דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

יש לשים לב להודעה זו

2025
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 27/01/2025 11:49

מהיום תהיה אכיפה [שקורין בלע"ז סנקציות] גם על הכלל של 'דיון'

אין להגיב להודעה זו

אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית
    ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל:
    [email protected]
    [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו]

--

• נא לשים לב. כלל חדש בכללי הקבוצה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2025 09:00 יש לחלק בין שאלות 'פשוטות' לבין 'דיון' אני חושב שא"צ להסביר מה ההבדל: שאלה פשוטה זו שאלה שהדיון עליה נגמר במהירות. 'דיון' זה דבר שיכול להימשך עוד ועוד. ובכן: כל 'דיון', חובה שיהיה כתוב בשורת הנושא את המילה 'דיון'. *אסור להפוך שאלה פשוטה ל'דיון'. יש לפתוח נושא חדש. * [מי שיש לו ספק על שאלה אם זה 'דיון' או לא, שישאל אותי קודם]. הכלל הזה מחייב, כמו שאר הכללים. אין להגיב להודעה זו אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • למה יש לי 2 "שלחן עבודה"?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 10:11 יש לך למטה בפס של וינדוס את הסמל הזה, משם תסגור את השולחן השני [image: image.png] El jue, 23 ene 2025 a las 9:55, יהודה אבני ([email protected]) escribió: --
  • יש לשים לב להודעה זו

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/01/2025 11:52 לגבי הנ"ל. תזכורת, 'בינה' זה בהחלט 'דיון' אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • האם יש בינה מלאכותית (AI) לעריכה, שנפתח בנטפרי?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2025 23:33 לפי מה שידוע לי במסלול הפתוח ביותר בנטפרי נפתח ג'מיני (gemini ai). לי יש מסלול יותר מצומצם, ובו הוא לא נפתח אבל במסלול שלי בנטפרי נפתח אתר בשם notion שזה אתר לעריכת טקסט (דומה לדוקס), ושם יש אפשרות נוחה מאד להתשמש בAI. אבל זה בתשלום. המלצתי בעבר בפורום על אתר זה. אני משתמש בו המון. ב-יום חמישי, 30 בינואר 2025 בשעה 20:17:58 UTC+2, במיעוט שיחה כתב/ה: --
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 22:20 הרב שילה מדבר על העימוד בפועל, העורך לא צריך את כל זה, מספיק לו לעשות כל סוג הערות בצבע או בסגנון שונה כמו שהוצע כאן והמעמד יסדר את זה בצורה המבוקשת.
  • יש באיזה מאגר ברכת שמואל מוקלד?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2025 11:10
  • האם יש כזה כלי?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2025 10:19 תודה רבה לכל העונים! דיקטה זה מצויין! עוזר לי מאוד! האם יש כזה דבר גם ללשונות של המדרש והראשונים? יישר כח, אברהם יעקב שירר תרגום מאנגלית לעברית, תמלול ועריכה
  • אקסל לניהול משימות, יש ?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2025 10:48 האם ישנו קישור כל שהו שאפשר להוריד זאת משם