דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תיווך שלי, שינוי גובה עמלה

2024
1 1 0 1
  • הוורד שלי הפסיק לתרגם, מישהו יודע על פתרון?

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2024 18:36 בדיוק אתמול פניתי לאתרוג גם הסירו את החסימה וזה לא עבד. מאידך גם ללא הסינון עדיין הופיע על הוורד הכיתוב שלהם "אתרוג כו'" ונראה שזה יוצר את התקלה...בקיצור אין פתרון.... מאת: מבואות ותולדות
  • עמלת תיווך - מאוד דחוף

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 11/04/2024 22:13 סליחה - רק כעת הבחנתי שהדיון נעול.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2024 22:18 השוואה - [image: image.png] אתה משווה את הקובץ הסופי עם הקובץ המקורי ומקבלים מסמך עם עקוב אחרי השינויים. סימון: תוכל להשים את הכפתור "כל הסימונים" בסרגל הגישה המהירה [כשתעמוד על הכפתור הזה, לחיצה ימנית נותנת אופציה כזו] כך זה נהיה מאד נגיש ותוכל בקלות להחליף ממצב למצב. [image: image.png] אמנם אם אתה משתמש בזה ממש כל הזמן, יותר קל לעשות כפתור מיוחד ע"י מאקרו. אם המושגים ממש חדשים לך, עדיף להצמד למה שכתבתי עד עתה מאשר להתחיל עם מאקרואים. האם הדברים האלו שכתבתי מתאימים לך? --
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 17/06/2024 16:19 תודה רבה לכל העונים באמת עזרתם לי, מה שעזר לי בפועל זה הפיתרון השני של הגאון ר' ארי במסתרים שליט"א, כל הברכות -- מרדכי הירשמן 054-8505624
  • שינוי עיצוב של הערת הפניה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ז
    תאריך ההודעה המקורית: 14/07/2024 00:52 האם ניתן לשנות באופן גורף את העיצוב של כל ההערות בתחתית הדף לכתב עילי? או שיש לעבור אחד אחד ולהגדיר ככתב עילי? תודה רבה.
  • בעילום שם: סקר גובה השכר (לעובדי מכון בלבד)

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2024 20:49 שלום וברכה, הייתי מעוניין לערוך סקר עבור עובדי מכון בלבד. יש לי כמובן נפק"מ בזה. מצ"ב הסקר הקצר בן שתי שאלות. האם כדאי להוסיף עוד שאלות כדי למצות את הענין? תודה רבה. [image: image (18).png] -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • שינוי קטן בכללי הקבוצה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2024 18:10 עד להודעה חדשה, *מותר *לפרסם בקבוצה 'דרושים עורכים' ואין צורך באישור קודם ממני. לתשומת לב - מעסיקי עורכים, ושלוחיהם [היינו אלו המעבירים להם מידע מה קורה בקבוצה] אינם רשאים להיות חברים בקבוצה. ביררתי אצל דיינים, ויש לי כח ע"פ תורה לאסור את זה. אין שינוי לגבי זה.
  • שינוי סגנון של השינויים

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 00:38 גם אם לא מוגדר כסגנון מסוים רק שיש בו משהו מיוחד, למשל: גודל או גופן או הדגשה אפשר לעשות בהחלפה חפש את גופן פלוני וכד'. והחלף לגופן או גודל הרצוי כדאי מאד לפני זה לתת גיבוי לקובץ שאם זה לא יצליח שיהיה גיבוי לחומר בהצלחה --

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים