דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ביקשו ממני לשאול:

2023
3 3 0 1
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2023 17:09 אולי היה אסור לי לעשות כן, כי הפסדתי לכאורה את המכון (שמקבל דמי תיווך).
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/01/2023 10:51 אבל אין דרך (כנראה) שזה יגיע לבד בלי להצטרך ללחוץ על שיפט F5 כנראה. אולי פקודת מאקרו, לא מבין בזה. אומרים לי כאן שיש את תוסף בקלות של הרב יואל שילה שעושה את הפעולה לבד.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 22:19 לאחר צביעת השורה - נצבע גם התו הנסתר שמשמעותו הוא מעבר הפיסקה [כשעושים 'הצג הכל' רואים אותו כשני קווים עומדים עם ראש מעוגל]. אם רוצים שהוא לא יועבר - צריך לא לצבוע אותו, או להחזיר מעט את הסמן עם העכבר, או להשתמש במקש שיפט וחץ כדי לבטל ממנו את הסימון. ידיעה זו שימושית כשרוצים להשפיע רק על תו זה, כגון לקבוע את גודל או גופן התבליט או המיספור שבפסקה מתובלטת או ממוספרת - צריך ללכוד את התו הזה ולשנות אותו. ------ Original Message ------ מאת: From "בצלאל לוברבוים" מאת: To "עריכה תורנית קבוצה" Date ט"ז שבט תשפ"ג 22:16:12 Subject [עריכה תורנית]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/08/2023 16:01 בס"ד הודעה זו נשלחת לקבוצה בעותק מוסתר. כדי לשפר בעז"ה את העזרה שאני רוצה בס"ד להמשיך לתת לעורכים, אודה מאוד לכל מי שקיבל ממני עזרה בעבר, בין אם בחינם ובין אם בתשלום, אם יואיל בטובו להקדיש מזמנו ולכתוב לי: א. לנסות להגדיר בנקודות ברורות, מה עזרתי לו ב. הערות לייעול תודה רבה רבה
  • ביקשו לפרסם בעילום שם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2023 10:16 בס"ד ברצוני לשתף אתכם מה שבדידי הוי עובדה, ואולי יצא מזה חיזוק ותועלת. באמצע החורף אחרי התייעצת עם מורי ורבי על איזה ענין [ואכ"מ] קיבלתי על עצמי להתנתק מהאינטרנט ולהשאיר רק מה שמוכרח לי בתור עורך תורני [מייל] וגם להשאירו במשרד או ברכב. מיד אחרי יום טוב פסח העעל"ט קיבלתי הצעה לעבוד כעורך במכון חשוב ומוכר עם תשלום של 140 ₪ לשעה בנוסף לשולחן עבודה אצלם במשרד [והנני רק 'מתחיל'], אולם בתנאי קודם למעשה שארכוש לעצמי תוכנית 'אוצר החכמה'. מיד התקשרתי למשווק התוכנית בחו"ל, והציע לי שני ברירות, ארכוש התוכנית מיד במחיר מלא שעולה ליותר מאלפיים דולר, או שאחכה לאחר יום טוב שבועות שאז ירד המחיר במבצע בארבעים אחוז - חסכון של כמעט אלף דולר. ובינתיים אשתמש ב'אוצר אונליין' שיעלה לי הרבה פחות מזה. והנה לא ידעתי לשות עצה בנפשי, מצד אחד עם מתחיל אני לעבוד אצלם [מיד, והצעה כזו אינה חוזרת הרבה פעמים] מרוויח אני כפי השעות בערך ארבעת אלפים דולר לחודש וחבל לפספסו, ומצד שני אם רק אפתח הרשת לחודשיים כדי להשתמש בתוכנית אונליין הרווחתי גם האלף, וכי אין זה ל'צורך פרנסה'. החלטתי שאינני עושה השתדלות שאינה רצויה, והזן ומפרנס לכל יסדר לי העניין, למחר אמרתי בדרך אגב לחבר שלי בכולל שמחפש אני מישהו שיש לו אוצר החכמה ואינו בשימוש ומוכן הוא להשאילו או להשכירו לחודשיים, אמר לי בחייך הנה אני הכתובת, לפני שנה קניתי התוכנית ולא ידעתי למה כי גם מחשב אין לי, קח את ה'אוצר' בשמחה גדול [בחנם] ותחזירו כשאינך צריך לה עוד...
  • קניתי דיו לא נכון בטעות - מישהו יכול לקנות ממני?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 21/12/2023 20:53 יש לי מדפסת של HP שמקבלת דיו מס' 652, קניתי בחנות דיו שחור מס' 650, עלה לי 80 ש"ח, ומיד כשהגעתי הביתה, הבן שלי קרע את האריזה. (החיצונית של הנייר, לא הפנימית של הפלסטיק) החנות לא מוכנים לקבל את זה בחזרה. נאלצתי לקנות שוב דיו מתאים ויש לי את הדיו המיותר בבית. אם יש מישהו שקונה ממילא כזה דיו, אשמח אם יוכל לקנות ממני, אפילו יותר בזול. עדיפות לביתר, אבל אפשר גם בירושלים בני ברק קרית ספר ואלעד וכדומה. תזכו למצוות אברהם אומן 052-7135863
  • קניתי דיו לא נכון בטעות - מישהו יכול לקנות ממני?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 24/12/2023 13:49 הוספה: מדובר על דיו מקורי של HP, והוא מתאים לסדרות הבאות: 1000. 1500. 2500. 2600. 3500. 4500. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 19:31 מאיזה סוג של בעיות אתה חושש? מאת: [email protected]

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים