דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לצורך העבודה

2022
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 05/08/2022 00:10 בכל מקרה לא כדאי שאשכול זה ישמש לצורך הזה, אלא אשכול ששמו דרושים, כדי שבעת הצורך יהיה קל למצוא אותו
  • לצורך העבודה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2022 10:46 בס"ד נא תאמינו לי שזה לצורך העבודה. מישהו נוסע מחר השכם בבוקר מביתר לב"ב או חזור, ברכב פרטי, ויש לו מקום פנוי ? [אפשר בתשלום] [עכשיו בטח אני יקבל מיילים זועמים ש'אתה לא יכול להוכיח אחרים אם אתה בעצמך' כו'. ייתכן. אני כותב את זה כדי לחסוך מאחרים מאמץ מיותר - אני לא הולך להגיב, חבל על בזבוז הזמן].
  • שקלול ההפסקות בחשבון זמן העבודה

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/09/2022 14:46 התייחסתי אך ורק למה שמותר ללא שום חשש פקפוק - להבהיר ולגלות את התועלת הטמונה בזה. ולכן אין כאן המקום לשוב לדיונים שהיו בזה, אא"כ יש מה להוסיף בזה. אבל לא לזאת היתה כוונתי כלל. בברכת התורה
  • סדר העבודה נוסח ספרד - אתה כוננת - אם יש למישהו

2022
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 30/09/2022 01:28 יישר כח גדול זה עזר גם לי
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2022 12:53 בתודה מראש.
  • אתגר מרענן: פיענוח מצבה לצורך חידוש

2022
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2022 13:17 המתחסד עם קונו אך משמעות *התואר *חסיד אינו במובן של עשיית חסד כלל, זהו תואר ( למיטב ידיעתי זה לא פועל כי אם שם עצם) המתאר את השתייכות המתואר לקבוצת החסידים. והגם שמשמעות המילה 'חסידות' השתנתה קצת מאז הבעש"ט, עדיין היא באה לתאר (ואני מתייחס למה שמקובל, ולא למה שאפשר למצוא במקורות מסוימים לפי גרסאות מסוימות) דרך מסוימת בעבודת ה', ואין זה מקובל לשבח אשה בדברים כאלה כשמגדירים גבר בתור 'חסיד' האם יש במשמעו משהו שהוא קשור לחסד? חסידה זו צורת הנקבה של חסיד
  • ותמיד כדאי לדאוג ששולחן העבודה יהיה כמה שיותר ריק

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 19/11/2022 23:53 ותמיד כדאי לדאוג ששולחן העבודה יהיה כמה שיותר ריק כשהוא מכיל תיקיות כבדות - המחשב מתחיל לזחול בקושי מאחר והוא קורא כל הזמן את שולחן העבודה וראיתי בזה נפלאות במחשבים שלא זזו, וכשהכנסתי את התיקיות הכבדות לתוך הכונן, ולא בשולחן העבודה הוא החל לרוץ
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 03/08/2022 07:56 חבל על הוויכוח, הכל ידוע הכל ברור, ואעפ"כ אקסל זה בסדר גמור. סיגריות למי שמבין את ההיסטוריא, אילו היו רוצים היום להביא מוצר חדש ששמו סיגריות היה נאסר בכל המדינות, הבעיה היא שכבר הותר וא"א לאסור. ולכן מוצר שמכיל רכיב מוצהר כמו הרכיב של אקסל, בודאי שעבר בדיקות מקיפות, וגם הבד"ץ לא היו מתירים, הרי אפילו במסטיק כרכרו סביבו במשך עשרות שנים עד שהתירוהו. ובענין כל היחס לרופאים צריך בשביל זה הבנה דקה מאוד לחלק בין דבר לדבר, ולצערי רבים נכשלו באופן חמור בזה. ויש כאן להבחין היטב בין דברים דומים, מי שחושב שיש לו הבחנה דקה וחולק על מסקנתי בענין האקסל - שיהיה בריא, מי שמבין כמוני ישתה מזה ויהיה ג"כ בריא בעז"ה. מאת: [email protected]

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים