דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

איך להעביר את המיילים של הקבוצה לתוויות

2025
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 17:35

שלום וברכה
    ניסיתי להעביר את המיילים לתוויות, אבל נרשם לי שדורש לאמת את החשבון שלי ע"י
    שליחת קוד לטלפון. אין לי הודעות כתובות בטלפון, איך אפשר לקבל קוד או לעקוף
    על דרישה זו?
    תודה רבה.

• האם צריך את הקבוצה בכלל ?

2025
    48
    0 הצבעות
    48 פוסטים
    1 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/01/2025 01:12 לדידי עיקר התועלת היא בדברים מוחשיים ובנוסף לי אין אפשרות בטלפון כי בבית המדרש אצלינו אסור פלאפון --
  • איך מנקים את מסך המחשב מכל האבק המצטבר שם?

2025
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/01/2025 15:43 גם התרסיס למשקפיים וגם התרסיס מ''ערכות למחשב'' הוא סה"כ נוזל מבוסס אלכוהול (אתה יכול לקנות כוהל פשוט [לא אציטון!] בכל מקום) מה שכן, טישו זול או חתיכת בד יכולים לגרום שריטות, ולכן עדיף להשתמש או בטישו איכותי מאוד, או בנייר סופג או בבדים שמשתמשים לניקוי חלונות ומשקפיים (סוג של מיקרופייבר). נוזל לניקוי חלונות גם אפשרי, למרות שכתמים וכיו'ב לא בוןח שיסיר. בכל אופן, צריך להזהר לא להשתולל בכמות הנוזל - שלא יזיק, ולא לנקות על מסך יבש - שלא ישרוט. --
  • [2]: איך מנקים את מסך המחשב מכל האבק המצטבר שם?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 04:52 תודה על העצה עם החומץ אני השתמשתי כמה פעמים באלכוג'ל ולא ניזוק לכאורה --
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 17/01/2025 09:25 אם תעשה הדבק "טקסט בלבד" לא תועתקנה ההערות, אלא יישארו רווחים כפולים במקום ההערות אותם תמחק ע"י חיפוש והחלפה. מאת: [email protected] --
  • עזרה. איך משנים את הגופן של כל הכותרות במסמך?

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2025 13:43 איך משנים את הגופן של כל הכותרות במסמך?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 19:12 פותח שוב את הדיון. מי שינצל במה זו כדי לנסות להסביר למה זה בסדר המצב כיום ומה בכלל רוצים כו' כו', אכתיר אותו כמנהל בקבוצת העורכים החופשית [וייחסם מקבוצה זו]. *מי שיש לו פתרונות ועצות - אנא יכתבם כאן, לתועלת הכלל. * אין לכתוב כאן התנגדויות לעצות שהועלו. מי שיכתוב כו', כנ"ל. [מחילה, אבל אחרת זה פשוט לא הולך]. שאלות לגבי הקבוצה החופשית - בשרשור נפרד. תגובות, הוצאת עצבים, כל מה שבא לכם - בשרשור נפרד.
  • לנקד רק את הפסוקים שבמסמך, איך?

2025
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2025 14:10 בבקלות הניקוד של פסוקים הוא מדוייק מאד לעומת ניקוד של מילים סתם שאינם מן המקורות הוא מטבע הדברים עם יותר אפשרויות הכי פשוט לעבור על כל המסמך ולמצוא את הפסוקים ולנקד ניקוד חייב בלאו - הכי עיון היטב, במיוחד בפסוקים וכיון שצריך לעיין בכל מקרה לאחר מעשה אז תעיין בשעת מעשה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 18:30 ישנה אפשרות פשוטה להכניס את כל ההודעות של הקבוצה לתוך תווית או קטגוריה נפרדת, כך זה לא מופיע ב'דואר נכנס'. כדלהלן: פותחים תווית חדשה, נותנים לה שם, נכנסים לחיפוש במייל [למעלה באמצע], 'מסנן חדש', בשורה 'אל' כותבים את כתובת המייל הנ"ל של הקבוצה, ומסמנים 'וי' בשורה 'דילוג על דואר נכנס', ובשורה 'החלת התווית'. *מיכאל שר * *פעיה"ק טבריא * 054-854-2120 ========================================= הודעה זו נשלחה ע"י מערכת "נטו-מייל" מבית תוכנת הסינון 'נטפרי' =========================================