דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עזרה במציאת מ"מ

2023
3 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 19:00

אודה מאוד למי מהרבנים שליט"א היודע פיתרון לציון הזה:
    ועיין @_בחוות דעת_ (בהחדושים שהביא בסוף ספרו בשם אביו הגאון ז"ל)@ שהעיר
    מהירושלמי שהביא הרא"ש 'ושמרת את החוקה' דר' יוחנן היה מניח תפילין בחול המועד

• תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 19:00

ועיין @_בחוות דעת_ (בהחדושים שהביא בסוף ספרו בשם אביו הגאון ז"ל)@ שהעיר
    מהירושלמי שהביא הרא"ש 'ושמרת את החוקה' דר' יוחנן היה מניח תפילין בחול המועד

תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 20:35

נמצא בסוף חוות דעת על יו"ד ח"א (בשו"ע הרגיל) - אחרי חו"ד הלכות מאכלי עכו"ם. (באוצה"ח דף 648) בדפוס הרגיל: חו"ד דף יח ע"ב.

----- Original Message -----
    From: Gershon Neuman
    To: [email protected]
    Sent: Monday, June 26, 2023 6:00 PM
    Subject: [הבית לעורך התורני] עזרה במציאת מ"מ

ועיין @בחוות דעת (בהחדושים שהביא בסוף ספרו בשם אביו הגאון ז"ל)@ שהעיר מהירושלמי שהביא הרא"ש 'ושמרת את החוקה' דר' יוחנן היה מניח תפילין בחול המועד

--
    קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google.
    כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected].
    כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CABC%2Btd6r083ixAuS5aDuhXOFhd4kxYG0adnvLDBPKnnH59Y%2Bkw%40mail.gmail.com.

• תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 20:35

נמצא בסוף חוות דעת על יו"ד ח"א (בשו"ע הרגיל) - אחרי חו"ד הלכות מאכלי עכו"ם. (באוצה"ח דף 648) בדפוס הרגיל: חו"ד דף יח ע"ב.

----- Original Message -----
    From: Gershon Neuman
    To: [email protected]
    Sent: Monday, June 26, 2023 6:00 PM
    Subject: [הבית לעורך התורני] עזרה במציאת מ"מ

ועיין @בחוות דעת (בהחדושים שהביא בסוף ספרו בשם אביו הגאון ז"ל)@ שהעיר מהירושלמי שהביא הרא"ש 'ושמרת את החוקה' דר' יוחנן היה מניח תפילין בחול המועד

--
    קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google.
    כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected].
    כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CABC%2Btd6r083ixAuS5aDuhXOFhd4kxYG0adnvLDBPKnnH59Y%2Bkw%40mail.gmail.com.

תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 21:02

ייש"כ ענק לר' הופמן
    נעזרתי מאוד

Em segunda-feira, 26 de junho de 2023 às 19:35:41 UTC+3, ש. הופמן S.
    Hoffman escreveu:

• עזרה בנושא מ"מ

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ק
    תאריך ההודעה המקורית: 26/03/2023 20:16 [image: image.png] בדרכי תשובה סימן סו ס"ק לז הביא דברים משם הדעת קדושים והגידולי הקדש כמצו"ב, האם ידוע לאי מי על דעת קדושים לסימן סו? והיכן ניתן לראותו? או שמא כוונתו למקום אחר בד"ק היוכל אי מי להאיר עיניי בענין זה? בתודה מראש
  • עזרה במציאת כולל לענות באישי בלבד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/06/2023 11:43 לא קשור כ"כ לנושאי הקבוצה ובכ"ז נצרך לי מאוד חבר טוב שלי מתחתן בעז"ה בקרוב הוא ביקש ממני למצוא עבורו כולל במודיעין עילית, רצוי ליבו חפץ, עם מסגרת מחייבת (לא חופרת אבל כן שיהיה פיקוח) מחפש לזמן אלול מי שיוכל לתת לי מספרים של ראשי כוללים במודיעים עילית אשמח מאוד
  • חיפוש מ"מ

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/06/2023 01:49 יישר כח! מאת: [email protected]
  • עזרה במציאת מקור בספר

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 17/08/2023 02:06 ובזוהר (וילך רפד.) דרש פסוק זה על מדת המלכות, המזמרת זמירות לפני השי"ת כדי לעורר את היסוד להתייחד בה, ועל יחוד זה היא אומרת 'רזי לי רזי לי', כלומר, שפע זה הנמשך על ידי היחוד שלי הוא, ונכפל שתי פעמים, כי פעם אחת היא על שם ששפע זה נמשך מהחסד, ופעם שנית מצד מה שנמשך מחכמה הנקרא קודש שמשם הוא עיקר מציאותו [עיי"ש בפירוש הרמ"ז ואור החמה, שער הכוונות (דרושי הציצית א), ובקהלת יעקב ערך כנף]. אם הלשון אינה של מחבר קדמון - היא לא תהיה קבילה אצל היודעים בחכמה זו. כמו"כ לא תקני להקדים את הרמ"ז לפני אור החמה, כמו"כ נהוג לציין בשער הכוונות גם או רק למספר הדף והעמוד (מתוך ד' עמודים).
  • עזרה במציאת ספר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/08/2023 14:08 אני מחפש ציון לספר פרי יעקב (ליקוטי אמרים דף לה:) שדן בדברי הט"ז באו"ח סי' תרסח בעניין שמיני עצרת. היכן ניתן למצוא ספר זה? תודה מראש!
  • עזרה במציאת ספר - מאור השבת

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/12/2023 15:34 אני מחפש ציטוט שנכתב בשם הגרש"ז אויערבאך בעניין דיני חזרה בשבת והובא מספר 'מאור השבת' חלק ב' מכתב לב אות יג. לא מצאתיו באוצר החכמה. האם למישהו מחברי הקבוצה יש ספר זה ויכול לשלוח לי באישי קטע הנ"ל, או להפנות למאגר שבו נמצא הספר? תודה מראש!
  • בקשת עזרה בכמה מ"מ בקדשים. בתודה גדולה וענקית

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 20:26 מעלה שוב. תודה גדולה מראש ב-יום חמישי, 14 בדצמבר 2023 בשעה 13:26:56 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה:
  • בקשת מ"מ

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 07:12 בס"ד רבותי זה לא צחוק בכלל. נניח שאני מוכן לקבל את זה שאני משקיע המון בשביל הקבוצה, ומקבל בחזרה בעיקר אבנים, ניחא, זה דרכו של עולם. אבל ממש אין לי גרוש מיותר, ואני גם ממש לא טיפוס שיש לו כוח ואומץ להתייצב בב"ד, ואם אני ח"ו יקבל תביעה ממישהו, לא יעזור לי כלום ש'פשיטא' וש'כוונתו'. עשיתי על זה סקר, האם פשוט לחסום אפשרות לצירוף קבצים, ולהוריד ממני את כל הלחץ הזה, או להשאיר, לטובת הציבור, את האופציה הזו, ולחסום עוד ועוד. בינתיים 88% מתוך המגיבים כתבו שלדעתם נכון יותר האופציה השניה.

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים