דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

קוד להחלפה בין קודים

2025
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 19:21

אני רוצה להדגיש כל מה שנמצא בין קוד ךךךך לבין קוד ץץץץץ, למשל.
    מה הקוד שיש לכתוב ביניהם? אם רושמים 'תו/אות', זה מוצא רק היכן שיש אות אחת
    ביניהן, ויש מקומות שיש כמה משפטים..
    בתודה

• תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 19:21

אני רוצה להדגיש כל מה שנמצא בין קוד ךךךך לבין קוד ץץץץץ, למשל.
    מה הקוד שיש לכתוב ביניהם? אם רושמים 'תו/אות', זה מוצא רק היכן שיש אות אחת
    ביניהן, ויש מקומות שיש כמה משפטים..
    בתודה

תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 21:40

תוים כלליים עם כוכבית
    [image: image.png]

• האם יש קיצור דרך להקטנת מרווח בין תווים?

2025
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2025 10:19 המשך: יחד עם תכונת צמצום/הגדלת רווח בין שורות --
  • [2]: קיצור דרך להקטנת מרווח בין תווים?

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2025 10:23 כעת יש עוד כמה סיבות להחזיק את התוכנה כגון התוסף החדש של השוואת קטעים שונים זה לזה... ------ Original Message ------ מאת: From "ש" מאת: To "ארי במסתרים" מאת: Cc "יואל שילה" [email protected]; "ח" [email protected]; "עריכה תורנית" Date ה' טבת תשפ"ה 10:19:09 Subject Re: [הכתב והמכתב] קיצור דרך להקטנת מרווח בין תווים? --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2025 12:59 שאלתי את האוצר לגבי הבאג הנז' והבנתי שבע"ה יצא היום עדכון שאמור לפתור את הבאג הנז' (עכ"פ שאלתי היתה לגבי גירסה 22). -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 12:06 רשימה זו פורסמה לפני כשנה וחצי, אך לא מעודכנת. בר אילן מעודכן כאן לפי גירסה 31. וDBS אינני ודע לפי איזו גירסה. אם מישהו מכיר טבלה מעודכנת, אודה לו אם יעדכן כאן. וכן אם מישהו יודע לאיזו גירסה בDBS זה מעודכן. -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת קבצים מצורפים: קטלוג השוואת מאגרים.xlsx
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 12:08 אולי מישהו מכיר את מחבר הקובץ? הרשימה הזו היא חובה לכל המעוניין לקנות תוכנה. אפשר תוך דקה לסנן מה יש לך כבר בתוכנות שבידך, ולמיין לפי קטגוריה, ולראות איזה ספרים נוספים בכל תוכנה שתוסיף, ולמיין לפי קטגוריה. חבל רק שלא מעודכן שם גם אוצריא. -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • קוד להדגשה באמצע מילה

2025
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 16:44 בס"ד הרב יואל שילה, אולי תנצל את ההזדמנות ותחכים אותנו לגבי יצירת פקודות כאלו בוורד?
  • [2]: קוד להדגשה באמצע מילה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 16:59 קוראים לזה פקודת מאקרו, כמובן, כלומר הקלטת רצף פעולה מצ"ב הסרטה בתחילה מכינים את החיפוש של אות לא מודגשת פותחים פקודת מאקרו ונותנים לה שם ללא רווחים הפקודה מתחילה בחיפוש האות הלא מודגשת הבאה ואז פקודת קונטרול חץ ימינה לתחילת המילה קונטרול שיפט חץ שמאלה לצביעת כל המילה הגדרת לא מודגש יציאה מהמילה עם חץ שמאלה ניתן לעבור כעת עם מקש הקיצור אחד אחד או עם ה'לולאה' של בקלות לרוץ עד סוף המסמך מילה שכולה מודגשת תדולג מסתמא אם הייתי מסיר את ההדגשה עם קונטרול+B ולא עם חלונית גופן - הגופן עצמו לא היה משתנה ------ Original Message ------ מאת: From "גואל כהן" מאת: To "ברכת ישראל" מאת: Cc "יואל שילה" [email protected]; "עריכה תורנית" Date י"א שבט תשפ"ה 16:44:45 Subject Re: [הכתב והמכתב] קוד להדגשה באמצע מילה קבצים מצורפים: 20250209_165038.mp4
  • יש דרך לעשות חיפוש במסמך וורד בין טווח מילים?

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 00:15 יישר כח. מיום ליום אני משתכנע לרכוש את התוכנה. כנראה שבסוף אני אעשה זאת.

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים