דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

למה תא שמה לא נפתח בוורד?

2024
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/01/2024 18:08 המשך: לא פיללתי לכזאת עזרה מיידית.... אסביר את דברי יותר: גאון א' מלפני מאה שנה מביא את דברי התבואות שור ביור"ד סי' י' ה"ב שאומר שסכין שפסלו בו חתיכת עץ שהיא תהיה עבודה זרה, אז כיון שהעץ הזה נהיה עבודה זרה מיד [כדין ע"ז של גוי שנאסרת מיד], ממילא גם הסכין נהיה אסור מדין משמשי ע"ז, כיון שזה באין כאחת. עכ"ד ד' התבואות שור. והגאון הנ"ל מרשה עליו כמה קושיות, ומלבד זאת הוא שואל כך: וגם בלא"ה איני מבין דלדבריו קולמוס שכותבין בו ס"ת תפילין מזוזות יאסר לכתוב בו דברי חול, וזה לא שמענו מעולם, ולכן דבריו צע"ג. וזה באמת לא זכיתי להבין למה לפי התבואות שור אמור להיות שקולמוס יהיה אסור לדברי חול. יישר כוחכם! -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2024 22:25 בס"ד פנו כמה שההודעה שלי לא היתה ברורה מספיק, ובכן, אסור להגיב שום תגובה שהיא על הודעה שאינה ראויה. ב"ה אני עסוק, וב"ה הקבוצה גדולה מספיק, וב"ה יש עוד קבוצות עורכים בסגנון שונה. לכן לא אהסס להוציא מהקבוצה כל מי שלא מתאים לו לעמוד בכללים. לא משנה כמה ת"ח הוא, וכמה הוא עוזר לאחרים. ע"פ הוראת מו"צ אין כאן ענין של כבוד התורה. ואדרבה וד"ל. אין להגיב על הודעה זו כלל בתקווה להבנה ולשיתוף פעולה שמואל
  • למה הקובץ לא נמחק

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2024 15:39 קובץ וורד שקבלתי לעריכה כל שינוי הוא רוצה שאשמור 'בשם', ואחר כך אי אפשר למחוק גם את הקבצים הנשמרים. המחשב כותב שהקובץ פתוח [כמובן שלא] ויש לסגור אותו קודם.
  • [2]: עזרה בוורד: לפעמים לא נותן לעצב פיסקה

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2024 14:45 לפעמים לא נותן לעצב פיסקה כי יש שם עוד עיצוב מלבד 'רגיל'. הפתרון לזה הוא [לאחר תסכולים שהיו לי בעבר] להסיר את העיצובים מהקטע ע"י "נקה את כל העיצוב" אשמח לשמוע אם זה עזר [image: image.png] --
  • עזרה בוורד

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2024 15:40 כשמקליטים את המאקרו ניתן לבחור לשמור אותו במסמך הנוכחי, אלא שאז חשוב לשמור את הקובץ בסיומת זו= Word Macro-Enabled Document ( *. docm), המתאימה לקובץ המכיל פקודות מאקרו. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 05.03.24, 15:36:23
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 06:24 לא יודע למה גוגל שם את זה כאן, חשבתי שזה יהיה הודעה חדשה. כנראה כי לא כתבתי שורת נושא ב-יום רביעי, 10 באפריל 2024 בשעה 05:22:33 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/07/2024 08:22 קבוצת הכתב והמכתב מיועדת אך ורק לעזרה בעבודת העריכה. עשיתי טעות שפרסמתי בקבוצה את המכתב של בית הדין. אין להגיב בנושא זה כלום. אפשר לכתוב לי באישי מה שרוצים. כמו בשאר כללי הקבוצה, חריגה מכלל זה תגרום לחסימה למשך חודשיים לפחות. בתקווה להבנה. אגב יוזכר כאן מה שכבר כתבתי כו"כ פעמים, שאיני רוצה להיכנס הרבה לקבוצה [מסיבה אישית], ולכן אני מבקש ממי שרואה דבר שאינו הולם, ליידע אותי. הנ"ל הוא ע"פ הוראת מורה הוראה שזה מצוה לזיכוי הרבים ואין כאן חשש לשוה"ר וכדו'. בלי קשר, אבקש שוב עזרת הציבור, מי שיודע, מה עושים החברים שעל כל הודעה שהם שולחים הם מקבלים בחזרה תשובה כזו: [image: image.png]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/11/2024 18:22 המטרה של חיפוש טבלאי שמאפשרת דילוג מילים