דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מוזיקה. אין להגיב למייל זה

2024
1 1 0 1
  • זה מטטרון?

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 21/01/2024 16:14 במגן אבות להרשב"ץ (אמונות ודעות, ח"ב פ"ב) כתב וז"ל: ונאמר כי האמת בכל זה הוא שמניע גלגל העליון הוא יותר נכבד שבכל המניעים. לפי שהוא הגלגל היותר נכבד שבכלם כי הוא המקיף בהם ומניע את כולם תנועת חלק בכל. והשכל התחתון, שהוא מניע היסודות, והוא הנותן צורות בהם, והוא המוציא שכלנו מן הכח אל הפועל, והוא הנק' שכל הפועל ובלשון חז"ל שרו של עולם. זה השכל הוא השפל למטה מכולם, כי כן יראה שהיא מדרגת כולם, המניע לגלגל העליון יותר נכבד מהמניע הגלגל אשר תחתיו. וידמה שהמניע לגלגל העליון נקרא בלשון רז"ל מטטרו"ן ששמו כשם רבו. והוא שאמר בסנהדרין ואל משה אמר עלה אל ה' אלי מ"ל זהו מטטרו"ן ששמו כשם רבו ויש רמז לזה כי מטטרו"ן עולה בגי' שדי ושם שדי הוא לשון נצחון שמנצח ומשדד המערכות. וזה מטט' זו היא פעולתו שהוא מניע הגלגל העליון שהוא מניע כל שאר הגלגלים בתנועתו כתנועת החלק בכל. וראה *ברמב"ן *(שמות כג כ) שכתב ע"פ דברי חז"ל (סנהדרין לח:) שעליו נאמר הפסוק הנה אנכי שולח מלאך וגו', וזהו מטטרו"ן שהנהגת העולם על ידו.
  • מה זה אומר, איך אני משחרר את זה?

2024
    2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2024 21:14 בכרטיסייה 'סקירה' יש את האפשרויות של הגנת גליון והגנת חוברת עבודה, תבדוק שם. אם זה באמת מוגן עם סיסמה ואין לך את הסיסמה - פעם פרסמתי במתמחים מדריך איך להסיר הגנה של גיליון מוגן עם סיסמה, נסה לחפש. [image: צילום מסך 2024-01-31 211139.png] מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2024 15:24 שלום רב. מזה כמה שנים יש לי תוסף לוורד בשם 'אופיס טאב' שלאחר התקנתו, כל קובץ וורד שנפתח לא נפתח בחלון נפרד, אלא בכרטיסיה זו לצד זו - כמו בגימייל. כעת נודע לי שזהו תוסף פרוץ ומחקתי אותו, מישהו יודע על עצה אחרת לעשות זאת? תודה רבה.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2024 13:39 תווית במייל? תבדוק אולי זה מוסתר [image: image.png] ישראל קריבוס מנהל מרכז סייעתא ומטפל רגשי לבחורי ישיבות לצפיה ולהורדת תכנים https://www2.kolhalashon.com/#/regularSite/searchResults/ישראל קריבוס?orderBy=7&selectedPage=3 http://www.youtube.com/@user-siata לקו התוכן 03.642.66.03
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2024 00:44 בתור אחד שמתעסק עם שיווק מצטרף Shimon Antebiל שהמלל רב מדי וכן עומס פריטים, חסר גם משפט עוצמתי ומסקרן בכתב גדול כמו למשל: "אור חדש הפציע - פירושו של רבינו אברהם בן הגר"א..." ב"ה אוחזים כבר פה
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/07/2024 11:38 בהגדרות מרווח לפני/אחרי פיסקה [image: image.png]
  • אני עדיין בהלם .. אין להגיב לפני שקוראים עד הסוף ממש

2024
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/08/2024 01:52 לי היה לקוח שרצה להביא לי סכום מסוים על עריכת חמשה ספרים על התורה, מבראשית עד במדבר, ואני עשיתי חישוב כמה זה יוצא לי לפי שעה ויצא כ 34 ש"ח. ובכל זאת הסכמתי. והם היו הוגנים מאוד במחיר ואף הביאו מקדמה גדולה יותר ממה שביקשתי. ולכן אני ממש לא מסכים עם מה שכתבו כאן שמי שדורש מחיר מסוים על עבודה, ולא לפי שעות, יש לחוש ש... וזה ממש לא נכון ההכללה הזו. ויתכן ואף אינו נכון כלל. גם אם קרה לכמה שנכוו, אין זה מכליל על כל האנשים. לכן רצוי מאוד שהעורך עצמו יבדוק כמה זה יוצא לו לפי שעה. וכן ראוי לקחת מקדמה. ב-יום שני, 12 באוגוסט 2024 בשעה 08:00:31 UTC+3, יהודה אבני כתב/ה:
  • מקלדת שהפסיקה להגיב

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/09/2024 15:19 בסוף שיחזרתי את הגדרות המחשב אחורה לזמן שבו המקלדת עבדה - וראה זה פלא - המקלדת חזרה לעבוד כאילו לא היה. ייש”כ על הרצון והנכונות לעזור.

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים