דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]:

2023
12 11 0 1
  • [2]: 2 שכבות בהערות שוליים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2023 11:42 יש איזה תכנון להוסיף תוסף קל כזה ל'בקלות', אי"ה - עדיין לא הגענו לזה. ------ Original Message ------ מאת: From "יצחק זאב צ." מאת: To "יואל שילה" מאת: Cc "עריכה תורנית" Date ט' טבת תשפ"ג 10:33:51 Subject Re: [עריכה תורנית] 2 שכבות בהערות שוליים קבצים מצורפים: שדה SEQ.docx שדה SEQ.wmv
  • [2]: סוגריים שהתהפכו

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2023 23:16 קשה להאמין שאתה צודק! סביר שמדובר בקובץ שהומר מפי די אף - וממילא התווים של הסוגרים, רווחים, פסיקים נקודות מרכאות ועוד - מקבלים הגדרת אנגלית ולכן לפני ההחלפה שלך של הסוגרים - צריכים לעשות הפיכת כל התווים שבקובץ לעברית ואז לעשות את ההפיכה הנ"ל, אם עדיין יהיה בה צורך כמובן שלשתי הפעולות יש קיצור יעיל בבקלות ------ Original Message ------ מאת: From "מא ר" מאת: To "Machon Pninim" מאת: Cc "מעשה הכתב" [email protected]; [email protected]; "עריכה תורנית" Date י"ח שבט תשפ"ג 23:10:00 Subject Re: [עריכה תורנית] סוגריים שהתהפכו
  • [2]: עזרה בוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 11:40 אם תשלח את הקובץ אולי יהיה ניתן להבין ללא שתשלח - צריכים רוח הקדש וזו גם פניה לרבים ששואלים שאלות כה"ג רוח הקדש די נדירה כיום, ועדיף להשתמש בה לדברים רציניים יותר פשוט שילחו את הקבצים עם סימון מדוייק היכן הבעיה כדי להקל על החפץ לסייע - בלי לבזבז את זמנו או מוחו ------ Original Message ------ מאת: From "שמואל ב." מאת: To "אשר מאיר שולמן" מאת: Cc "מעשה הכתב" [email protected]; "עריכה תורנית" Date כ"ד שבט תשפ"ג 11:38:14 Subject Re: [עריכה תורנית] עזרה בוורד
  • [2]: תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/06/2023 12:33 ברור שיש ברשת, התוכנה שלנו מנותקת מרשת אלא יושבת על המחשב והיא בעברית מלאה ואין צורך לשלם תשלום חודשי כמו בתוכנות שברשת אלא תשלום חד פעמי שמן הסתם לא יהיה בשמים, כמו בשאר מוצרי 'בקלות' לשון הקדש וכד' תלוי בכמה יאמנו את התוכנה בודאי שאין בדעתי להשקיע חודשים מעצמי לאמן אותה, אלא רק לעשות הנחות או לשלם למי שיספק כבר קבצים מוכנים כפי שעשיתי בתוכנת הניקוד האוטומטי - שכמה אנשים נחמדים תרמו לי מאות קבצים מנוקדים חלקם עם תמורה וחלקם לא רצו תמורה [ואשמח מאד ממי שיוכל לתת לי קבצים מנוקדים - אין שום סיכוי ואפשרות להשתמש בתוכן הקבצים, אלא רק בצירופי המילים - יקבל את תוכנת הניקוד בחינם תמורת כמות רצינית של קבצים מנוקדים (שאין לי)] ------ Original Message ------ מאת: From "מכון המאיר" מאת: To "יעקב וניט" מאת: Cc "הבית לעורך התורני" Date כ"ט סיוון תשפ"ג 12:11:14 Subject Re: [הבית לעורך התורני] תוכנת תמלול
  • [2]: מטען לרכב

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 19:18 סליחה על המעבר על הכללים. ראיתי את ההודעה של הרב אליצור בן שמעון רק לאחר שליחת ההודעה... הייתי באמצע כתיבה.
  • [2]: פקודות מאקרו

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 05/07/2023 10:32 מצ"ב ההדרכה מהכנס וגם לא מהכנס, להורדה תוך שבוע https://www.jumbomail.me/l/he/gallery/41334142663145754F7966464B3342347436653838673D3D?uid=546238594A6744677641773D ------ Original Message ------ מאת: From "אליהו לוריא" To [email protected] Date ט"ז תמוז תשפ"ג 09:05:41 Subject Re: [הבית לעורך התורני] פקודות מאקרו
  • תגובה לטיפ 2

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/09/2023 22:03 "אם הלקוח היה רוצה ספר רציני ומוגה, הוא היה מבקש ממך". נו באמת. האם בכל פעם שאתה קונה איזה מוצר או מזמין איזו עבודה, אתה טורח להזכיר שאתה מעוניין בעבודה איכותית? ודאי שלא! אבל פשיטא שכל אדם רוצה את המכונית/בית/בשר/ראש כבש (לראש השנה)/צביעת בית - הכי טובים ואיכותיים שיש. והעורך מחויב לעשות את הכי טוב שהוא יכול! *אחרת, הוא עובר בגזל גמור, ובארור עושה מלאכת ה' רמיה, ובמה ששנוא עליך לא תעשה לחברך. *שהרי גם אתה רוצה שיעשו בשבילך את העבודה הכי טובה. אני למשל הוצאתי ספר (אין כוונתי להפליא עצה, אלא ספר על הלכות בורר), היה נדמה לי שהמעמד עשה עבודה מאוד מהירה ולא מושקעת. אח"כ מוכרים בחנויות שראו את הספר אישרו לי את זה, הם אמרו שהוא לא מקצועי או שעשה עבודה לא מוקפדת. *היתה לי הקפדה גדולה על כך! * התנהגות כזו נפוצה בהרבה תחומים, ולדעתי זה חמור מאוד. כמו שאתה רוצה שיעשו לך את העבודה הכי טובה, שהבשר או הדג שאתה קונה יהיה הכי טרי, ושלא הוציאו לך אותו אתמול מהקפאה ומוכרים בטרי וכו', כך תתנהל עם אחרים. אז הפוך. אם המו"ל אמר לך בפירוש שהעיקר המהירות ולא כ"כ משנה לו האיכות, בסדר גמור. אבל אם הוא מוציא את הספר של אבא או סבא או האדמו"ר שלו, אני בטוח שהוא רוצה שאתה תפענח טוב ותנסח טוב בצורה המיטבית, כדי לעשות נח"ר לרהמ"ח זצ"ל ולהגדיל תורה. גם אם הוא לא אמר בפירוש. אז מספיק לתת לנגיעות וליצר הרע לעבוד עלינו, בפרט בימים הקדושים האלו. בואו נתחזק, ונעשה עבודה איכותית, *כמו שאנחנו רוצים שיעשו לנו. *ונפסיק להשלות את עצמנו. כי בעולם הזה אפשר להגיד הרבה תירוצים, אבל בסוף כל אחד יתן את הדין לפני בורא עולם!
  • [2]: וורד - הפניות

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2023 10:24 תודה