דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

שאלה לגבי השימוש בחיפוש באוצר החכמה

2024
5 3 0 1
  • בעיה בהעתקת טקסט באוצר החכמה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/03/2024 13:21 שלום וברכה אני מנסה לעשות העתקה באוצר החכמה וזה נותן לי להעתיק רק לתמונה ואילו היכן שאמור להיות מועתק לטקסט כתוב כך: לא נמצאו תוצאות קוד שגיאה 26. משהו יודע איך אפשר לסדר את זה. בתודה מראש
  • שאלה לגבי תמונות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 05/05/2024 09:35 האם מישהו יודע או מכיר תוכנה בה אפשר לגלגל תמונות עם הגלגלת כמו שאפשר בפידיאף בלי לעזוב את הוורד? כי זה רק מגדיל ומקטין לי. תודה
  • יש לי שאלה לגבי אוצר החכמה 22. רציתי לברר על איזה ספר.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 27/05/2024 13:17 מן הסתם אנשים מחכים להנחות שבחודש אב-אלול. בברכה מרובה. יוסף מיכאל יוסקוביץ 0548496207 מעוניינים במבוא לספר? ביוגרפיה לחיבור כלשהו?* תולדות לסבא שלכם?** - ב"ה בעל ניסיון בכתיבת מאות מבואות תולדות והקדמות לספרים שונים, עורך ספרי היסטוריה וספרים נוספים.* אוצרות התורה כעת במבצע - קנה את התוכנה כעת, קבל את חבילת 'מתוק מדבש' חינם, פרטים אצלי. -- ב-יום שני, 27 במאי 2024 בשעה 13:13:57 UTC+3, מהדיר ספרים כתב/ה:
  • שבוע הספר באוצר החכמה

2024
    1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/05/2024 00:39 לידיעת הציבור הקדוש, נפתחו מבצעי שבוע הספר באוצר החכמה. קבצים מצורפים: פרסום.png מחירון.pdf
  • שבוע הספר באוצר החכמה

2024
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 30/05/2024 16:47 עוד תוספת בענין אופן התשלום. למי שצפוי לשלם בכרטיס אשראי, עליו לבדוק שאכן יש לו מסגרת פנויה דיו בכרטיס, משום שהתשלום הוא באופן של עסקת תשלומים (התופסת מסגרת), ולא באופן של הו"ק (שאינה תופסת מסגרת).
  • סדר השמות באוצר החכמה?

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2024 22:06 ראיתי בית כנסת שקנו ממש עכשיו את כל הסט ואי שם את ה* כנראה עדיין לא יצא. מאת: [email protected]
  • שאלה בחיפוש בוורד

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ל
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2024 21:08 אני חושב שהנ"ל לא ייתן לך מה שרצית, בכל מקרה, הכי טוב שפשוט תעשה חפש\החלף אחד אחד, ותדלג על הלא רצוי. אם אתה ממש מתעקש לעשות הכל במכה אחת, אפשר כדלהלן: לקבל את כל השינויים > להכין שתי הגרסאות, המקורית והעדכנית, עם שני עיצובים שונים > להלביש את הגירסא המקורית על העדכנית בחלונית סקירה - אבל תגדיר שכל גירסה תישאר עם עיצובה > להפסיק את המעקב > לחפש כל המילים הרלוונטיות - אבל רק עם העיצוב של הגירסא המקורית ע"י חיפוש מילה עם גופן > להחליף אותן למה שרציתם > לדחות את כל השינויים שהולבשו מהגירסא המקורית.... הנה לך דרך קצרה והיא ארוכה, ולא נפק"מ מידי בר מלחידודא...
  • שאלה בחיפוש בוורד

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2024 13:56 האם יש למאן דהוא רעיון איך אפשר לעשות 'חיפוש' לטקסט ללא עיצוב יחד עם טקסט עם עיצוב ? למשל, יש קטעים בספר שמתחילים במילה מודגשת [באלד] ויש שמתחילים בלי דגש. כעת כל הקטעים מסתיימים בנקודה אחת, גם אם אחריהם מתחיל קטע בהדגשת מילה ראשונה, וגם אם אחריהם מתחיל קטע ללא דגש. אני רוצה שכל קטע שמתחיל מודגש, שהקטע לפניו יסתיים בנקודתיים. לכן אני צריך לחפש נקודה -מעבר שורה-מילה מודגשת, ולהחליף שיהיו נקודתיים-מעבר שורה-מילה מודגשת. ובקיצור, האם יש אפשרות חיפוש אחד בבת אחת ל2 סגנונות, כגון מילה בולטת שאחריה מילה רגילה, או מילה באדום שאחריה מילה בשחור ?

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים