דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לאחרונה קבצים מורכבים מלאי הגהות נתקעים לי באמצע העבודה, זה משהו חדש

2024
9 6 0 1
  • מי שיכול בבקשה לחפש לי משהו בקבוצה. תודה רבה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 31/03/2024 11:34 מחפש את ההודעה שכתבתי [כמדומני שזה היה כאן בהבית לעורך] שכל אלו שיצטרפו למאגר העורכים בשאלון, אחרי תאריך פלוני, יצטרכו לשלם 10% מהשכר שיקבלו על אותה עבודה. ב"ה יש לי נטפרי, וזה חוסם אפשרות חיפוש. תודה אם אפשר בבקשה לשלוח לי צילו"מ של ההודעה הנ"ל, למייל שלי באישי. תזכו למצוות
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 18/03/2024 23:12 שלום יש לי קובץ שפתאום באמצע האותיות הוא מתהפך לאנגלית האם מישהו יודע מה הבעיה עשיתי את זה בחזרה לעברית וזה חוזר לאנגלית
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/07/2024 11:38 בהגדרות מרווח לפני/אחרי פיסקה [image: image.png]
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    C
    תאריך ההודעה המקורית: 02/09/2024 00:27 קיבלתי היום מספריית הרמב”ם תודה לכל העוזרים והמסייעים. On Fri, Aug 30, 2024 at 12:19 PM [email protected] יוסף יוסקוביץ מבואות מאת: ותולדות
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/09/2024 11:40
  • משהו הציע לי להקלדה3.5 - 4 ש"ח ל1000 תוים האם זה מקובל?

2024
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 29/10/2024 18:29 כנראה מדובר במישהו מחו"ל שלא מבין הרבה מישהו שמבין במחירים לא יתן לו יותר ובפרט שקלדנים יש הרבה והמחירים קבועים פחות או יותר ב-יום שלישי, 29 באוקטובר 2024 בשעה 18:09:28 UTC+2, ארי במסתרים כתב/ה:
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ק
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 11:42 ראה: משך חכמה שמות פרק מ פסוק ל (פרשת פקודי) (הפטרה (מלכים - א, ח, יח - יט) (ויאמר ה' אל דוד אבי: יען) אשר היה עם לבבך לבנות בית לשמי הטיבות כי היה עם לבבך. רק אתה לא תבנה הבית... הענין על פי מה דביארתי בדרוש במקום אחר, דסובר רבי חיים כהן (מגילה י, א ד"ה ומאי טעמא) דעל הבית אין מקריבין, ומכל מקום במות אסורין, וטעמו פירשתי, דשמוני בניך כחולדה הדרה בעיקרי בתים, שהשכינה שורה בתכלית ההעלם כדאיתא בזוהר הקדוש דינקא באשמורה ג' דזהו הגלות - עד שיופיע אור ה' לעין כל במהרה בימינו אמן. ובמות אסורין, דהא בהעלם קדוש הבית כמו שהיה, והבן. וטעמו נראה, דידוע מה שדרשו רז"ל (סוטה ט, א) על הפסוק (איכה ב, ט) "טבעו בארץ שעריה", שהשערים המה מעשה ידיו של דוד, ולכך לא שלטו בהם אויבים. ולכן במחשבה היה קבוע בלבו לבנות הבית, ושלכן נשאר הקדושה קיימת לעולם עולמים בתכלית ההעלם בחינת של דוד קדישא. לכן אמר "הטיבות כי היה עם לבבך", פירוש פועל יוצא - הטיבות להקדושה שתהיה קיימת לעולמים בתכלית ההעלם. ועוד שם: משך חכמה הפטרות פרשת פקודי רק אתה לא תבנה הבית.... הענין על פי מה דביארתי בדרוש במקום אחר, דסובר רבי חיים כהן (מגילה י, א ד"ה ומאי טעמא) דעל הבית אין מקריבין, ומכל מקום במות אסורין, וטעמו פירשתי, דשמוני בניך כחולדה הדרה בעיקרי בתים, שהשכינה שורה בתכלית ההעלם כדאיתא בזוהר הקדוש דינקא באשמורה ג' דזהו הגלות - עד שיופיע אור ה' לעין כל במהרה בימינו אמן. ובמות אסורין, דהא בהעלם קדוש הבית כמו שהיה, והבן. וטעמו נראה, דידוע מה שדרשו רז"ל (סוטה ט, א) על הפסוק (איכה ב, ט) "טבעו בארץ שעריה", שהשערים המה מעשה ידיו של דוד, ולכך לא שלטו בהם אויבים. ולכן במחשבה היה קבוע בלבו לבנות הבית, ושלכן נשאר הקדושה קיימת לעולם עולמים בתכלית ההעלם בחינת של דוד קדישא. לכן אמר "הטיבות כי היה עם לבבך", פירוש פועל יוצא - הטיבות להקדושה שתהיה קיימת לעולמים בתכלית ההעלם. וראה עוד: יערות דבש חלק א דרוש ט ופירוש לדבריו, כי הקדוש ברוך הוא אמר לדוד [דה"ב כח, ג] אתה לא תבנה הבית, ומפרש הטעם, כי דוד לחם עם גוים רבים, ואם יחרב, יאמרו גוים, אלהיהם נקם נקמתם, ולכך לא בנה הבית, וא"כ אילו שלטו בשערים, עדיין יאמרו כך על השערים, ולכך היותם מעשה דוד נטבעו, וזהו אמירת שיר בני קרח, שדעתם שיעלו שערים ואז יעלו בני קרח. --
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/11/2024 01:55 ממש תודה מאוד עזר לי מאת: [email protected]

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים