דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

משום מה המון מיילים נכנסים לי לספאם כדאי להגדיר שתוית ספאם תהא גלויה ונראה מיד אם מלאה

2025
1 1 0 1
  • מיון מיילים ויצירת תוויות

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/01/2025 16:53 תודה קודם עשיתי בטעות בשורת 'מאת' ולכן לא הלך. כעת זה בסדר. --
  • בירור: מה מטרת הקבוצה?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2025 19:53 דעתי האישית היא, שאין ספק שבאחוז מסויים הקבוצה גורמת לבזבוז זמן ושוטטות מיותרת במייל ובאינטרנט (כל חד כדאית ליה), מצד שני התועלות שלה לא יסולאו בפז ולכן אני חושב שהרב בלויא שליט"א צריך לקבל את ההחלטה בעצמו (או בעצת רבותיו) האם הוא צריך לקחת את האחריות הזו או"ד שצריך לסגור את הקבוצה וזהו, אבל אז כנראה שמישהו אחר יפתח קבוצה חילופית שלא תהיה תחת הכללים הנוקשים שהונהגו כאן והמצב רק יחמיר ר"ל. בכל מקרה, להחמיר עוד יותר את הכללים בפורום זה לרדוף אחרי הרוח ומים שאין להם סוף, גם ככה יש כאן תחושה של איום תמידי שרובץ על כל אחד שיעבור חלילה על הכללים ויורחק לאלתר בלי יכולת לערער לתקופה מסוימת, זה כבר נשמע לי משהו אובססיבי שלא כדאי. כן כדאי לפנות בצורה מכובדת לכל החברים ולבקש לחוס על זמנם של חו"ר הפורום. אולי מידי פעם להעיר למישהו שקצת חורג מהמסגרת, אני יודע שזו הבעיה כי ר' שמואל טוען שאין לו זמן לזה ולכן הוא רק מרחיק מיד בלי להזהיר, אבל אני חושב שאם באמת רוצים לכוון את החברים למסגרת הראויה, אין מנוס מלחדד מידי פעם באישי לאלו שנראה שלא מבינים את הרעיון. --
  • מה עושים כשאני מחכה שהמעסיק ישלח לי חומר?

2025
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 07/01/2025 23:28 לא צריך את זה דווקא כאיום אלא כעובדה יבשה. בגלל שנוצרים לי הרבה חורים אני נאלץ לקחת עוד עבודה, וממילא אני לא יכול פתאום לעבוד 24 שעות. --
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 17/01/2025 00:06 עובד בהחלט: המייל הוא: [email protected] הסיסמה: aricha316toire וכתובת המייל לשחזור החשבון היא: [email protected] --
  • דיון. אז מה יהיה ?

2025
    39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/02/2025 19:44 אני בדעה שהתשלום יהיה לפי שימוש, מי שנצרך לשירותים הללו, דהיינו, לקבלת מידע אודות לקוח, או לפעילות עבור הוצאת כסף מלקוח שלא שילם, ישלם על השירות לפי אחוזים או לפי סכום קצוב. אלא אם כן מדובר באמת במעטפת רחבה הכוללת שירותים נוספים שמועילים לכל עורך, כמו העלאת רף השכר והזרמת לקוחות וכדומה, שאז יהיה שווה לשלם עליה בהו"ק חודשית. מאת: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 17:46 לא היה בעיה בהקלטה וכבר נעזרתי ע"י אחד מחברי הכולל כאן יישר כח גדול -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2025 14:42 עזרו לי תודה מאוד מאוד
  • מה עושים עם דוגמאות

2025
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2025 15:39 התגובה של שלמה בלוך בוצעה דרך Gmail https://www.google.com/gmail/about/?utm_source=gmail-in-product&utm_medium=et&utm_campaign=emojireactionemail#app קבצים מצורפים: file-0

5

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים