דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דרוש לי בדחיפות עורך מקצועי ומנוסה לערוך במקומי דרשה על פרשת השבוע.

2024
2 1 0 1
  • 0 הצבעות
    54 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/02/2024 18:29 הגיע הזמן לפנות לגוגל. אפשר לעשות זאת על ידי טופס הפנייה שלהם https://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?source=no_ts&ara=2&ctx=acc_reco&contact_type=acc_reco&rd=1&&hl=en, אליו מגיעים כשבוחרים את האפשרות האחרונה ("אין לי כבר גישה לאלה") ממסך איפוס הסיסמה https://www.google.com/accounts/recovery/recoveryoptions מאת: [email protected]
  • דרוש לי עורך לשבוע הקרוב

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2024 08:09 דרוש לי עורך לשבוע הקרוב לעבודה שקיבלתי מלקוח פרטי, והתברר שהעבודה לוקחת יותר מהזמן ששיערתי. ויש לחץ שיהיה מוכן תוך 10 ימים. עבודת עריכה לשונית, פיסוק וקיטוע, והגהת שגיאות. אין צורך באוצר החכמה. בר אילן חובה. אין להשתמש בתוכנה אחרת אלא רק בר אילן. (פרוייקט השו"ת) כיון שבשאר התוכנות יש המון טעויות. עדיפות לעורך שיש לו איזה היכרות עם סגנון כתיבה מרוקאי. נא לכתוב לי בהודעה אם כן או לא. תשלום ידוע מראש, אמור לצאת בין 40 ל-50 לשעה, תלוי במהירות. תשלום לאחר שאקבל את הכסף מהלקוח בס"ד. אם נראה לך מתאים נא לשלוח למייל זה דוגמא 2-3 עמודים של עריכה לשונית שעשית פעם. עדיף דוגמא של כתיבה בעברית פשוטה ולא סוגיות בארמית. למייל הזה [email protected] תודה רבה הודעה זו מתפרסמת באישור המנהל ר' שמואל בלוי שליט"א
  • דרוש בדחיפות עורך מחליף זריז למציאת מקורות קבליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/07/2024 00:12 כמדומני שהתשלום 50-60 לשעה עבודה של כמה שעות שצריך לסיים השבוע/תחילת שבוע הבא נא ליצור קשר עם [email protected] אני פשוט הייתי לקראת סוף העבודה הזו, אך צץ לי משהו דחוף יותר.
  • דרוש עורך שגם יכול לתרגם.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/10/2024 19:24 הודעה שהתבקשתי לפרסם: דרוש: מתרגם ועורך תורני - לתרגום של ספר תורני מאנגלית לעברית. דרישות התפקיד: קריאה שוטפת באנגלית ברמה גבוהה. נסיון בכתיבה תורנית ברמה מקצועית (כגון כתיבת חידושים. אין צורך בנסיון בכתיבה מקצועית או בתרגום. אכן, נסיון בכתיבה ועריכה מקצועיים + דוגמאות של עבודות - יתרון). יכולת עמידה בהספק עבודה קבוע. הקבלה לעבודה בכפוף לעריכת דוגמא מהחומר הנוכחי (לא דוגמאות של עבודות מהעבר). לפרטים ניתן לפנות לנח מאיר - [email protected]
  • דרוש עורך לעריכת שיחות דרוש (באישור המנהל שליט"א)

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/11/2024 09:52 אני אשמח לקחת מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2024 12:32 איזה יצרן הסטיק שלך? תחבר למחשב ותביא תמונת מסך של התוכנה שנפתחת
  • ספר על פרשת ויצא

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ג
    תאריך ההודעה המקורית: 17/12/2024 16:30 תודה רבה על הכל אשמח לקבל עוד חומר כזה על התורה גם חומר שנמכר כקובץ/ספר וכדומה מאת: [email protected] --
  • ספר על פרשת ויצא

2024
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 06/12/2024 12:54 הבהרה: המייל הקודם הוא העתק מתוך מייל מסויים שהתקבל מאת מלמדי תינוקות, והעברתי אותו לקבוצת העריכה כדי שיהיה לתועלת אלו שדנו בזה. אקווה שזה לא בגדר ’זקן ואינו לפי כבודו’... מאת: [email protected]