דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מחפש עורך מקצועי לעריכת הקדמה לספר

2024
1 1 0 1
  • עורך

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 05/06/2024 11:31 עדיין רלוונטי. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/07/2024 22:48 גם אני ממליץ בחום על היכל בתורה 'אור החיים', הוא נמצא בבנין של ישיבת אורייתא. מידיעה - אפשר לשבת שם עם מחשב. בהצלחה ב-יום רביעי, 3 ביולי 2024 בשעה 20:34:13 UTC+3, י. בן חיים כתב/ה:
  • מחפש עבודה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ל
    תאריך ההודעה המקורית: 23/07/2024 23:24 אשמח לקבל הצעת עבודה קבועה במחיר הוגן ניסיון עשיר של יותר מ10 שנים ברוב ככל המכונים... ניתן לפנות למייל זה לקבל קו"ח ודוגמאות וכו' ברכה וכט"ס
  • אני מחפש תוכנה חינמית לעריכת קבצי שמע

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 26/08/2024 19:01
  • דרוש עורך לעריכת שיחות דרוש (באישור המנהל שליט"א)

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/11/2024 09:52 אני אשמח לקחת מאת: [email protected]
  • מחפש מקור

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 03/09/2024 21:11 לכך שלומדים מחצר המשכן שבנין הוא שליש מהחצר דווקא מהגמרא
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 28/12/2024 20:44 אודות אומנות פענוח כתבי יד: מישהו כתב לי בפרטי [לא יודע למה בפרטי, כתב טוב] ---------- Forwarded message --------- מלאכת הפענוח, אכן צריכה חוש התבוננות טוב, ואפשרות ניחוש מה ייתכן שהכותב כתב, ואחר כך לבדוק אם זה נכנס בקוים הכתובים. (במקום קריאה רגילה, שמסתכלים בקוים הכתובים ומבינים מה כתוב). כמו"כ צריך לפעמים כתפיים רחבות, להבין שהכותב כתב עם שגיאות! את הכרת האותיות בכתבים שונים אפשר ללמוד, אבל כושר ההמצאה - שהוא כשרון המציאה - רק מתנת שמיים מעל. ב-יום רביעי, 25 בדצמבר 2024 בשעה 01:43:13 UTC+2, מהדיר ספרים כתב/ה: כשרון פענוח כתב יד פעמים רבות צריך לזה הבנת דבר מתוך דבר ומרחב חשיבה יצירתית. לענ"ד אלו ואלו צודקים, בעריכה יש הרבה ענפים, לדוגמא בתחום הניסוח, ברור שחייבים כשרון מולד. אך ישנם הרבה ענפים ששייך ללמוד אותם (מישהו מכיר מישהו שנולד עם "כשרון פענוח כת"י").... מאת: [email protected] תגידו לי, להיות סופר כן אפשר ללמוד? (לפי כמויות הספרים שיוצאים כל יום ניתן להניח שכן, אבל תשאלו את המו"ל אילו ספרים נמכרים בכמויות ואלו מעלים אבק במחסנים). אני הקטן אוחז שגם מי שלא מרגיש בצורה אוטומטית טעויות ניסוח וכיוצ"ב יכול ללמוד את המקצוע, אלא שלהיות עורך מקצועי עם ניסוח יפה ושפה עשירה, זהו בדרך כלל רק למי שנולד כך. --
  • שרשור בנושא 'איך להיות עורך יותר מקצועי'

2024
    39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/12/2024 14:11 מסכים לגמרי עם הרב ששמו מתחיל בMM. דברי טעם וריח. אני חושב שלאור כל האמור, יסכימו איתי כאן רבים, שיש דמיון גדול בין מקצוע העריכה למקצועות אומנות אחרים, כהלחנה שירה נגינה וציור ועוד. --