דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

פגישות איתי. מחילה ממי שלא נוגע לו

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 09/04/2024 08:34

אולי פה ישימו לב.
    כו"כ שילמו לי על פגישות, או כתבו לי שברצונם לדעת כשאני פנוי וישלמו מיד,
    ולצערי התבלבלו לי המיילים.
    אנא, מי ששילם [או מי שרוצה לקבל עדכון מתי פנוי זמן לפגישה] יכתוב לי מייל
    חדש עם המילים בשורת הנושא: רשימת תפוצה

• הזדמנות שלא כדאי לפספס

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2024 18:58 איישר חיליה דהמחבר ויפוצו מעיינותיו חוצה.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 31/03/2024 14:22 [email protected] [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 31.03.24, 14:21:55
  • לקוח שלא משלם

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/07/2024 11:05 אני קצת מזועזע לראות כאלו מילים: [ולשלם כמה שהוא חושב שצריך, כשיהיה לו] מאחר וזה נכתב באופן שכביכול יש למילים אלו הסכמה או הבנה. משפט כזה כפשוטו, מראה שמדובר בלקוח גנב, שאולי גם יש לו הסברים ופלפולים שונים. לא מבין איזה סוג תירוץ יכול להיות ללקוח לא לשלם, אם מישהו שנעשק על פת לחמו פירסם כאן בקבוצה הודעה אודותיו. בנוסף, גם אם זה לא הוגן ולא נכון, (במקרה ויתברר שהעורך לא צודק בזה שהוא פרסם כאן בקבוצה מסיבה כלשהיא), זה עדיין לא היתר לגנוב את העורך. אגב, היה לי פעם סיפור עם מישהו שהיה בבחינת 'איך מעשרין את התבן איך מעשרין את המלח', שעיכב לי תשלום ועבר על הלאוו של ביומו תתן שכרו. אני לא מדקדק בה עם לקוחות, אבל ההוא רצה תמיד להראות לי איך הוא 'מחמיר' גדול, ולכן תמיד השאיר איזה תיקון קל ליום שיהיה לו כסף לשלם, (בדר"כ כחודשיים פלוס אחרי גמר העבודה), ואז הוא היה מגיע אלי ואומר לי "הנה, יש עוד תיקון קל אחד שם ושם, וגמרנו", ואז היה משלם... התנהגות זו הוא נבל שאין כמוהו, לפעמים היה מוציא אותי מדעתי. פעם אחת התקשר אחרי תקופה ארוכה מסיום העבודה, ואמר "אמרתי לך לעשות כך וכך, מדוע לא עשית?" אמרתי לו "לא אמרת לי מעולם", אז הוא התחיל לצעוק עלי כן אמרתי וכו' וכו', עמד על השקר שלו, העיקר שיראה שהוא מקפיד גדול במצוות, ומשלם תמיד ביומו. אין מה לעשות, צריך פרנסה ולכן עובדים גם הם כאלו אנשים, אבל לפעמים האנשים האלו עובדים בצורה שהיא פשוט רשעות. אם היה מתקשר ומבקש מחילה על הלאוו הזה, מסתבר שהייתי מוחל ומגיע להסכמות, צורת ההתנהלות הזו היא פשוט התעללות. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/09/2024 22:33 מעודי נתקשתי בזה, איך יתכן שהקב"ה משלם לרשעים בעוה"ז, וכי יתכן שהנאה בעוה"ז היא שוות ערך לשכר שיקבל הצדיק בעוה"ב על אותה המצווה?
  • לגבי התייעצות איתי

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/11/2024 00:18 בעז"ה חזרתי לענין של ייעוץ לעורכים כרגע ללא תשלום [בהמשך - נראה] רק לעורכים, לא למעסיקיהם אפשר במייל ואפשר בנייד 0548549383 [לפעמים נוח לי יותר כך ולפעמים כך. חוץ מדברים שא"א במייל, וד"ל] א"א בזום מי שאפשר לו להגיע לביתר - עדיף [אבל כמובן זה שטרחת להגיע אינו אומר שאוכל להקדיש עבורך זמן רב...] כמובן הכל ללא התחייבות כלל שאהיה זמין כו' כמו"כ, איני לוקח אחריות, כ"א אחראי על עצמו הנ"ל *לא *כולל לעבור על קבצים וכדו', גם לא 'מלמעלה' .. זה כבר ממש עבודה הכותבים מייל: אנא, ללא שגיאות כתיב כלל. ולא ב'תשובה' להודעה זו או להודעה שהיתה בקבוצה, רק מייל חדש כמו"כ, כתיבת מייל הינה התחייבות לא להראות התשובה לאף אחד אחר, ולהשתדל למחוק אותה לצמיתות [גם מ'אשפה'] בהקדם האפשרי. נא לא לסמוך על זה שכבר דיברנו/התכתבנו פעם.. רק להתחיל מההתחלה נא לא לשלוח קבצים בכלל, אין לי זמן לעבור על זה. גם לא קו"ח. תכתבו הכל בתוך המייל. יה"ר שנזכה תמיד לעזור אחד לשני ושהשי"ת יעזור לנו ולכל עמ"י בכל מה שאנו צריכים בגוף ובנפש שמואל
  • נקודות בוורד שלא נמחקות

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 02:30 לעמוד על השורה וללחוץ כאן [image: image.png] מאת: [email protected]
  • מי שיכול להשיב, אודה לו

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2024 13:39 https://docs.google.com/forms/d/1thu6OvlX5tUh0QulqMaOBB2WF3ep_KLRSrAiCM48FPw/edit?pli=1#responses אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/11/2024 14:25 דרוש עורך שיש לו אפשרות להוציא חשבונית, לעשות טובה למישהו שלא ע"מ לקבל פרס פרטים אצלי 0548549383