דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעה אישית

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 03/07/2024 07:58

היות ו[בטעות] פרסמתי כאן דברי גנאי על עצמי מפי ב"ד, לכן מצד והייתם נקיים
    מהודענא בזה שיש תח"י מכתב מב"ד אחר שמפריך את כל הטענות.
    היות וחוששני שהנ"ל ימצא בפרסום זה עילה לתביעה שניה , איני מפרסם כאן את
    המכתב, כי יש שם שמות מלאים של התובע.
    אין להגיב להודעה זו בקבוצה בשו"א.

• הזמנה אישית

2024
    28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/01/2024 15:38 זה ממש חמוד השרשור הזה, אם נחבר כמה ברצף זה יראה ככה: אידיש לא נראה לי מתאים מזל טוב לבר מצוה הרבה נחת לא מתרגם לי מאידיש לעברית מזל טוב מזל טוב למה שלא יהיה גם אידיש שנלמד עוד שפות אני אתפלל בעז"ה על חתן הבר מצוה................
  • הודעה משמחת

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/03/2024 18:03 לפרויקט תורני דרושים עורכים לליקוט ספרי חסידות לפרטים נוספים נא לפנות לכתובת מייל [email protected] אציין שאין לי כל קשר לעניין ונא לא לפנות אלי בנושא זה יש לפנות אך ורק לכתובת המייל הרשומה בברכת הצלחה רבה וכ"ט
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/06/2024 09:04 כמדומני שמבחינה חוקית חייבים שתהיה האופציה הזו
  • מי יודע איך אפשר לשחזר מסמך שהמחשב מציג הודעה זו,

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/05/2024 15:05 מי יודע איך אפשר לשחזר מסמך שהמחשב מציג הודעה זו, קבצים מצורפים: IMG_20240527_150410_232.jpg
  • הודעה של חסימה בוורד ממה זה נהיה

2024
    2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/07/2024 20:36 *1. *כל קובץ אקסל וורד וכדו' שמקורו מהאינטרנט נחסם להרצת פקודות מאקרו עם ההורדה מטעמי אבטחה, וכדי שהקובץ יפעל יש להקליק ימנית על הקובץ מתוך 'סייר הקבצים', להיכנס ל'מאפינים' לבדוק אם מוצעת שם למטה האופציה של 'בטל חסימה', אם כן לאשר בתיבת הסימון שלצידו וללחוץ על 'אישור'. *2. *במידה ועדיין קיימות בעיות בהרצת פקודות המאקרו, לאחר פתיחת הקובץ יש להיכנס ל- קובץ > אפשרויות > מרכז יחסי האמון > הגדרות מרכז יחסי האמון > הגדרות מאקרו, ולסמן או 'הפוך פקודות מאקרו לבלתי זמינות עם הודעה', או 'הפוך פקודות מאקרו לזמינות'. https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail ללא וירוסים.www.avast.com https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail <#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2> מאת: [email protected]
  • הודעה לכל מי שקיבל ממני את המדריכים לאינדיזיין

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2024 08:37 בס"ד נוסף עדכון חשוב במדריכים לטובת המשתמשים בגרסה באנגלית של התוכנה, והוא הקבלה של המונחים באנגלית. מי שמעוניין לקבל שישלח אלי הודעה חדשה, ובל"נ אשלח לו.
  • הודעה אודות מנהלנו רבי שמואל שיח'

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/11/2024 18:47 גם אני הקטן התנהלתי אישית מול ר' שמואל בכמה דברים , ונוכחתי לראות כמה מתמסר לכלל וכמה שהוא מוחל על כבודו .
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 28/12/2024 20:44 אודות אומנות פענוח כתבי יד: מישהו כתב לי בפרטי [לא יודע למה בפרטי, כתב טוב] ---------- Forwarded message --------- מלאכת הפענוח, אכן צריכה חוש התבוננות טוב, ואפשרות ניחוש מה ייתכן שהכותב כתב, ואחר כך לבדוק אם זה נכנס בקוים הכתובים. (במקום קריאה רגילה, שמסתכלים בקוים הכתובים ומבינים מה כתוב). כמו"כ צריך לפעמים כתפיים רחבות, להבין שהכותב כתב עם שגיאות! את הכרת האותיות בכתבים שונים אפשר ללמוד, אבל כושר ההמצאה - שהוא כשרון המציאה - רק מתנת שמיים מעל. ב-יום רביעי, 25 בדצמבר 2024 בשעה 01:43:13 UTC+2, מהדיר ספרים כתב/ה: כשרון פענוח כתב יד פעמים רבות צריך לזה הבנת דבר מתוך דבר ומרחב חשיבה יצירתית. לענ"ד אלו ואלו צודקים, בעריכה יש הרבה ענפים, לדוגמא בתחום הניסוח, ברור שחייבים כשרון מולד. אך ישנם הרבה ענפים ששייך ללמוד אותם (מישהו מכיר מישהו שנולד עם "כשרון פענוח כת"י").... מאת: [email protected] תגידו לי, להיות סופר כן אפשר ללמוד? (לפי כמויות הספרים שיוצאים כל יום ניתן להניח שכן, אבל תשאלו את המו"ל אילו ספרים נמכרים בכמויות ואלו מעלים אבק במחסנים). אני הקטן אוחז שגם מי שלא מרגיש בצורה אוטומטית טעויות ניסוח וכיוצ"ב יכול ללמוד את המקצוע, אלא שלהיות עורך מקצועי עם ניסוח יפה ושפה עשירה, זהו בדרך כלל רק למי שנולד כך. --

5

794

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים