דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

טיפ חשוב למשתמשים במייל | שמור וסגור את המסמך לפני שאתה שולח במייל

2025
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 16/01/2025 11:28

שמור - כי המייל לוקח את המסמך כמו שהוא לפני שמירה
    לפעמים עבדת על המסך חמש דקות, לא שמרת עדיין
    אתה שולח לבוס מסמך כביכול מעודכן
    אבל הוא קיבל את אותו המסמך שלא תוקן לגמרי
    כי המייל שולח את המסמך כפי שהוא, לא שמור - לא מתוקן!

ולמה כתבתי "סגור"?
    כי לפעמים חשבת ששמרת ולא שמרת
    ואז העלון יצא משובש ואתה אשם
    עדיף שתסגור ואז זה בטוח ששמרת
    כי לפני הסגירה הוא ישאל אותך אם לשמור.

--

• תאריך ההודעה המקורית: 16/01/2025 11:28

שמור - כי המייל לוקח את המסמך כמו שהוא לפני שמירה
    לפעמים עבדת על המסך חמש דקות, לא שמרת עדיין
    אתה שולח לבוס מסמך כביכול מעודכן
    אבל הוא קיבל את אותו המסמך שלא תוקן לגמרי
    כי המייל שולח את המסמך כפי שהוא, לא שמור - לא מתוקן!

ולמה כתבתי "סגור"?
    כי לפעמים חשבת ששמרת ולא שמרת
    ואז העלון יצא משובש ואתה אשם
    עדיף שתסגור ואז זה בטוח ששמרת
    כי לפני הסגירה הוא ישאל אותך אם לשמור.

--

תאריך ההודעה המקורית: 16/01/2025 11:29

שכוייח
    באמת הסתפקתי השבוע אם הוא מצרף לפי השמירה האחרונה או לפי המצב הנוכחי

מאת: [email protected]

--

• גם אני צריך עזרה במייל

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2025 16:24 ישכ לכולם --
  • האם צריך את הקבוצה בכלל ?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2025 19:53 דעתי האישית היא, שאין ספק שבאחוז מסויים הקבוצה גורמת לבזבוז זמן ושוטטות מיותרת במייל ובאינטרנט (כל חד כדאית ליה), מצד שני התועלות שלה לא יסולאו בפז ולכן אני חושב שהרב בלויא שליט"א צריך לקבל את ההחלטה בעצמו (או בעצת רבותיו) האם הוא צריך לקחת את האחריות הזו או"ד שצריך לסגור את הקבוצה וזהו, אבל אז כנראה שמישהו אחר יפתח קבוצה חילופית שלא תהיה תחת הכללים הנוקשים שהונהגו כאן והמצב רק יחמיר ר"ל. בכל מקרה, להחמיר עוד יותר את הכללים בפורום זה לרדוף אחרי הרוח ומים שאין להם סוף, גם ככה יש כאן תחושה של איום תמידי שרובץ על כל אחד שיעבור חלילה על הכללים ויורחק לאלתר בלי יכולת לערער לתקופה מסוימת, זה כבר נשמע לי משהו אובססיבי שלא כדאי. כן כדאי לפנות בצורה מכובדת לכל החברים ולבקש לחוס על זמנם של חו"ר הפורום. אולי מידי פעם להעיר למישהו שקצת חורג מהמסגרת, אני יודע שזו הבעיה כי ר' שמואל טוען שאין לו זמן לזה ולכן הוא רק מרחיק מיד בלי להזהיר, אבל אני חושב שאם באמת רוצים לכוון את החברים למסגרת הראויה, אין מנוס מלחדד מידי פעם באישי לאלו שנראה שלא מבינים את הרעיון. --
  • האוזניות במחשב לא קולטות את השמע

2025
    26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/01/2025 20:09 בהגדרות של האוזניות. (בהתחלה הוא הפך את שיפורי השמע ללא פעיל ואז עבד, אח"כ שינה את סוג האוזניות בתוך תוכנת קליטת האוזניות (MaxxAudioPro) ועוד כמה הגדרות שם, ואז החזיר את שיפורי השמע, ועובד פלאים. ייש"כ לכולם. --
  • דיון: מפרסמים? גלו את המחיר.

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 16:46 אוסיף לדבריך את החשש שמנקר אצלי שדוקא הפרסום וגיוס עורכים בקבוצה מאפשרים תשלום נמוך יותר. כי כמעט בכל מחיר [נמוך] שיציע ימצא מישהו שזקוק עכשיו לעבודה ומוכן לקחת פחות. מאידך, אולי באמת טובת אלו שכעת מאד זקוקים עדיפה על העורך האחר שהיה מוצא בשוק הרגיל ומשלם יותר? מאת: [email protected] --
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 17/01/2025 09:25 אם תעשה הדבק "טקסט בלבד" לא תועתקנה ההערות, אלא יישארו רווחים כפולים במקום ההערות אותם תמחק ע"י חיפוש והחלפה. מאת: [email protected] --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2025 08:47 יש קורא כרטיסים פצפון שנכנס בו כרטיס מצלמה טיפ נוסף לא לסמוך על הגיבויים לפני המון שנים היו לי כאילו גיבויים ובאמת לא היה גיבוי והפסדתי חודשי עבודה --
  • עוד טיפ. גם לכותב ספר לעצמו

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 19:08 ידוע כי כל אדם יש לו את תפיסתו ואת הרגשותיו את מרקם עולמו וגם את התפעמות רוחו מעצם הרעיון, כך שאני מרגיש הרבה יותר את הפשט שלי מאשר הזולת כשיקרא אותו, או גם כשאני אקרא את זה לאחר זמן. אי לכך ובהתאם לזאת, אדם ממלא את ספרו היפה בדברים שמתאימים לכל נפש, ומיוסדים על הגיון אוניברסלי, גם בדברים שיפים לפי ערכיו ונאים לפי מבט עיניו כמו שנאמר יופי הוא ענין של טעם, והקורא המתוק שרוצה ליהנות מהספר נתקע כל הזמן בדברים פחות נאים ויפים לפי ערכו הוא. ומה יעשה המחבר, וכי יזרוק הפחה את פרי עמלו? ואיך יוכל למיין את ילדי רוחו ולהפרד מצאצאי הגיוניו, שעמל עליהם והוא רוצה בהם מתשעה קבין אחרים? התשובה היא יעשה 1. הגהות ושם יכתוב את כאבי בטנו 2. יכתוב קונטרס אחרון ושם ימלא משאלות ליבו 3. יערוך ספר נוסף - רצוי בשם אחר - ושם יעמיס כל אשר חידש והגה ביום קדים. ואת הספר המייצג אותו והעיקרי - ישאיר סולת נקייה, שיפה בעיני הכל, וכל הבריות מהללות ונהנות ממנו. או יעשה כמו שעשו כמה סופרים לאחר שצרבו רזומה של ספרי איכות - הוציאו גם כמה ספרי "נערות" "ביכורים" והקוראים סלחו להם על צעירותם שביישה את זקנותם --
  • טיפ קטן בעניין עריכה

2025
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 23:07 ברוך תהיה. שימחת אותי. --