דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חיפוש בקבוצה

2025
1 1 0 1
  • חיפוש בתוכנת וורד

2025
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/01/2025 15:52 נקודה מעניינת שאני רוצה להוסיף. ככלל, תוספים ותוכנות שפותחו ע"י אנשים משלנו בדר"כ מתאימים יותר לצרכים שלנו. היה כאן פעם אחד ששאל שהרי בעולם משתמשים בוורד מאות מליונים ומיליארדים, וחייב להיות שיש להם תוספים שיכולים מאד להועיל לנו. ובכן, אני השקעתי הרבה זמן בעבר בחיפושים אחר תוספים כאלו. וכמעט כמעט שלא מצאתי בהם תועלת, מאידך התוספים שפותחו ע"י אנשים משלנו, כגון בקלות, עזרים, וורד תורני, עימודית וכל שאר התוכנות שלו, תא שמע, רחמים, כל אלו מדוייקים לצרכים שלנו. בעולם מחפשים דברים אחרים. סינכרון עם אינטרנט, שילוב מדיות, ועוד תכונות שונות שכמעט ולא שייכים לנו. --
  • חיפוש מקורות

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 21/01/2025 14:57 אני מחפש מקור לכמה מאמרי חז"ל שבקשתים ולא מצאתים. *א' * ועל השנות החלום אל פרעה פעמים כי נכון הדבר וממהר האלקים לעשותו. יתכן על דרך מדרש רבותינו ז"ל, מפני מה נכנס פתרון יוסף לאזני פרעה, יותר מפתרון החרטומים, הוא, משום שיוסף פתר בחלום אחד את חברו, *ב' * כולנו בני איש אחד נחנו, כנים אנחנו לא היו עבדיך מרגלים וגו'. ראוי לדקדק, למה אמר 'היו' לשון עבר, וכי על העבר שאל אותם אם הם היו מרגלים או לאו, לא שאל אותם רק על ההווה אם הם עתה מרגלים. ויתכן על דרך מדרש רבותינו ז"ל שאמרו לו, וכי תעלה על דעתך שאדם ישים כל בניו בבת אחת בסכנה, והלא כולנו בני איש אחד נחנו, ואיך היה אבינו נותן את כולנו למרגלים וכו'. *ג' * ואל שדי יתן לכם רחמים וגו'. איתא בזוהר, שלעתיד יבואו משיח בן אפרים ומשיח בן דוד ומשה, שנאמר (קהלת א, ט) מה שהיה הוא שיהיה, ראשי תיבות 'משה', וכן נמי אמר (מט, י) עד כי יבא 'שילה' גו' 'משה'[1] <#_ftn1>. [1] <#_ftnref1> ששילה בגימטריא משה. לגבי הזוהר מצאתי בפרשת משפטים קכ עמוד א דברים דומים השאלה אם אלו אכן הדברים. או שיש מקור אחר. תודה רבה --
  • חיפוש בקבוצה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 18:59 אשמח לעזרה משום מה אני לא מצליח לעשות חיפוש בתוך הקבוצה הוא לא מציג לי שום תוצאות
  • [וורד > חיפוש והחלפה]

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 19:45 משהו מעולה ששלחו כאן פעם.[image: חיפוש והחלפה.PNG]
  • חיפוש מקור

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/01/2025 01:12 אתה יודע האם יש את זה באוצר? ממש ממש תודה מאת: [email protected] --
  • חיפוש מקור

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 14/01/2025 18:29 לא הבנתי מה הכוונה ’ראיתי בכמה מקומות’ ואולי הכוונה למובא בגמ’ פסחים נז. עי”ש אף שלא מפורש שם מה שביקשתם. --
  • חיפוש מקור

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 11/01/2025 21:10 יש דומה לזה בסידור היעב"ץ שנזדמן למחבר הלכות שופר בסימן תקפו --
  • חיפוש מקור

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2025 19:37 תודה רבה ! אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים