דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לצורך העבודה:

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2024 17:35

מחילה: ביתר / בית שמש.

--
    חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות.

שיחות הר"ן מ"ג
    "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ
    בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא
    לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ
    רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ
    אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים
    וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת
    אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר
    גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי
    תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ
    מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "

• עזרה לצורך השלמת עבודה

2024
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/01/2024 01:10 צודק הקובץ הנ"ל ישן ולא הכי מדוייק וקל
  • שאלה בעניין קבלת לשון הרע לצורך העריכה

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/05/2024 03:03 רעך בתורה ובמצוות.
  • עבור העבודה. כמה הערות בהל' תפילין. אודה לעזרה. ייש"כ

2024
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2024 13:42 א. קשור גם הרבה להגדרה המדויקת של ציצית חובת מנא או גברא. ה. לא מספיק מונח בכללי סב"ל וס"ס, אבל כעין דוג' לדבר שענין הברכה אינו מוחלט לגמרי, עיי' מ"ב סו מז. ז. לא עומד לי בראש חוץ מדעת האול"צ, אבל דיבורים על כך יש הרבה, עיין במאגרים. ח. אכן שמיירי בכה"ג, ולא אמרתי שאין מקום לחלק אבל לדעתי גם אין מקום לקושיא, ולשו' הגמ' מנחות לה, ב תפילין מברך עליהם משעת הנחה ועד שעת קשירה, ועיי' תוס' שם לענין תש"ר, והמוכח לכאו' בסוגיא דהתם, שמשעת הנחה ועד הקשירה חלק ממעשה המצוה. י. עיי' תוס' ברכות ס, ב, ויל"ע. מאת: [email protected] -- https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=7008843
  • חלוקת המסך לצורך הגהת קובץ וורד ע"פ פידיאף סרוק

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 30/09/2024 12:24 אפשרות א' - להקטין פיזית את המסך, ואז לפתוח קובץ נוסף ולהקטין שוב. אפשרות ב' - בצד שמאל למעלה ליד האפשרות של למזער או לסגור את הקובץ ( X - ) ישנו גם ריבוע, שאם תעמוד עליו עם העכבר הוא מציע כמה אפשרויות להקטין או לפצל את המסך (עד ארבע קבצים בו זמנית). -- בברכה מרובה, הצלחה וס"ד יהודה אריה נייהויז קיבוץ גליות 8 - ויזניץ, בני ברק 054.8517.886
  • עבודה מס' 6, והבהרה לגבי העבודה שאני מחפש למסכת אהלות

2024
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/12/2024 00:38 אקרובט (acrobat) של adobe, יש חינמית בלי הרבה אפשרויות ויש מקצועית בתשלום, יש פריצות עיין במתמחים. יש עוד תוכנות כמו פיינרידר, foxit, xchnage ועוד. אני אישית משתמש באקרובט ומרוצה מאוד.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/12/2024 16:16 בוקר טוב אני ממשיך להתייעץ עם החברים הנפלאים ולברר את חוות דעתם בענין הפצת תוכן מרתק בנושא היסטורי (לע”ע לא אכתוב איזה). הוצע לי לתרגם את הסיפורים ליידיש, ואח”כ זה יימסר לעריכה לשונית תואמת ויועבר להפצה בחו”ל. הנימוק להצעה זו היה, שתרגום ספר עולה הרבה כסף, ואילו עריכתו היא זולה יותר, ולכן שווה לי יותר לעשות את התרגום בעצמי, ולא לתת לאחר לעשות את זה. האם מישהו יכול לאשר/לשלול הצעה זו? לפני שאני מתיישב לתרגם ספר שלם חשוב לי להיות בטוח שאני עושה את הצעד הנכון. כמו”כ, אם מישהו יכול להצביע לי (לצלם או לציין שם של ספר שנמכר גם ברשת ספרים בא”י) על ספרים רבי מכר בשפת היידיש, כדי שאבין יותר את הסגנון הנדרש, אודה לו מאד. נ.ב. ’ספרים רבי מכר בשפת היידיש’ כוונתי לספרי סיפורים מהמדרש וכיו”ב. גם כתובת של אדם המתמצא בספרים מעין אלו (תרגום/שיווק) יוכל להיות לי לעזר. בברכה. --
  • לצורך כתיבת מאמר

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    ק
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2024 11:37 בודאי שזהו מקור השם, אך פותח השרשור התכון לשאול, מיהו זה שהשתמש בשם זה להחזקת לומדי תורה דייקא. מאת: [email protected] --
  • לצורך בירור מעמיק *במהלך *אפיית המצות בזמנינו.

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/12/2024 19:27 קוממיות (יש לי מספר טפון של האחראי) מצות יד בלבד מצות ראשון לציון באיזור תעיה עטרות יום נפלא משה רייך --

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים