דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: צריך נקדנית

2025
3 3 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2025 00:09

תודה על הפירגונים כאן
    250 הוא ללא ניקוד
    עם ניקוד - 300
    רק ניקוד - 150
    ואכן, יש שם מגוון תוכנות בס"ד
    השקעה אדירה של זמן ומאמץ לייצר אותן

------ Original Message ------
    מאת: From "אליהו סלומון"
    מאת: To "אליהו ברדנשטיין"
    מאת: Cc "עריכה תורנית"
    Date ח' טבת תשפ"ה 00:06:56
    Subject Re: [הכתב והמכתב] צריך נקדנית

--

• תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2025 00:09

תודה על הפירגונים כאן
    250 הוא ללא ניקוד
    עם ניקוד - 300
    רק ניקוד - 150
    ואכן, יש שם מגוון תוכנות בס"ד
    השקעה אדירה של זמן ומאמץ לייצר אותן

------ Original Message ------
    מאת: From "אליהו סלומון"
    מאת: To "אליהו ברדנשטיין"
    מאת: Cc "עריכה תורנית"
    Date ח' טבת תשפ"ה 00:06:56
    Subject Re: [הכתב והמכתב] צריך נקדנית

--

תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2025 01:08

כמדומה שלא עובר יום שאני לא משתמש כמה פעמים בתכונות חוסכות הזמן של ה"בקלות"

--

• תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2025 01:08

כמדומה שלא עובר יום שאני לא משתמש כמה פעמים בתכונות חוסכות הזמן של ה"בקלות"

--

תאריך ההודעה המקורית: 09/01/2025 13:49

אשמח לקבל פירוט יותר מה יש בתוכות האלו ולמה הם מסייעות

--

• [2]: עזרה בוורד.

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 06/01/2025 23:30 כתבתי לו כבר עשה המרה לעברית ואח"כ החלף כל רווח ברווח כל סוגר בסוגר וכו' ------ Original Message ------ מאת: From "מהדיר ספרים" מאת: To "יצחק זלצמן" מאת: Cc "כהן משה" [email protected]; "הבית לעורך התורני" Date ו' טבת תשפ"ה 23:28:15 Subject Re: [הכתב והמכתב] עזרה בוורד. --
  • [4]: צריך נקדנית

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/01/2025 14:08 מצ"ב קטלוג, וקובץ פירגוני לקוחות יש בהן די הרבה תכונות מועילות לעריכה ועימוד נוספו כמה דברים שאינן עדיין בקטלוג ראה קובץ הפרסומת שמפרט בקיצור, והקטלוג - מאריך יותר נוספו על הקטלוג - השוואת קטעים, מיספור עצמאי, חיפושים מורכבים, איזון טורים אוטומטי, הצגת הגופנים שבמחשב שלך ניתן להשתמש לכ"ד שעות חינם [פרט לאיזון טורים אוטומטי, ולניקוד אוטומטי], שלאחריהן מקצת מהתכונות נותרות פעילות כמו כן זמינה תוכנת חיפוש תוכן הקבצים - בתוך קבצי וורד ופי די אף שבמחשב שלך ותוכנת חישוב שכר בו זמנית לכמה לקוחות יואל - 050-4127719 קישור לסרטונים הממחישים https://drive.google.com/drive/folders/1V8Rpf0bG3yxnOCDVDOe-YeD0a9VFFTbA ------ Original Message ------ מאת: From "חיים משה זיידה" מאת: To "ארי במסתרים" מאת: Cc "יואל שילה" [email protected]; "אליהו סלומון" [email protected]; "עריכה תורנית" Date ט' טבת תשפ"ה 13:49:28 Subject Re: Re[2]: [הכתב והמכתב] צריך נקדנית -- קבצים מצורפים: פירגונים בקלות .pdf מודעת פרסומת בקלות.pdf מדריך לבקלות.pdf
  • [2]: התייעצות

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2025 01:19 אולי הוא רק רוצה להתרשם שלא עבד עליו ונתן למישהו אחר לעשות את הדוגמא? --
  • דיון: 2 דרכים בכתיבת כותרות

2025
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 19/01/2025 20:54 ואפרש שיחתי: מדוע זה נשמע חדש מדי (ואכן פחות מצוי במקורות מוקדמים. חוץ מבתנ"ך כמובן) מפני מה נשמע ישן ומתפתל מדי למה זה נקי וזורם כמובן הכל לפי ראות עיני המורה מאת: [email protected] --
  • [2]: גיבוי לקבצים שכבר מגובים

2025
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    R
    תאריך ההודעה המקורית: 21/01/2025 15:16 אני אישית מעתיק תמיד לטיוטה במייל, ושם זה פחות נ"מ אם יש שם הרבה קבצים מיותרים. אמנם זה מתאים רק למי שמחובר לשם. מאת: [email protected] --
  • 2 שאלות, לשונית ופסיק

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2025 14:09 כמו שכתבו כאן, מילה בארמית *חייבת *להיות עם ד', 'שבשלמא' 'שדלמא' זה ממש לא תקני. מילים בלה"ק אפשר כך ואפשר כך תלוי בסגנון, אצל האחרונים לדוגמה (אני לומד כעת שו"ע חו"מ) משתמשים באופן גורף בד' וכך גם אצל בני חו"ל עד היום. אצל דוברי עברית מקובל לשלב, אבל לכתוב רק ש' בד"כ זה מידי 'מזרוחניק'. בדוגמה הספציפית שהבאת אני דוקא מאוד מתחבר לאפשרות שכתבת לכתוב בראשון ד' ובשני ש', באופן אינטואטיבי זה מאוד מתחבר לי כך ונראה לי ערב יותר לאוזן ולעין, לא יודע להסביר את זה. פעמיים ד' נראה לי too much. מאת: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • דיון: 2 שאלות, לשונית ופסיק

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2025 15:45 האם מפסקים לאחר המילה 'ונעל''ד', או לאחר ובלח''מ ביאר וכדו'. לאחר ונעל"ד בד"כ לא מפסקים. לאחר "ביאר" שמים פסיק בד"כ כאשר באה אחריו ש': ובלח"מ ביאר, שאין החילוק אמור ב... ובלח"מ ביאר באופן אחר, שאין החילוק... מאת: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 22:20 הרב שילה מדבר על העימוד בפועל, העורך לא צריך את כל זה, מספיק לו לעשות כל סוג הערות בצבע או בסגנון שונה כמו שהוצע כאן והמעמד יסדר את זה בצורה המבוקשת.

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים