דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עזרה לעורכים - בעילו' שם

2022
1 1 2 1
  • חיפוש בתוכנת ב"א - בעילו' שם

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    2 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/08/2022 21:02 תיכנס לחיפוש/ המאגרים המשתתפים/ ותסמן בירוק את הספר המבוקש. מאת: [email protected]
  • חילוץ חומר מדיסק - בעילו' שם

2022
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/08/2022 02:10 הפתרון לחסוך את הכסף הוא הפתלות כמו שהזכירו פה. למי שיש נטפרי יותר פתוח, או למי שיש גישה לחדר מחשבים, יש סרטונים ביוטיוב לנסות לסדר מחט קשיח לבד. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 05.08.22, 02:10:11
  • שעון נוכחות מבריק - בעילו' שם

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 01/08/2022 16:48 בקשה שקיבלתי להעביר לרב עלום השם: "אולי תוכל לבקש ממנו שיוסיף אפשרות להוספת סך שעות מסויים" בהקשר לכך, כאן קובץ אחר לספירת שעות אותו הכנתי בעצמי ושלחתי בעבר לחברי הקבוצה, יש בו שתי יתרונות: א. אפשרות להוספת והפחתת זמן ב. ניהול תשלומים שכבר התקבלו קבצים מצורפים: דוח שעות ריק כולל סך לתשלום.xlsx
  • חיפוש עבודה (בעילו' שם)

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2022 21:07
  • עזרה פרטנית לעורכים מתחילים [או שרוצים להתחיל]

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2022 07:43 בס"ד פגשתי לאחרונה כמה חברים [חברים בפשיטות, לא וירטואליים..], שרוצים להתחיל לעבוד בעריכה תורנית, ולמרות שהם שמעו על הקבוצה, עדיין הם נבוכים. יש שתקוע באיך פותחים מייל ואיך מצרפים קבצים, וכו' וכו', יש בשאלות אחרות, ולא נעים להם לשאול פה, גם לא בעילום שם. אז אני מציע את עצמי לעזור כמה שאני יודע. [כמה אמרו לי שיש לי סבלנות, והסברה טובה..]. זה לא 'קורס עריכה תורנית', כי אין לי משהו מסודר להעביר, בר מן דין שאני עצמי לא 'עורך תורני' במובן האמיתי של זה [רק עוסק קצת בביקורת]. זה רק לענות לשאלות ספציפיות, כמה שאדע לענות. רק לתושבי ביתר עילית. המחיר [כרגע] - 30 לשעה [אני מקבל יותר לשעת עבודה, אבל בשביל מי שעוד לא נכנס חזק לעבודה, גם זה הרבה..] אפשר להעביר למי שלא חבר בקבוצה. מי שאין לו עדיין מייל יצטרך לבקש מייל מחבר כדי ליצור איתי קשר.. ונתאם מקום וזמן. משתדל שהמס' שלי יהיה חסוי. [בעבר ידעו את המס' שלי וזה מאוד הפריע לבני הבית שלי שמתקשרים אלי הביתה. זה פשר כל הסודיות..] א גוטן חודש
  • עזרה למבקר [בעילום שם]

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/08/2022 17:09 בס"ד שלום וברכה לחו"ר הקבוצה שליט"א מבקר בעוז והדר שלוקח לו זמן רב הביקורת, וכנראה מרוב דקדוקו בביקורת וכו', האם זה ענין של אופי וכו' ואין כ"כ מה לעזור לו, ויחפש עבודה / מכון אחר או שיש לו תקנה בענין, ואולי מישהו יכול להדריך אותו בענין הביקורת איך לא להגזים וכו'. תודה רבה.
  • עזרה למבקר [בעילום שם]

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/08/2022 23:14 לא הבנתי מה אכפת לו שלוקח לו זמן רב, אם הוא ממילא מקבל לפי שעות ולא לפי חומר?
  • עזרה למבקר [בעילום שם]

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/08/2022 18:18

1

792

משתמשים

14.1k