דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לצורך העבודה:

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2024 17:32

עבור א' העורכים:
    מי שיודע על חדר עם אפשרות לינה ליומיים הקרובים.
    אנא שיכתוב טלפון כאן או באישי - בהקדם ממש.

--
    חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות.

שיחות הר"ן מ"ג
    "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ
    בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא
    לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ
    רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ
    אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים
    וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת
    אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר
    גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי
    תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ
    מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "

• עזרה לצורך השלמת עבודה

2024
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/01/2024 01:10 צודק הקובץ הנ"ל ישן ולא הכי מדוייק וקל
  • בקשה לצורך המועד

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/04/2024 08:26 סליחה טעות זה קובץ אישי שקיבלתי ממישהו ופורסם בטעות נא למוחקו תודה
  • שאלה בעניין קבלת לשון הרע לצורך העריכה

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/05/2024 03:03 רעך בתורה ובמצוות.
  • פתקים בשולחן העבודה

2024
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/05/2024 14:13 פתקים במייל אני כתבתי. זה עבד מצויין אבל כרגע הפסיק לעבוד ולא התפניתי לחקור למה. --
  • לצורך העבודה:

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2024 17:35 מחילה: ביתר / בית שמש. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • לצורך עריכת ספר על ד' המנים דרוש מספר תמנות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 28/08/2024 23:24 א. תמונה של ערבה שגדלה על שפת הנחל ב. עלים של ערבות שגדלים על שפת הירקון ג. אתרוג עם גידול נאה עם פיטם ועוקץ ד. אתרוג מרוקאי ה. אתרוג קלבריה נשמח מאוד לעזרה תודה מראש
  • עבודה מס' 6, והבהרה לגבי העבודה שאני מחפש למסכת אהלות

2024
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/12/2024 00:38 אקרובט (acrobat) של adobe, יש חינמית בלי הרבה אפשרויות ויש מקצועית בתשלום, יש פריצות עיין במתמחים. יש עוד תוכנות כמו פיינרידר, foxit, xchnage ועוד. אני אישית משתמש באקרובט ומרוצה מאוד.
  • דרוש שולח לצורך עריכה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2024 14:29 מתפרסם באישור הרב שמואל בלויא. אני עורך דברים למישהו שמשתמש וכותב את חידושיו בתקשורת שיש שמשתמשים בה בהתר - ואני נמנע השליחה מתבצעת אף היא על ידי אמצעי זה ועל כן אין באפשרותי לקבל את ההודעות המכילים את חידושיו אני מחפש מישהו שיכול - תמורת תשלום כמובן - לקבל את ההודעות ולשלוח אלי למייל נא לפנות באישי בלבד [email protected] --

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים