דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

כיצד גוללים 2 מסמכים ביחד?

2023
9 5 0 1
  • [2]:

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 01:45 לא 'בכתב הכי קטן שקיים ובצבע הכי בהיר שקיים' אלא פשוט בצבע לבן ובגודל נקודה אחת אצלי כל המסמך עובר השחרה לפני הסגירה, וכדי שכתב זה לא יראה כאוסף נקודות - יש לי מאקרו שהופך את כל הכתב בגודל נקודה אחת לצבע לבן. כדאי להכיר את האפשרות להכניס לתוכן גם חלקי משפטים, שנכתבו בסגנון שמשלב תו+פיסקה [לאפוקי סגנונות הכותרות שהם סגנון פיסקה בלבד]. באופן זה ניתן ליצור בתוך הטקסט חלקי משפטים ולהורות לתוכן להכניס אותם לתוכן [זה לא עובד בסגנון תו שלא משולב עם פיסקה!] ------ Original Message ------ מאת: From "דוד אור" מאת: To "אברהם דיקמן" מאת: Cc "א. רינגל" [email protected]; "עריכה תורנית" Date ז' אדר תשפ"ג 01:36:39 Subject Re: [עריכה תורנית]
  • [2]: מספור בעייתי

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 04/03/2023 23:04 גם לי נוצרה בעיה דומה, ולא הצלחתי לבטל את המעברים. כלומר לאחר שצירפתי כמה קבצי וורד וניסיתי להוסיף כותרות, מספרי העמודים מתחילים מדי פעם מחדש ומתחלפים אותיות/מספרים. בתודה,
  • [2]: שורות ריקות

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 10/03/2023 00:41 לשים לב שיש פסקה ויש מעבר שורה ידני לפעמים הטקסטים שצריכים עיבוד אין להם פסקה שלמה אבל יש להם כן מעבר שורה בחיפוש החלף > מיוחד יש אופציה כזו, ג,,כ. כשאני מקבל למשל רזומה של שידוכים שהוא כתוב כאריח על גבי אריח מאוזן ולא מאונח ואני רוצה לאכסן את זה בבכתיבה רצופה בלי פסקאות אני מחליף את כל הסימן פסקה או \ ו מעבר שורה ידני ב* וכדומה + ריוח וכשאני רוצה בחזרה לעשות את זה לרזומה מחזיר וקל להבין. מאת: [email protected]
  • השוואת מסמכים

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 10/05/2023 00:38 אם מדובר רק להתרשם איזה מסמך חדש יותר וכדומה זה פשוט סקירה השוואת מסמכים הוא נותן לך גלילה לבחור מסמך וכן בחלון שני מסמך שני והוא יביא לך מסמך שרואים בו השינויים משני הכיוונים אינני יודע להסביר כיצד להשתמש בזה כשמדובר בשימוש רציני אבל בשביל התרשמות לדעת איפה נמצאים השינויים שעשיתי, או אם חלק מהשינויים עשיתי פה וחלק פה, זה פשוט
  • [2]: מטען לרכב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 16:53 אני לא מוכן לשמוע על נטפרי נראה שיש להם מדיניות לחנך את המשתמשים עלי זה לא מקובל יש לי נתיב ואני מרוצה ביותר ------ Original Message ------ מאת: From "י.ר." מאת: To "[email protected]" מאת: Cc "אשמח" [email protected]; "מכון תורת המהריל צירלסון" [email protected]; "חיים רוב" [email protected]; "זאב טווערסקי" [email protected]; "הרב יעקב הלוי" [email protected]; "הבית לעורך התורני" Date א' תמוז תשפ"ג 16:45:53 Subject Re: [הבית לעורך התורני] מטען לרכב
  • [2]: תלוש.

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 07:25 לפי דברי הרב שילה שיש הבדל אם כותבים יועץ לבד או יועץ הלכתי, אם כן יוצא שיש הבדל אם כותבים ערכיה לבד או עריכה תורנית.
  • [2]: כיצד לעבוד על טקסט מרובה מדורים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 19/09/2023 22:44 עצה שמועילה לרבים, אבל עולה כסף... היא הפונקציה של 'נקודות עיגון' ב'בקלות' בלחיצת כפתור קובעים אלו פיסקאות במסמך הן חשובות ושומרים אותן בלחיצה אחת כנקודות עיגון ומעתה, כל אחת מהן מופיעה בצד החלון, ניתן לקרוא אותה [חלקה מופיע כטקסט, שניתן להרחיב את מספר שורותיו, ובעמידה עליה - כל הפיסקה מופיעה כבלון צף], לקפוץ מאחת לאחת בלחיצת כפתור על הנקודה הרצויה בלי צורך לדפדף הלוך ושוב, ולהעתיק ממנה טקסט, וכמובן ניתן למחוק בקלות כל נקודה שאין בה צורך, או את כולן ------ Original Message ------ מאת: From "מעשה הכתב" מאת: To "עריכה תורנית" Date ד' תשרי תשפ"ד 22:27:11 Subject Re: [הבית לעורך התורני] כיצד לעבוד על טקסט מרובה מדורים
  • [2]:

2023
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/12/2023 14:47 מצ"ב לוח הניקוד המסורבל [image: סימני ניקוד (1).jpg] מאת: [email protected]

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים