דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תפילין שנקנו מערבי - בקשו ממני להעביר הלאה, אנא העבירו גם אתם

2024
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    3 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/02/2024 11:40 הרב פישהוף!! הספינה העליונה כל רז לא אניס ליה!!
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/03/2024 14:50 יש גמ"ח להשבת אבידה לתפילין --
  • רבותי, אנא, לטובתכם. שימו לב.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/03/2024 10:45 בשבוע האחרון הוסרו 4 עורכים מהקבוצה לצמיתות. חבל. נא שימו לב לכללים. הכללים בקיצור: [הנוסח המחייב הוא המופיע בקובץ המצו"ב] להתמקד בעבודה, לא להגיב אחרי שכתבתי שהדיון נעול, לא לפרסם כאן דרושים, לא לכתוב כאן כלום על אנשים או מכונים [אפשר לבקש מידע באישי], לא למחות באחרים ברבים, לכתוב בכבוד ודרך ארץ על כל גדו"י מכל החוגים ללא יוצא מן הכלל בכלל [גם אלה שלדעתך אינם מגדו"י, או אולי לדעתך אינם בכלל ישראל בכלל... ח"ו ח"ו]. פורסמו כאן לאחרונה כו"כ קבוצות ואתרים אחרים שאפשר שם לקבל מידע לעורך. מי שרוצה להישאר כאן, זה בתנאי שהוא נוהג ע"פ הכללים. אין להגיב להודעה זו קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים, מעודכן אד''א פ''ד.docx
  • גם אני מחפש עבודה

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2024 16:17 ייש"כ [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 20.03.24, 16:17:26 מאת: [email protected]
  • הערה כללית - אנא לקרוא. תודה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 05:08 ב"ה נתרבו ספסלי מאוד באתי להזכיר, שהקבוצה מיועדת לעורכים מתחילים, נבוכים, חוששים [כמוני בתחילת הדרך... אין מסתמא הרבה שהיו עד כדי כך מפוחדים כמו שאני הייתי...] אז אנא תרגישו בנוח לשאול את השאלות הכי פשוטות זה חסד עם אחרים שיש להם גם אותה שאלה ומתביישים לשאול אל ירך לבבכם מקול האריות שבחבורה... בדיעבד גם להם מותר להשתתף פה בדיונים ... [בתנאי שלא יפריעו מידי...] אבל הקבוצה היא שלכם, המתחילים או אלו שעוד לא התחילו ורוצים לאזור אומץ לקפוץ למים...
  • גם אתם מרגישים הצפה בהצעות עבודה?

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2024 20:08 אין ספק. יצויין שעדיין מקבלים, ויש צמצום חלקי, ואי"ז כלל מענין הקבוצה
  • הרצאה ממני

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2024 09:17 בעז"ה תהיה הרצאה [ראשונה בסדרה] ממני. מוגבל ל 10 משתתפים. לנרשמים מראש בלבד. ההרצאה למשך שעה בדיוק. הנושאים: מה זה "עריכה תורנית", סקירה כללית על עולם העריכה התורנית, לעובדא ולמעשה - מה עושים, איך מתקדמים. זמן לשאלות. [כ"א מהנושאים - 15 דק' בדיוק]. ההרשמה בתשלום מראש בסך של 50 ש"ח. להעביר ל: פועלים 290 157773 שמואל בלויא, חובה לשלוח לי מייל עם אסמכתא. מי שיעביר כסף אחרי שכבר יהיה 10 לפניו, תשמר לו הזכות להגיע להרצאה אחרת. או יקבל הכסף בחזרה, כרצונו. המיקום - מתחם המשרדים החדש ברח' מעזריטש 7. זמן מדויק ימסר בהודעה אישית. היות ובעז"ה אתן בהרצאה זו מידע רב ערך, התשלום מותנה בהתחייבות לא להעביר הלאה את מה שייאמר שם. אין אפשרות להקליט. בברכת איש את רעהו כו'
  • אשמח להצעות עבודה, גם קצרות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2024 07:50 [עזרה לסיים משהו חד פעמי, וכדו']. תודה מאוד לכל מי שטרח ליידע אותי בהצעות עבודה פנויות. שמואל

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים