:27 רציתי לשאןל יש לי קובץ וורד שאני רוצה לשלוח את זה במייל והוא כותב לי נחסם מטעמי אבטחה האם מישהו יודע מה הסיבה לזה
  • גמ"ח עימוד - הודעה שקיבלתי במייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2023 17:05 ---------- Forwarded message --------- מאת: מאת: New Design Date: יום ב׳, 1 במאי 2023 ב-16:59 Subject: עימוד אוטומטי - הוראות שליחה בברכה, אריכא קבצים מצורפים: UserGuide.pdf דוגמאות.zip
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 08/06/2023 20:13 הבנתי שלא התחלת מ-0 השאלה שלי היתה האם הבעיה אכן היתה בהתקנה. כי זה משהו מרתק מאת: [email protected]
  • איך הייתם מתרגמים את זה לאידיש?

2023
    23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 02/11/2023 17:51
  • לקרוא רק את כותרות העיתונים

2023
    34
    0 הצבעות
    34 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2023 08:29 גם דיון זה נעול. יהיה לי מאוד חבל להוציא מהקבוצה ת"ח חשובים שעוזרים הרבה לאחרים. אבל אם לא תהיה ברירה, אעשה זאת. ב-יום שלישי, 7 בנובמבר 2023 בשעה 01:13:19 UTC+2, אליעזר סילבר כתב/ה:
  • אודה למי שיעביר מייל זה הלאה, לתועלת הכלל.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/12/2023 08:04 בס"ד לתשומת לב מעסיקי עורכים [באופן קבוע / אקראי]: ניתן לקבל אצלי תיווך [כרגע חינמי] לקבלת עורך שמתאים למה שאתם צריכים. נא לפנות אלי באישי A33107566 ג'ימייל. כדאי לפרט כמה שיותר על מהות העבודה, כך אוכל בע"ה להבין יותר איזה כישורים נצרכים כאן, ולהתאים יותר במדויק. אופן התיווך הוא שאתם מקבלים ממני שם אחד של עורך מתאים [ואם ביקשתם כמה - כמה שביקשתם], ואם הוא לא מתאים אזי אתם כותבים לי שוב ואני נותן לכם בע"ה שם אחר. ב"ה יש תח"י מאגר גדול של עורכים עם כל פרטיהם. ב"ה כבר תיווכתי לכו"כ לקוחות, וב"ה הם מרוצים. יה"ר שנזכה לקיים דברי מוהרנ"ת זיע"א: וְנִזְכֶּה שֶׁיִּתְחַבְּרוּ סְפָרִים הַרְבֵּה דִקְדֻשָּׁה, וְיִתְחַדְּשׁוּ בְּכָל פַּעַם סְפָרִים הַרְבֵּה בְּתוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, וְיִהְיֶה לָנוּ אֱמוּנָה שְׁלֵמָה בְּכֻלָּם, וְלא יִהְיֶה אֶצְלֵנוּ לְמוֹתָר שׁוּם סֵפֶר הַמְּדַבֵּר מֵעִנְיָנֵי תוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, הֵן הַמְדַבְּרִים בִּפְשָׁט רֶמֶז דְּרוּשׁ סוֹד, הֵן סִפְרֵי הַמְפָרְשִׁים וְהַמְבָאֲרִים, הֵן סִפְרֵי הַפּוֹסְקִים וּשְׁאֵלוֹת וּתְשׁוּבוֹת, הֵן סִפְרֵי מוּסָר, הֵן סִפְרֵי תְפִלּוֹת וּתְחִנּוֹת וּבַקָּשׁוֹת וּוִדּוּיִים וְשִׁירוֹת וְתִשְׁבָּחוֹת לְהַשֵּׁם יִתְבָּרַךְ, וְכָל מִינֵי סְפָרִים הַמְדַבְּרִים בְּעִנְיָנֵי תוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, כֻּלָּם יִהְיוּ חֲשׁוּבִים וִיקָרִים בְּעֵינֵינוּ מְאד, כָּל סֵפֶר וְסֵפֶר, הֵן אוֹתָן שֶׁנִּתְחַבְּרוּ כְבָר, הֵן הָעֲתִידִים לְהִתְחַבֵּר, כִּי כֻלָּם מֻכְרָחִים לְהָעוֹלָם, וְאָנוּ צְרִיכִים כֻּלָּם, כִּי הֵם חַיֵּינוּ וְארֶךְ יָמֵינוּ, וְכֻלָּם עוֹמְדִים בְּרוּם עוֹלָם, וּמַשְׁמִיעִים בְּיִרְאָה יַחַד בְּקוֹל דִּבְרֵי אֱלֹהִים חַיִּים וּמֶלֶךְ עוֹלָם, כֻּלָּם אֲהוּבִים כֻּלָּם בְּרוּרִים כֻּלָּם קְדוֹשִׁים, וְכֻלָּם מְדַבְּרִים מֵרְצוֹנְךָ הַטּוֹב הַגָּנוּז בְּתוֹרָתְךָ הַקְּדוֹשָׁה וְכֻלָּם מְעוֹרְרִים לַעֲבוֹדָתְךָ וּלְיִרְאָתֶךָ, וְכֻלָּם "נֶחֱמָדִים מִזָּהָב וּמִפַּז רָב וּמְתוּקִים מִדְּבַשׁ וְנפֶת צוּפִים". לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ג
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 22:33 אם יש למאן דהוא תחת ידו את הספר 'א חסידישער ווארט', אשמח אם יאות לצלם או לסרוק עבורי עמוד מסויים. נא ליצור קשר באישי     יישר כח

2

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים