דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

שינוי סגנון של השינויים

2024
3 3 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 09/12/2024 10:57

יש לי מסמך שערכתי אותו, תחת מעקב אחר שינויים.
    אני רוצה לשנות את כל השינויים לסגנון אחר.

לדוגמא.
    טקסט מקורי ששולב בו ביאור משולב.
    עכשיו אני רוצה להפוך את הטקסט שהוספתי לקטן יותר - כדי שיראו מה המקור ומה
    הפירוש.
    אם דבר כזה ייתכן?

• תאריך ההודעה המקורית: 09/12/2024 10:57

יש לי מסמך שערכתי אותו, תחת מעקב אחר שינויים.
    אני רוצה לשנות את כל השינויים לסגנון אחר.

לדוגמא.
    טקסט מקורי ששולב בו ביאור משולב.
    עכשיו אני רוצה להפוך את הטקסט שהוספתי לקטן יותר - כדי שיראו מה המקור ומה
    הפירוש.
    אם דבר כזה ייתכן?

תאריך ההודעה המקורית: 09/12/2024 12:56

אם הטקסט שהוספת מוגדר כסגנון מסוים אתה יכול לעמוד על הסגנון אם העכבר
    ובלחציה ימנית ללחוץ על שינוי ושם להגדיר שכל הסגנון הזה יהיה בגודל קטן יותר

• תאריך ההודעה המקורית: 09/12/2024 12:56

אם הטקסט שהוספת מוגדר כסגנון מסוים אתה יכול לעמוד על הסגנון אם העכבר
    ובלחציה ימנית ללחוץ על שינוי ושם להגדיר שכל הסגנון הזה יהיה בגודל קטן יותר

תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 00:38

גם אם לא מוגדר כסגנון מסוים
    רק שיש בו משהו מיוחד, למשל: גודל או גופן או הדגשה
    אפשר לעשות בהחלפה חפש את גופן פלוני וכד'. והחלף לגופן או גודל הרצוי
    כדאי מאד לפני זה לתת גיבוי לקובץ שאם זה לא יצליח שיהיה גיבוי לחומר
    בהצלחה

--

• מהו השם של המעיל/נרתיק של הס"ת לשיטת הספרדים?

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2024 11:29 תודה
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 13/02/2024 12:21 בספר מופיע 0548468539 [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 13.02.24, 12:21:19
  • טיימר של הרב א. שושנים - התורה חסה על ממונם של ישראל

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/04/2024 11:36 לאחר מקרה מצער שקרה לחבר שלי שרשם את זמני העבודה שלו אבל לא עשה שמירה על הקובץ, ומאיזה טעם לחץ על משהו לא נכון והתאפס לו מאז השמירה האחרונה - שבוע עבודה. עכשיו הוא גילה באותו טיימר אופציה של "שמירה אוטומטית" שכל פעולה בקובץ מבצעת שמירה. אני קורא לכל מי שיש את הקובץ הזה [או קובץ אחר בו הוא רושם את זמני העבודה. המחדל הזה לא קשור כלל לקובץ הספציפי הזה] לבחור באופציה הזו. ולהרב א. שושנים - אולי כדאי לעשות שזו תהיה ברירת המחדל.
  • טיימר של הרב א. שושנים - התורה חסה על ממונם של ישראל

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/04/2024 14:41 מצער לשמוע, אשקול את זה. לאחרונה חשבתי אולי ליצור קובץ כזה בגוגל שיטס, שם הקובץ ממש מאובטח, אין שום בעיות של מחיקת נתונים, ואפשר גם לראות את כל היסטוריית העריכות, החיסרון בזה שזה צריך חיבור לרשת. אולי בעתיד אכין גם קובץ כזה... [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 03.04.24, 14:38:34 מאת: [email protected]
  • שינוי עיצוב של הערת הפניה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ז
    תאריך ההודעה המקורית: 14/07/2024 00:52 האם ניתן לשנות באופן גורף את העיצוב של כל ההערות בתחתית הדף לכתב עילי? או שיש לעבור אחד אחד ולהגדיר ככתב עילי? תודה רבה.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/10/2024 12:28 רק לעדכן שבזכות השרשור כאן פניתי לדל, קיבלתי שירות מצוין ומהיר. בס"ד הגיע טכנאי לבית והחליף ותיקן הכל. תודה לכולם.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 23/12/2024 08:46 יש סגנון הערת שוליים. כשאתה נמצא בהערת שוליים תלחץ לחצן ימני כשאתה על הטקסט, בתפריט תלחץ "סגנון" מופיע תיבת דו שיח של רשימת סגנונות, שאמורה להיות עומדת על סגנון טקסט הערות שוליים. לחץ בצד שמאל "שנה" והגדר כרצונך, במסמך זה או בכל המסמכים. From: [email protected] [email protected] On Behalf Of אליהו עבוד Sent: 23 Dec 2024 1:54 AM מאת: To: זאב רוזנשטיין Cc: [email protected] Subject: Re: [הכתב והמכתב] איך עושים ברירת מחדל על גודל הגופן של הערות שוליים, וגם האם אפשר ליצור סגנון מותאם להערות שוליים? שים את הסמן בהערה, תלחץ על החץ הקטן שבשורת הסגנונות, במלבן שייפתח תביא את הסמן ליד "טקסט הערת שוליים" ואז תראה שם חץ, תלחץ עליו, שינוי. --
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    N
    תאריך ההודעה המקורית: 12/07/2024 01:42 וכן זה נשמר לאורך העבודה....