דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מחיר תמלול לפי תווים

2023
1 1 2 1
  • איך לקבוע מחיר

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 10:12 אם כשעשית דוגמא כללת גם את הזמן הזה והוא הסכים אפשר, כי אם זה לא טוב לו הוא לא היה לוקח אותך. ב-יום שישי, 3 בפברואר 2023 בשעה 09:58:58 UTC+2, שמואל ב. כתב/ה:
  • לפי מה לוקחים על תמלול? לפי תווים או לפי שעה? וכמה?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/02/2023 15:59 -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • מחיר לקלדן

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 28/04/2023 04:26 כמה יעלה לי שמישהו יקליד בשבילי משו"ת של א מגדולי האחרונים תשובה אחת מהדפוס הישן
  • מחיר לתמלול

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 19:40 כעת עשיתי חיפוש במייל של המילים 'מחיר תמלול' וזה נתן לי שרשור ארוך שהיה בעבר בנושא.
  • [2]: תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 17/06/2023 22:29 ללמד את תוכנת התמלול את 'לשון הקדש' ידרוש מהמתכנת ים של זמן, וחשמל ללא הגבלה, כדי לתמלל משלבי דיבור שונים ולפענח אותם ולאמן אותה בזה מה שהצעתי לו היה להוזיל את התוכנה למי שמוכן לעבוד אתה, ולתמלל קבצי שמע [במסגרת עבודתו] עם התוכנה, אבל לאחר מכן לתקן את השגיאות, ולשלוח לנו את הקבצים עם הפענוח, וכך ניתן יהיה ללמד את התוכנה עוד ועוד זיהוי מדוייק איך נראה לכם? מישהו היה רוצה להשתתף בזה? ------ Original Message ------ מאת: From "יעקב וניט" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date כ"ח סיוון תשפ"ג 22:25:31 Subject Re: [הבית לעורך התורני] תוכנת תמלול
  • [11]: תוכנת תמלול

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/06/2023 19:16 בס"ד אם היה לתוכנה מילון באידיש ומציע על כל מילה 3 הצעות לתיקון לפי זכרון התיקונים שמשנים בדרך כלל מהמילה הזאת למילה הזאת זה היה פתרון טוב. מאת: [email protected]
  • תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/06/2023 17:18 אמש היתה פגישה משולשת, של המתכנת, שלי ושל מנכ"ל חברה מסויימת הוחלט על עבודה משותפת בס"ד לקידום תוכנות 'בקלות' עוד הוחלט שתוכנת התמלול לא תמכר לציבור, בניגוד לשאר התוכנות [חיפוש בתוך הקבצים, עזרי וורד, תרגום, ניהול מוסד, יצירת רשימת קבצים, לימוד שפה, ועוד], מכיון שיש ביקוש די גדול ע"י דרשנים שמעוניינים לראות את פרי עמלם בכתב. מקוה שבס"ד נוכל להקים אתר שבו ניתן יהיה לרכוש את התוכנות, וגם לתמלל שיעורים תמורת תשלום לא בשמים. בשלב זה האפשרות היא לשלוח לי קבצים. מחיר התמלול עשרה שקלים לכל יחידה של עד רבע שעה של הקלטה [כלומר 27 דקות הן שתי יחידות]. אם התימלול יפגין חוסר ידידות מופגן - כמובן שהלקוח לא יחוייב על הזמן, היו לי שנים כאלו בינתים, שיחה ב'לשון הקדש' ושיחה במבטא ספרדי עמוק. משלוח אלי: [email protected] תשלום בלשונית 'הפקדה' בלבד, בקישור https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=1000547
  • מחיר לתמלול

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 19/09/2023 20:24 איני יודע משהו מידיעה, אך מסברא אם מדובר בתמלול נטו, והיינו הקלדה ותרגום, ללא עריכת הדברים וסידורם, המחיר צריך להיות קרוב לאזורי ה-50. ואם מדובר גם בעריכת החומר אז כל אחד לפי דרכו לתמחר עבודת עריכה, החל מ-35 ועד 3500...