דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בינה מלאכותית

2025
3 3 0 1
  • יש אפשרות להמיר וידאו לקובץ שמע ?

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    5 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 22:03 במפעל הפירמוטים אפשר להמיר לאם פי 3 --
  • תיקון מסנן במייל

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    5 צפיות
    ל
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 11:23 דף ההגדרות > מסננים וכתובות חסומות מאת: [email protected]
  • היכן בחז"ל שאף העוסק לפרנסתו חייב כל יום ללמוד תורה

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/01/2025 13:05 רמב"ם ושו"ע מפורשים תחפש בעצמך רמב"ם הלכות תלמוד תורה פרק א הלכה ח כל איש מישראל חייב בתלמוד תורה בין עני בין עשיר בין שלם בגופו בין בעל יסורין בין בחור בין שהיה זקן גדול שתשש כחו אפילו היה עני המתפרנס מן הצדקה ומחזר על הפתחים ואפילו בעל אשה ובנים חייב לקבוע לו זמן לתלמוד תורה ביום ובלילה שנאמר והגית בו יומם ולילה. הלכה ט גדולי חכמי ישראל היו מהן חוטבי עצים ומהן שואבי מים ומהן סומים ואף על פי כן היו עוסקין בתלמוד תורה ביום ובלילה והם מכלל מעתיקי השמועה איש מפי איש מפי משה רבינו. --
  • קיצור מקשים

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2025 02:37 מהסיבה שכתב הרב רוט, שלפעמים רוצים להחליף תוך כדי הקלדה שוטפת, אני עשיתי קיצור מקשים קל יותר. ALT שמאלי + S לפי מה שראיתי הלחצן ALT השמאלי פנוי לעשות ממנו קיצורי דרך [הימני פשוט לא בדקתי מספיק, כי אצלי במחשב הוא משמש לתוכנה מסויימת. בוורד רגיל הוא שמור לניקוד, מעבר לזה אינני יודע] ולמה S? זה נח באצבעות. והלחצנים שסביבו הקציתי לפעולות אחרות - חיפוש השינוי הבא, אישור שינוי, דחיית שינוי, תצוגה של קובץ סופי. --
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2025 10:12 לא ידוע אם אתה מתכווין לזה, אבל בעבר העליתי כמה קבצים ממקורות שונים. רצו"ב. -- קבצים מצורפים: הנחיות לעורך.docx טיפים לעורך.docx עצות טובות לעורך - יוסקוביץ.docx קיצורי מקשים שימושיים - מאמר חובה לקלדן ולעורך.docx כללים לעורך התורני - ראשוני.docx חוברת חובה לקלדן ולעורך (טיפים ועזרים).pdf הדרכה לעורכים ספרי דרוש.docx המדריך לעורך ולקלדן חלק ב' - הגהה מהירה.pdf עריכה תורנית. אסרו חג שבועות פ''ב.docx עריכה תורנית - הנחיות מעורך ותיק.docx כללי עריכה - מבית הועד.doc ערב הסברה על עריכה תורנית מסלול ב אליהו סולובייציק.pdf DEXI - עריכה תורנית - דקסי.pdf קורס לומדה עריכה תורנית.pdf להורדה _ תוסף הגהה ועריכה לוורד _ מתמחים טופ - פורום הטכנולוגיה של הציבור החרדי.pdf
  • המלצה על בינה מלאכותית שימושית ויעילה

2025
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 25/01/2025 22:41 בס"ד מצ"ב לטובת הקוראים הטקסט בצורה נורמלית (פלוס כמה הערות בסוף): רציתי לשתף אתכם בגילוי משמעותי אשר הועיל לי מאד בעריכה תורנית. מדובר באתר בשם "נוישן" (Notion), שהוא דומה למעשה לתוכנות עריכת מסמכים מוכרות כמו “גוגל דוקס” (Google Docs), אבל היתרון המשמעותי שלו הוא שיש לו יכולת המובנית לשלב בינה מלאכותית ישירות בתוך הדף. כך שבלחיצת כפתור, אני יכול לקבל עזרה בעריכת התוכן, שיפור הניסוח, וסגנון הכתיבה - כל זאת תוך כדי העבודה על המסמך עצמו. היתרון המשמעותי של Notion לעומת אתרי בינה מלאכותית אחרים כמו Claude הוא: שאין צורך להעתיק קטעי טקסט הלוך וחזור בין שתי תוכנות שונות. במקום זאת, הבינה המלאכותית משולבת ישירות בתוך הדף עצמו, מה שהופך את תהליך העריכה לחלק ופשוט הרבה יותר. זה חוסך זמן יקר וממזער את הסיכון לטעויות העתקה או אובדן מידע בדרך. חשוב לציין שהשימוש בבינה המלאכותית ב-Notion אינו חינמי לחלוטין. המערכת מציעה תקופת ניסיון חינמית עם מכסת שימוש מוגבלת, המאפשרת למשתמשים להתנסות ביכולות הכלי ולהחליט אם הוא מתאים לצרכיהם. לאחר מיצוי המכסה החינמית, נדרש תשלום חודשי. אני אישית בחרתי במסלול התשלום החודשי, העומד על 20 שקלים בלבד, והתמורה שאני מקבל עולה בהרבה על ההשקעה הכספית. הכלי מאפשר לי לחסוך שעות רבות של עבודת עריכה, במיוחד בתחום העריכה הלשונית והניסוח. במקום להתמודד עם תיקונים ושיפורי ניסוח באופן ידני, הבינה המלאכותית מציעה פתרונות מדויקים ומהירים, מה שמייעל משמעותית את תהליך העבודה שלי ומשפר את איכות התוצר הסופי. חשוב להדגיש שכשמדובר בבינה מלאכותית, יש צורך בגישה זהירה. חובה לבדוק את מה שהוא כתוב באופן יסודי ולוודא שאין בו טעויות, אי-דיוקים או שהוא כותב שטויות. עם זאת, היתרונות שלו משמעותיים מאוד - הוא מייעל את תהליך העבודה, חוסך זמן יקר, ומשפר את איכות התוצאה הסופית. לאור כל זאת, אני סבור שההשקעה הכספית הנדרשת משתלמת מאוד עבור כל מי שעוסק בעריכה תורנית באופן קבוע. (דרך אגב, גם את הטקסט הזה נתתי לבינה המלאכותית לערוך...) א. כאחד שהשתמש מעט בבינה המלאכותית (לא לעריכה, מפחיד אותי לסמוך עליה) חשוב שמי שמשתמש ידע: יש לבינה המלאכותית נטייה להמציא דברים. כלומר, כ-10% (הערכה גסה מאוד) מהדברים שהוא כותב אינם נכונים. ב. הבעיה העיקרית בכך היא שהוא עושה את זה ב"ביטחון עצמי" גבוה, מה שנקרא בשפת העם: "מחרטט בביטחון". מי שלא שם לב לדברים היטב, עלול בקלות ליפול ב"רשת". מניסיון (לא שלי ב"ה). ג. כמו הטקסט כאן, הרבה כלים של בינה מלאכותית מיושרים לשמאל ומקשים על הקריאה מאוד. מומלץ להעתיק לוורד וליישר לימין. בהצלחה! מאת: [email protected] --
  • האם יש בינה מלאכותית (AI) לעריכה, שנפתח בנטפרי?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2025 23:33 לפי מה שידוע לי במסלול הפתוח ביותר בנטפרי נפתח ג'מיני (gemini ai). לי יש מסלול יותר מצומצם, ובו הוא לא נפתח אבל במסלול שלי בנטפרי נפתח אתר בשם notion שזה אתר לעריכת טקסט (דומה לדוקס), ושם יש אפשרות נוחה מאד להתשמש בAI. אבל זה בתשלום. המלצתי בעבר בפורום על אתר זה. אני משתמש בו המון. ב-יום חמישי, 30 בינואר 2025 בשעה 20:17:58 UTC+2, במיעוט שיחה כתב/ה: --
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 19:30 מצויין! נראה אם אוכל להכניס מ"מ אלו למהדו' השניה. מאת: [email protected] --

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים