דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

יש לשים לב: בתהלים (יח, כז) כתוב 'עם נבר תתברר', ולא 'עם נבל תתנבל'.

2025
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    C
    תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2025 21:17 לי אישית הם עשו לי בעיות כמה פעמים כשניסיתי לשלוח דרכם היום אני משתמש עם חברה אחרת מאת: On Wed, Jan 8, 2025 at 7:24 AM יצחק זאב צ. --
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 19/01/2025 22:53 תודה. זה לא מתאפס לבד אחרי איזה זמן? --
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 16:58 אכן, אני הוצרכתי לזה בעבר, וכמדומה שהעצה היחידה היא של הרב הארי, מלבד אם הרב יואל שילה יעלה כאן עצה אחרת. -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 22:20 הרב שילה מדבר על העימוד בפועל, העורך לא צריך את כל זה, מספיק לו לעשות כל סוג הערות בצבע או בסגנון שונה כמו שהוצע כאן והמעמד יסדר את זה בצורה המבוקשת.
  • דיון: מה עושים עם שטויות

2025
    40
    0 הצבעות
    40 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2025 01:06 התגובה של אליהו ברדנשטיין בוצעה דרך Gmail https://www.google.com/gmail/about/?utm_source=gmail-in-product&utm_medium=et&utm_campaign=emojireactionemail#app קבצים מצורפים: file-0
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 09:25 באו"ח סי' תנב סעי' א ביו"ד הל' הגעלת כלים זה בסי' קכא
  • עזרה עם סיסמה במייל

2025
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 00:03 אם מישהו יתקל בבעיה דומה, מה שקרה אצלי שכעת אני מנסה להיכנס והוא נותן לי לשנות הגדרות בלא הזדהות (אולי הסיבה כי הייתי מחובר לחשבון מהמחשב שלי במשך כמה ימים ברצף) מאת: [email protected]
  • אקסל לניהול משימות, יש ?

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 14:52 לתועלת לי, וכנראה לעוד הרבה. אם חד מן חברייא יש לו להעלות 'אקסל לניהול משימות' - משהו כמו 'מבצע שבועי חודשי', שאפשר לכתוב 'כמה שעות \ איזה משימות \ צפי שכר' שאני אמור להגיע במשך הזמן הקצוב, בערך כמו ה'יעדים' של השעון הנפלא של ידידינו הרב שושנים, רק שביעדי השעון - אם אני מפצל כמה עבודות על כמה לוחות - אין לי איך לעקוב אחר המצב ה'כללי' של כל העבודות יחד. [גם ה'ניהול משימות' של הרב שושנים הוא ממש בסיסי ולא ממש עונה למשאלת הנ"ל]. מדובר על כלי נצרך, שמסתמא קיים, כמו 'שעות צעטלעך \ שמירת הזמנים' של ישיבות וכוללים או חבורות עבודת השי"ת, שאפשר למלאות ולהרגיש סיפוק וגם לציין חיסור עם סיבה וכדומה, כדי לעשות 'חשבון הנפש' 'מתי אעשה גם אנכי לביתי' את מצוות 'עושה צדקה בכל עת - זה הזן ומפרנס בני ביתו'. אם ידוע לך או יש לך [או אתה יכול לייצר] - נא לזכות את הרבים. תודה.