דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תפילין שנקנו מערבי - בקשו ממני להעביר הלאה, אנא העבירו גם אתם

2024
1 1 0 1
  • רבותי, אנא, לטובתכם. שימו לב.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/03/2024 10:45 בשבוע האחרון הוסרו 4 עורכים מהקבוצה לצמיתות. חבל. נא שימו לב לכללים. הכללים בקיצור: [הנוסח המחייב הוא המופיע בקובץ המצו"ב] להתמקד בעבודה, לא להגיב אחרי שכתבתי שהדיון נעול, לא לפרסם כאן דרושים, לא לכתוב כאן כלום על אנשים או מכונים [אפשר לבקש מידע באישי], לא למחות באחרים ברבים, לכתוב בכבוד ודרך ארץ על כל גדו"י מכל החוגים ללא יוצא מן הכלל בכלל [גם אלה שלדעתך אינם מגדו"י, או אולי לדעתך אינם בכלל ישראל בכלל... ח"ו ח"ו]. פורסמו כאן לאחרונה כו"כ קבוצות ואתרים אחרים שאפשר שם לקבל מידע לעורך. מי שרוצה להישאר כאן, זה בתנאי שהוא נוהג ע"פ הכללים. אין להגיב להודעה זו קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים, מעודכן אד''א פ''ד.docx
  • גם אתם מרגישים הצפה בהצעות עבודה?

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2024 20:08 אין ספק. יצויין שעדיין מקבלים, ויש צמצום חלקי, ואי"ז כלל מענין הקבוצה
  • הרצאה ממני

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2024 09:17 בעז"ה תהיה הרצאה [ראשונה בסדרה] ממני. מוגבל ל 10 משתתפים. לנרשמים מראש בלבד. ההרצאה למשך שעה בדיוק. הנושאים: מה זה "עריכה תורנית", סקירה כללית על עולם העריכה התורנית, לעובדא ולמעשה - מה עושים, איך מתקדמים. זמן לשאלות. [כ"א מהנושאים - 15 דק' בדיוק]. ההרשמה בתשלום מראש בסך של 50 ש"ח. להעביר ל: פועלים 290 157773 שמואל בלויא, חובה לשלוח לי מייל עם אסמכתא. מי שיעביר כסף אחרי שכבר יהיה 10 לפניו, תשמר לו הזכות להגיע להרצאה אחרת. או יקבל הכסף בחזרה, כרצונו. המיקום - מתחם המשרדים החדש ברח' מעזריטש 7. זמן מדויק ימסר בהודעה אישית. היות ובעז"ה אתן בהרצאה זו מידע רב ערך, התשלום מותנה בהתחייבות לא להעביר הלאה את מה שייאמר שם. אין אפשרות להקליט. בברכת איש את רעהו כו'
  • הרצאה ממני

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2024 23:49 לגבי הנ"ל, בתשובה לשאלות. בביתר עילית. לא צפויה כרגע הרצאה דומה בזום.
  • באלו קיצורי מקשים אישיים אתם משתמשים?

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/07/2024 00:31 עוד קיצורים שיש לי עם אלט [חלק הם קצ"ד לתוכנות מובנות וחלק למאקרואים]: N עבור להערת שוליים או חזרה לטקסט S לעבור מ/למצב של עקוב אחרי שינויים +w = הראה/הסתר עקיבה +( יצירת סוגריים מוקטנות והסמן נמצא בתוכו +) סגירת סוגריים לסגנון סוגריים. החלף אות באות שאחריה במצב של עקיבה +G = צבע ירוק B צבע כחול +Z חפש את השינוי הבא. לחיצה נוספת מאשרת אותו X דחה שינוי --
  • אנא לבדוק אם תפוס

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2024 21:40 אנא ממכם, אני עושה את התיווך בחינם [זתומרת בשכר... הכסף שעולה *לי *לשבת בחדר מחשבים, אני קונה תמיד חבילות קטנות ויקרות מאוד. והזמן שזה לוקח] אבל בשמחה, באהבה מוקדש לזכותו של מישהו [אגב אשמח שתתפללו. ה' יודע מי זה]. אבל בבקשה תעזרו לי משהו קטן - לפני שאתם פונים, רק תבדקו אם עוד לא כתבתי 'תפוס'. ממש תודה אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן] --
  • במחילה נשמטה ממני שורת הנושא

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 13/08/2024 21:44 אולי בעמק המלך (שם ספר)
  • מישהו יכול להעביר לי באישי את אוצריא?

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2024 02:53 מישהו יכול להעביר לי באישי את אוצריא? --