דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

איך מוציאים מתוך קובץ וורד גדול עמוד מסויים?

2025
3 3 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 14/01/2025 15:11 --
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 19:35 מעניין. הוא שאל שהוא גם רוצה עיצוב ייחודי לזה. 2 אופציות. או שבגמר העבודה על הקובץ תעשה החלפה, שכל שלש נקודות יהיו מוזרחים. לחילופין תוכל לעשות מאקרו לזה שיעשה את זה כל פעם שאתה משתמש בקצ"ד. מאת: [email protected] --
  • פתיחת קובץ

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 13:16 תנסה להגדיל אותו באמצעות גרירת הקצוות עד לגודל הרצוי (מסך מלא), ולא באמצעות הריבוע שבצד שמאל למעלה, ואז תשמור ותסגור ותפתח.
  • [ביקוש עזרה וורד]

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 17:33 יישר כח גדול.
  • [וורד > חיפוש והחלפה]

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 19:45 משהו מעולה ששלחו כאן פעם.[image: חיפוש והחלפה.PNG]
  • אRe: איך מוציאים מתוך קובץ וורד גדול עמוד מסויים?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 22/02/2025 23:48 זה קובץ עם 'עקוב אחר שינויים', ובהעתקה למסמך אחר - המעקב נעלם, ובמחיקת העמודים האחרים באותו קובץ זה עשה מעקב, בקיצור, בסוף פשוט ביטלתי את המעקב [נס שהוא לא נעל את המעקב] ומחקתי את העמודים האחרים. ייש"כ לכל המסייעים גם בפרטי.
  • [2]: אRe: איך מוציאים מתוך קובץ וורד גדול עמוד מסויים?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2025 00:25 התגובה של יהונתן שר בוצעה דרך Gmail https://www.google.com/gmail/about/?utm_source=gmail-in-product&utm_medium=et&utm_campaign=emojireactionemail#app קבצים מצורפים: file-0
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/01/2025 22:34 יש לי פתרון נוסף, שיענה גם על הצורך להעביר לקובץ סגנונות נוספים (כותרות, כותרות משנה, ציטוטים וכיו"ב) כפי שמוגדרים בקובץ אחר – וכל זאת בפקודה אחת בלבד! עד היום כשהיו שולחים לי קובץ לעריכה, והיה ברצוני שיהיו בו סגנונות מסוימים כפי שהגדרתי בקבצים אחרים, הייתי עושה כך: יוצר עותק של קובץ שבו כבר מעוצבים הסגנונות הרצויים, מוחק את תוכנו, ומעתיק אליו את כל הטקסט מהמסמך ששלחו לי. גם אתה עושה כך? אז תדע שזו דרך פרימיטיבת ומסורבלת. יש דרך פשוטה יותר, בלי צורך להעתיק כל פעם מקובץ לקובץ. מי שמעניין אותו, שיפנה אלי באישי (כי מעניין אותי אם זה בכלל מעניין מישהו ואם יש מעוניינים המתעניינים...). מאת: [email protected] --