דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מראה מקום

2024
3 3 0 1
  • מחפש מקום לעבודה בביתר עילית

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2024 10:32 עקב בנייה במקום בו אני עובד כיום, כנהוג פה עיה"ק ביתר עילית וביתר תחתית וד"ל, אני מחפש מקום לעבוד שם בחודשים הקרובים. לעבור כבר ב 1/2 ש"ז למניינם ימ"ש. אשמח להצעות והצעות מחיר. עדיף באישי במייל חדש. אפשר גם גבעה A או C. אני מחפש רק עבורי, אין מה לפנות בהצעות של 'תארגן כמה' כו'. לא צריך שיהיה שם כלום, חוץ מאשר מים, ביה"כ וחימום. תודה שמואל
  • חיפוש מראה מקום - ער"ה פרשיות לתורה בשם ספר "יד יוסף"

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 07/03/2024 09:41 וכעי"ז במ"ר קרח, רפ"ו פרשיות, וכבר עמדו בזה. ואולי כאן הוא ט"ס וצ"ל תרע"ה, והוא באמת כך לפי מנהגנו.
  • עזרה במראה מקום במדרש

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 11/03/2024 03:12 יישר כח גדול.
  • עזרה בציון מראה מקום

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 17/03/2024 00:59 ואם המילה השניה שונה, אז אפשר לציין דיבור המתחיל עם שתי מילים. ויש נוהגים לכתוב מילה אחת, ומי שרוצה שיחפש. הרי ממילא לא פותחים וזה רק כדי לתת רצינות לדברים.
  • עזרה בציון מראה מקום

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    L
    תאריך ההודעה המקורית: 17/03/2024 01:18 ייש"כ על התגובות! ב-יום ראשון, 17 במרץ 2024 בשעה 01:00:36 UTC+2, יחידה ליחדך כתב/ה:
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 03:23
  • מקום נוח לעריכה בביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/06/2024 06:17 כב' הרבנים שליט"א: ברצוני להביא לידיעתכם כי בשבוע האחרון קבעתי בס"ד את מושבי במתחם חדרי-עבודה מרווח ונעים, בגבעה בי בביתר עילית, קרוב לכניסה לעיר ואני נהנה מאוד הן מהאוירה השקטה והנינוחה המועילה לריכוז ולתפוקה והן מהנגישות לקווי האוטובוס השונים בעיר בשונה מחללי עבודה אחרים, במתחם זה המשרדים פרטיים (לא קירות זכוכית) במקום קליטה סלולרית מלאה, חיבור לרשת המקוונת, מזגן פרטי לכל חדר ואי"ה בקרוב ממש תהיה פינת קפה פתוחה, לצד בר משקאות קלים למכירה המקום בשלבי בנייה סופיים וכל הקודם זוכה (המקום לא מיועד למעשנים ואין בו מרפסת עישון) עלות חדר במקום: 1,500 ש"ח לחודש אפשר לחלוק חדר עם שותף, בעלות של 1,000 ש"ח לחודש (כל אחד) ניתן להשכיר חדרים גם לפי שעות, לפגישות וכיוצ"ב, וכן חדר ישיבות (עד 10 אנשים). מתעניינים רציניים בלבד, נא לפנות לפרטים נוספים ולתיאום סיור התרשמות למייל: [email protected] בברכת הצלחה מרובה בכל העניינים ופרנסה בשפע רב, ביישוב הדעת ומנוחת הנפש, שמואל
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2024 14:56 גם הנוסח שלפנינו מדהים לא פחות, כי לכאורה היה צריך לומר הכל מודים דבעצרת בעינן נמי לה', מ"ט יום שניתנה בו תורה, ורב יוסף הוה ליה למגרס פרקין תלתא דאי לאו האי יומא דקגרים כמה יוסף איכא בשוקא. והדברים עתיקין.