דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

קבוצת בני תורה במייל

2022
1 1 0 1
  • קבוצת 'עורכים ועריכה'

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/09/2022 12:48 לידידי חברי קבוצת העורכים הנפלאה של הרב שמואל ב. כדי לקבל הצעות ממני הצעות עריכה שונות, או הודעות בתחומי העריכה השונים [עריכה תורנית וספרותית, פיענוח וההדרה, הקלדה, פיסוק, ניקוד, תרגום בשלל שפות, עריכת מפתחות], שילחו כעת הודעה ריקה לכתובת: [email protected] אשמח בעדכון במייל שנרשמתם כדי שאוכל לבדוק שאכן נקלטתם תחומי העימוד, הגרפיקה ועיצובי כריכה שייכים לרשימה נפרדת, אם הנכם מעניינים להיקלט בה תוכלו לשלוח אליי הודעה חשוב: נא להתעדכן בכתובת המייל החדשה שלי: [email protected] רקע: בוודאי קבלתם ממני בעבר הצעות עריכה שונות, את הודעות אלו שלחתי לרשימת התפוצה שלי עקב סגירת 'אוקיימייל' בעוד ימים ספורים, אעבור בס"ד לשלוח את ההודעות הללו דרך קבוצת 'גוגלגרופס' חדשה. ב"ה היו לאחרונה כמה שקבלו דרכי משימות עריכה ממושכות בהיקף רחב. כל מזמין שפונה מקבל בס"ד עורך מתאים, בשביעות רצון מרשימה ב"ה (כרגע המצב הוא שיש יותר עורכים ממזמינים) חשוב להבהיר שזאת לא קבוצה שמתחרה עם הקבוצה של ר' שמואל כלל, זאת לא קבוצה שפתוחה לציבור לשלוח דרכה הודעות, זאת רק 'היכי תימצי' עבורי לשלוח הודעה מרוכזת להרבה עורכים ביחד בברכה נאמנה!
  • לימוד תורה בערב ט"ב אחרי חצות

2022
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 27/07/2022 16:43 בסדר, חיפשתי את הצושטעל לבשר. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 13/09/2022 11:39 בבקשה כל מי שקיבל שיתוף נא לומר שהוא מצליח לראות, אם לא נצטרך לבקש אולי מנטפרי, ואם לא נצטרך לתת הרשאת עריכה אולי, ואז אולי זה יעבור לג'מבו מיל גם כן איה"י. אז בבקשה בבקשה, נא לא להתעלם וכל מי שלקח שיתוף - שיענה מה המצב. אני לא רוצה להשאר חייב, וגם מי שמוחל אני לא רוצה תחושה של חייב. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 13.09.22, 11:35:43
  • אוצר המקוון פתוח לכולם עד שמחת תורה

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/10/2022 14:00 https://tablet.otzar.org/#/loading
  • עזרה בהקלדת כתובת במייל

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/11/2022 19:34 כשאני מתחיל לכתוב כתובת מייל, מיד קופץ לו המשך הכתובת במלואה, אמנם נשאר גם האותיות הראשונות שהתחלתי להקליד, והוא מסומן באדום ואינו מניח לשלוח. וגם אי אפשר למחוק הכתובת אח"ז. לכאורה זה הגדרה מסוימת שנעשתה על המחשב שלי. כי במחשבים אחרים לא היה לי ככה, איך אפשר לתקנו
  • שאלה בענין 'קבוצת גוגל' [למי שמבין בזה]

2022
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2022 14:46 בס"ד זה קורה - לפעמים - גם כשאני מצרף אחד אחד מאת: [email protected]
  • שימוש מושכל במייל, ובמחשב בכלל

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/12/2022 10:28 בס"ד קבצים מצורפים: 4.pdf
  • האם מישהו יוכל לשלוח לי הספר "עיטורי תורה"? ושכמ"ה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/10/2022 19:01 האם מישהו יוכל לשלוח לי הספר "עיטורי תורה"? ושכמ"ה

1

792

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים