[2]: Re: אני צריך שהוורד יפתח לי באותו מקום בו נסגר | ושזה יהיה רק לקובץ שביקשתי ולא כל קובץ
-
תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 11:42
השאלה מעצבנת רק את מי שבוחר להתעצבן
אם לא היתה שאלה אזי התוכנה היתה שומרת את הקובץ גם לאחר שעשית בו שינוי זמני שאינך רוצה שישמר, כגון שהסרת ממנו חלקים ושלחת להדפסה, וכשתרצה לסגור - הוא לא ישאל כלום אלא ישמור כך
בבית חולים נהלים נכתבים בדם
ובבקלות נהלים נכתבים לאחר שהיו תקלות, וקבלת משוב מעשרות לקוחות------ Original Message ------
מאת: From "יוסף מיכאל יוסקוביץ"
מאת: To "מעשה הכתב"
מאת: Cc "ש" [email protected]; "הכתב והמכתב"
Date כ' שבט תשפ"ה 11:40:58
Subject Re: [הכתב והמכתב] Re: אני צריך שהוורד יפתח לי באותו מקום בו נסגר | ושזה יהיה רק לקובץ שביקשתי ולא כל קובץ -
תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 11:42
השאלה מעצבנת רק את מי שבוחר להתעצבן
אם לא היתה שאלה אזי התוכנה היתה שומרת את הקובץ גם לאחר שעשית בו שינוי זמני שאינך רוצה שישמר, כגון שהסרת ממנו חלקים ושלחת להדפסה, וכשתרצה לסגור - הוא לא ישאל כלום אלא ישמור כך
בבית חולים נהלים נכתבים בדם
ובבקלות נהלים נכתבים לאחר שהיו תקלות, וקבלת משוב מעשרות לקוחות------ Original Message ------
מאת: From "יוסף מיכאל יוסקוביץ"
מאת: To "מעשה הכתב"
מאת: Cc "ש" [email protected]; "הכתב והמכתב"
Date כ' שבט תשפ"ה 11:40:58
Subject Re: [הכתב והמכתב] Re: אני צריך שהוורד יפתח לי באותו מקום בו נסגר | ושזה יהיה רק לקובץ שביקשתי ולא כל קובץתאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 11:46
לא באתי בטענות חלילה, אבל בתוכנה שלי יש פתרון שפותר את שני הבעיות - ניתן
לסגור רגיל ואז הוא שואל אם לשמור, ויש קיצור מקשים אחר ששומר ואחר כך סוגר,
וחסל סדר בעיות.
בברכה מרובה.
יוסף מיכאל יוסקוביץ
0548496207
מעוניינים במבוא לספר? ביוגרפיה לחיבור כלשהו?* תולדות לסבא שלכם?** - ב"ה
בעל ניסיון בכתיבת מאות מבואות תולדות והקדמות לספרים שונים, עורך ספרי
היסטוריה וספרים נוספים.*
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות