דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מעסיק שעובר על החוק דחוף

2024
25 13 0 1
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    3 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/02/2024 11:40 הרב פישהוף!! הספינה העליונה כל רז לא אניס ליה!!
  • על מי לכתוב כותרות לכל פרק וקטע על המגיה או המעמד?

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2024 08:10 אם זה רק "סימן א" "סימן ב" זה נעשה בשיטה אוטומטית ע"י המעמד אם כל פרק צריך שם מיוחד שצריך לייצרו ע"פ הבנת התוכן, הרי המגיה מאת: [email protected] --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2024 17:54
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/04/2024 08:48 ע"פ בקשת אחד מחשובי הת"ח שליט"א פה בקבוצה, אסביר את עצמי בהתנהלותי פה. ראשית אקדים ואבהיר, כי אין הכוונה כלל לשכנע אף אחד. ברור לי כשמש בצהריים שאלו שסבורים שאני טועה ימשיכו לסבור כך. לפחות רובם. [וזה בסדר גמור, אין לי ענין שיחשבו כמוני]. אבל ת"ח חשוב שליט"א ביקש, וביקש באופן המתקבל, אז אסביר. עוד הקדמה. אין להגיב כלום למייל זה. יוזכר כי יש שרשור מיוחד בשם: קבוצת הבית לעורך, המיועד להצעות ייעול. שם אפשר לכתוב מה שרוצים. כמובן אשמח אם גם שם יכתבו בצורה שת"ח מדברים, דברי חכמים בנחת - נשמעים. ובכן. הקבוצה קיימת כבר זמן רב. כמדומני שאין שום אפשרות והצעה שלא נוסתה בפועל ממש, למשך תקופה. המציאות הוכיחה לי שוב ושוב ושוב, שיש את אלו שרוצים להיות בקבוצה נקיה, שמורה, רצינית, ומבינים שגם הם אמורים 'זאך צושטעלן' [להתאים את עצמם, להשקיע מצידם] עבור זה. ומבינים גם, שכדי שהקבוצה תהיה כזו, חובה שיהיה אחד שהוא הגבאי היחיד, והוא מחליט. גם אם לפעמים זה לא נעים להם, כי זה טובת הכלל. ויש את אלו שאינם רוצים להיות כפופים לכללים, או שאינם רוצים לבטל דעתם מפני דעתו של מישהו אחר. זה לגיטימי לגמרי, איני מכריח אף אחד לקבל את דעתי, אני מכבד את דעותיו של כל אחד [משתדל, עכ"פ]. אבל זכותי, כאדם פרטי, לפתוח קבוצה משלי, להשקיע בה המון זמן, אנרגיה, כסף, ודם [מי שזוכר את מה שהלך פה... ומי שיודע קצת מה היה מאחורי הקלעים, וכמעט אין מי שיודע הכל], ולתחזק את זה באופן שנראה לי לנכון. כמדומה שזה פשוט לכל אחד, שמי שמצטרף לקבוצה, צריך להתאים את עצמו לכללים שם, גם אם זה לא מוצא חן בעיניו. כי כאמור, אף אחד לא הכריח אותך להצטרף, ואדרבה, אשמח לעזור לך בפתיחת קבוצה אחרת שתנוהל ע"פ דעתך. כבר עזרתי לכמה וכמה לפתוח קבוצות משלהם. ונתתי בשמחה אישור לפרסם פה את הקבוצות שלהם. [כי אין לי שום ענין שכל העורכים התורניים יהיו פה. ממש לא. יש ענין שתהיה פה קבוצה קטנה ונקיה ורצינית]. אבל אי אפשר לאחוז את החבל משני קצותיו, גם לנוח על זרי הדפנה ולא לקום ולעשות מעשה ולהתאמץ, ובד בבד לדרוש ממי שכן מתאמץ ועושה: 'תפעל על פי הבנתי ולא על פי הבנתך'. לגבי חסימה לצמיתות. איני יכול למנות את המיילים והזמן והאנרגיה שהושקעה בתכתובת הלוך ושוב. אין לי זמן לזה יותר, אין לי אנרגיה מיותרת עבור זה. גם בענין זה כמדומה שאין אופציה שלא ניסיתי. [גם להתרות כו']. אם עורך יידע שיש תוצאה לטעות שלו, הוא לא יהיה משוחרר כ"כ על המקלדת, וזה מצוין. יש פה למעלה מ 600 תלמידי חכמים, כל רגע מזמנם יקר, יש פה הרבה היושבים על מדין ועונים לשאלות בהלכה, יש פה דיינים, יש פה אברכים צדיקים שיש להם גדרים וסייגים מאוד ברורים כמה זמן ביום [מדוד בדקות ובשניות] הם מקדישים עבור הקבוצה, יש פה אנשי עמל שמרוויחים הרבה כסף לשעה ומקדישים זמן יקר לעזור לאחרים. מהראוי שכל הודעה תהיה קצרה, ממוקדת, ולאחר מחשבה. גם לי יש מה להשתפר בזה. אשתדל בעז"ה. עד כאן. כאמור, הרוצה להגיב, יגיב בשרשור המיועד לזה. מי שהשרשור הנ"ל משעמם אותו [ויהיו הרבה כאלו מסתמא], אפשר לעשות 'השתקה': [image: image.png] [image: image.png] בברכת הצלחה וס"ד
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 04/07/2024 14:51 זה נמצא במסכתות: יומא עז: ע"ז י: מגילה טו. האם זה איסור או רק מידת דרך ארץ? ועוד. תודה רבה!
  • ספר על הש"ס צריך ד"ה למפרשים על אתר?

2024
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/11/2024 13:54 זה כמו שאלה אם לקשט עוגה בדבר יפה ופחות טעים למעשה קשה לקרוא כשכל שנייה יש מראי מקום ומאידך האחידות מייפה את הכתב זה כמו לכתוב בגופן יפה אבל לא עגול וקריא
  • פרטים על מעסיק

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2024 18:09 האם ידוע למישהו פרטים על מעסיק זה: יהוידע שלמה כהן - [email protected] [email protected] אשמח למידע באישי. תודה רבה [image: Mailsuite] Sent with Mailsuite · Unsubscribe https://mailsuite.com/en/privacy/opt-out/unsubscribe/614a62328c38f9af77b40c03825a466f71ece2f6/c0510a9ea7dfb80c64dcfd7898829b6711eaf08b568341a106bd34a71bbcbcb88f50c0946fc8609ea044efa96b28ecf0f76849d5bb1222c1a8cfe5fafd1921be 25.12.24, 18:07:01 --
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    0 צפיות
    ג
    תאריך ההודעה המקורית: 26/09/2024 02:45 https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#sent/FMfcgzGsnLNNjDMlngXXNnXpsxVzCpsx

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים