דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

קבוצת 'עורכים ועריכה'

2022
1 1 2 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 21/09/2022 12:48

לידידי חברי קבוצת העורכים הנפלאה של הרב שמואל ב.

כדי לקבל הצעות ממני הצעות עריכה שונות, או הודעות בתחומי העריכה השונים [עריכה תורנית וספרותית, פיענוח וההדרה, הקלדה, פיסוק, ניקוד, תרגום בשלל שפות, עריכת מפתחות], שילחו כעת הודעה ריקה לכתובת:

[email protected]

אשמח בעדכון במייל שנרשמתם כדי שאוכל לבדוק שאכן נקלטתם

תחומי העימוד, הגרפיקה ועיצובי כריכה שייכים לרשימה נפרדת, אם הנכם מעניינים להיקלט בה תוכלו לשלוח אליי הודעה

חשוב: נא להתעדכן בכתובת המייל החדשה שלי:

[email protected]

רקע:

בוודאי קבלתם ממני בעבר הצעות עריכה שונות, את הודעות אלו שלחתי לרשימת התפוצה שלי

עקב סגירת 'אוקיימייל' בעוד ימים ספורים, אעבור בס"ד לשלוח את ההודעות הללו דרך קבוצת 'גוגלגרופס' חדשה.

ב"ה היו לאחרונה כמה שקבלו דרכי משימות עריכה ממושכות בהיקף רחב. כל מזמין שפונה מקבל בס"ד עורך מתאים, בשביעות רצון מרשימה ב"ה (כרגע המצב הוא שיש יותר עורכים ממזמינים)

חשוב להבהיר שזאת לא קבוצה שמתחרה עם הקבוצה של ר' שמואל כלל, זאת לא קבוצה שפתוחה לציבור לשלוח דרכה הודעות, זאת רק 'היכי תימצי' עבורי לשלוח הודעה מרוכזת להרבה עורכים ביחד

בברכה נאמנה!

• תוכנת הקלטה ועריכה

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 26/07/2022 15:30 מה פירוש עריכה והקלטה? אם כוונתך שאפשר לשמוע שיעור להקליט אותו ולכתוב תוך כדי הקלטה, ישנה תוכנה הנקראת OneNote, היא נמצאת בחבילה של אופיס ואמורה להיות לכ"א במחשב כאחת מהתוכנות של אופיס (יש כאלה שמתקינים התקנה חלקית בלעדיה). יש בה אפשרות למחברות, מקטעים ראשיים ומשניים בלי סוף, ודפי הערות. ניתן להתחיל דף, להפעיל הקלטה, וכל מה שאתה מקליד מסונכרן לתוך ההקלטה, באופן שכל לחיצת אנטר יוצרת סימניה בהקלטה ומאפשרת אח"כ לחזור לנקודה זו בהקלטה ע"י לחיצה על הסימן שליד הפיסקא. כמו כן יש קיצורי דרך לקפיצה קדימה ואחורה ועצירה. בסיום העריכה אתה מעביר את הכל לוורד, כי בתוכנה זו אין יישור שורות בצד שמאל, לא הערות שוליים, ולא כותרות משוכללות כמו בוורד. From: [email protected] [email protected] On Behalf Of הרב יעקב הלוי Sent: 26 Jul 2022 1:42 PM מאת: To: עריכה תורנית Subject: [עריכה תורנית] תוכנת הקלטה ועריכה האם יש למאן דהו תוכנת עריכה והקלטה חינמית בעברית אם אפשר -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'עריכה תורנית' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל mailto:[email protected] [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/c7a050f7-cab3-4b6f-a6d9-d856b1418909n%40googlegroups.com https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/c7a050f7-cab3-4b6f-a6d9-d856b1418909n%40googlegroups.com?utm_medium=email&utm_source=footer .
  • תלונות של עורכים

2022
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 13:34 אני עשיתי במקרים דומים תמונה רגילה מהPDF, כך אני יודע שהוא יכול בעיקרון או להמיר לPDF לא מוצלח, או לחלץ עם OCR, או לעשות הוספת תמונה בוורד או PDF... המקרים שלי גם היו באופן של גרפיקה, הייתי שולח צילום מסך, של הגרפיקה, כך שהתמונה מגיע לא ברורה עם רזולוציה גרועה וגם עם רקע לבן ולא שקוף. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 04.08.22, 13:32:30
  • תלונות של עורכים

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/08/2022 08:55 בס"ד אני שמח לעדכן את החברים שליט"א, שכעת נודע לי על מקרה שני, של עורך שעשה עבודה ולא קיבל עליה את המגיע לו, ואחר פניה לת"ח הנ"ל זה סודר.
  • קבוצת בני תורה במייל

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/08/2022 08:35 מישהו חבר בקבוצה שזה המייל של המנהל שם - [email protected] ? יש מזה תועלת למעשה לעבודה יעילה יותר ? למה לוקח כ"כ הרבה זמן והם לא מגיבים ? [אולי כי בין הזמנים] ? אם לא קשה, בבקשה לענות בהודעה למייל [email protected] תודה וכל טוב באהבת ישראל נביא את הגואל
  • דרושים עורכים

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/10/2022 17:08 לפרויקט של אחד מספרי היסוד של מפרשי התורה הידועים, דרושים עורכים בעלי נסיון רב. דרישות התפקיד: נסיון רב בעריכה חיבורית ותורנית מעמיקה. גישה למאגרים התורניים, אוצר החכמה, ובר אילן וכו'. לפחות 4-5 שעות ביום. תנאים טובים למתאימים. אם אתה רואה את עצמך מתאים נא צור קשר במייל האישי.
  • אRe: דרושים עורכים נוספים לעוז והדר-הודעה שקיבלתי

2022
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    נ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/11/2022 20:05 נ"ל שבאם המכון משלם כך באופן קבוע זה לא משפיל כי זה לא אישי
  • דרושים עורכים לעלון

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/11/2022 23:13 דרושים עורכים לאלון שבועי על פרשת השבוע ועוד לפרטים נא לפנות למייל: מאת: הורוביץ
  • דרושים עורכים ומבקרים ברמה גבוהה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 18/12/2022 13:01 שלום רב, עבור פרויקט תורני חשוב, דרושים עורכים ומבקרים. נסיון רב חובה. עבודה מיידית. שכר נאה למתאימים. נא לשלוח דוגמאות עבודה למייל: [email protected] [פורסם באישור המנהל הרב שמואל בלויא שליט"א, ואחר התשלום]