דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חיפוש עורך בתשלום

2022
3 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 01/09/2022 18:38

שלום רב,
    אני מחפש תלמיד חכם שיש לו ידע במוסר וקבלה, שיכול לבקר את מה שכתבתי לספר
    הגר"א על איכה.
    אני צריך שיבדוק אם כתבתי נכון בפירושי, ולתרץ תירוצים למה שהקשיתי והנחתי בלי
    תשובה, או להעיר הערות אחרות. וגם לשפר את סגנון הכתיבה.
    מי שיכול ל40 ש"ח לשעה נא לפנות אלי.
    יישר כוח
    כתיבה וחתימה טובה

• תאריך ההודעה המקורית: 01/09/2022 18:38

שלום רב,
    אני מחפש תלמיד חכם שיש לו ידע במוסר וקבלה, שיכול לבקר את מה שכתבתי לספר
    הגר"א על איכה.
    אני צריך שיבדוק אם כתבתי נכון בפירושי, ולתרץ תירוצים למה שהקשיתי והנחתי בלי
    תשובה, או להעיר הערות אחרות. וגם לשפר את סגנון הכתיבה.
    מי שיכול ל40 ש"ח לשעה נא לפנות אלי.
    יישר כוח
    כתיבה וחתימה טובה

תאריך ההודעה המקורית: 02/09/2022 08:52

שלום לכולכם, כנראה שאתם חושבים שאני איזה מכון. אני כולו בחור רווק שרוצה
    להוציא ספר ואם אתם חושבים שזה אמור לעלות יותר בבקשה תאספו את הכסף בשבילי.
    בכלל מי אמר שאצליח לקבל בחזרה את הכסף שהקשעתי בה.
    ספר אחד להוציא זה כבר בערך עשרים אלף דולר. אז עם כל הכבוד לכם אני קצת חושב
    אחרת.
    דבר שני זה לא כל כך עבודה קשה כמו העבודה שאני עשיתי, לעיין איפה טעיתי ולתרץ
    כמה קושיות, מה שלקח לי עמוד לעשות יותר מעשר שעות אדם יכול לעשות בשעה. ואיפה
    אני מקבל משכורת מזה, אני כרגע עובד חינם!!!

• תאריך ההודעה המקורית: 02/09/2022 08:52

שלום לכולכם, כנראה שאתם חושבים שאני איזה מכון. אני כולו בחור רווק שרוצה
    להוציא ספר ואם אתם חושבים שזה אמור לעלות יותר בבקשה תאספו את הכסף בשבילי.
    בכלל מי אמר שאצליח לקבל בחזרה את הכסף שהקשעתי בה.
    ספר אחד להוציא זה כבר בערך עשרים אלף דולר. אז עם כל הכבוד לכם אני קצת חושב
    אחרת.
    דבר שני זה לא כל כך עבודה קשה כמו העבודה שאני עשיתי, לעיין איפה טעיתי ולתרץ
    כמה קושיות, מה שלקח לי עמוד לעשות יותר מעשר שעות אדם יכול לעשות בשעה. ואיפה
    אני מקבל משכורת מזה, אני כרגע עובד חינם!!!

תאריך ההודעה המקורית: 02/09/2022 09:03

סליחה על התגובה שכתבתי, זה היה אמור להיות למישהו בפרטי ובטעות נכתב לציבור.

• חיפוש עורך

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2022 17:17 פינחס זרביב - עורך מצויין! [email protected] [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 20.07.22, 17:17:39 מאת: [email protected]
  • חיפוש עורך ראשי

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2022 01:04 לכבוד רבני הקבוצה, כידוע לכל הוותיקים כאן, אני עסוק בימים אלה בהוצאת פירושי הגר"א על הנ"ך. העבודה כוללת פיענוח כל הכתבי יד שנמצאים היום, חיפוש מקורות, וליקוטים מכל כתבי הגר"א אחרים, המדברים על אותם נושאים, וגם ליקוטים בפירושים לפסוקים בנ"ך. בגלל עומס העבודה, וקושי הדבר, ואני רוצה לסיים כמה שיותר מהר ולא בעוד 25 שנה!!!! [כרגע עשיתי על איכה, וזה לקח לי יותר מששה חדשים, קרוב למאתיים עמודים, ועדיין לא סיימתי], אני מחפש מי שמעוניין להיות שותף איתי בפרוייקט הגדול הזה. מי שחושב שיכול לקחת על עצמו חלק גדול מהפרוייקט, שיפנה אלי בפרטי בבקשה. הרבה הצלחה לכולכם.
  • חיפוש עורך ראשי לתורת הגר"א

2022
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 15/11/2022 15:03 הבעייה היא שאני לא אחד שיודע לדרוש טוב בפני אנשים. וגם יש כאלה שטוענים שיש הרבה דברים יותר חשובים לתרום אליהם כמו עניים וכו' חשבתי שאצטרך לקבל מכתב מאיזה רב חשוב, שאני "ראש כולל" שמפרנס אברכים, שביחד עובדים על פרוייקט להוצאת ספרי הגר"א. כי למעשה לתת לאברכים תלמידי חכמים פרנסה הוא הצדקה החשובה ביותר כמו שכתוב ברמב"ם ובשולחן ערוך בהלכות צדקה
  • חיפוש

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/09/2022 14:56 מחצית השקל אורח חיים סימן שפו ס"ק יג (יג) עד כו'. דמספקא כו'. ומיירי שאמר למחר יהיה חול שיהיה למחר פדוי על מעות שיש לו בבית כן פרש"י דאל"כ איך תפקע למחר הקדושה בכדי. ודע דמ"ש בש"ע בסעיף ה' ולא בעלי בצלים שלא גדלו אורך זרת. כ' התי"ט פ"ז דשבת משנה ד' וז"ל על מ"ש שם במשנה המוציא עלי בצלים וז"ל א"ל בני כו' שהם מה שהוא כמו יד לבצל והכי אמרינן בפרק בכל מערבים דעלי בצלים דאבצל זרת' פרש"י שגדלו זרת ולא שייך אלא במה שהוא כמו בית יד כו' ונכונים דבריו שמה שסביבו של הבצלים קליפות נקראו עכ"ל וכן משמע יותר בלשון הרמב"ם פ"א שכתב אלא אם הבצילו ונעשה אורך כל עלה מהן זרת עכ"ל הובא גם בס' ת"ש ודע דזרת הוא חצי אמה של ששה טפחים והיינו ג"ט וע' בי"ד סי' קצ"א סעיף ל"ו ובבאר הגולה שם:
  • חיפוש ספר

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/08/2022 21:08 בשמחה רבה, אבל להזכירך שזהו רק על פרק קי"ט. אוצר החכמה_תהלים -בן ביתי- - ספרין, אליעזר צבי ... https://drive.google.com/file/d/14xzIrsyWBIS_MzBrMFUxaedv5liBl70X/view?usp=drive_web אוצר החכמה_תהלים -בן ביתי- - ספרין, אליעזר צבי ... https://drive.google.com/file/d/1vwgXSQJWH9AQMlOUinsdh8SbqaZxevFa/view?usp=drive_web אוצר החכמה_תהלים -בן ביתי- - ספרין, אליעזר צבי ... https://drive.google.com/file/d/1SeE9NUKIK0xbvVI3-Lz7zPjeEKBwjXq7/view?usp=drive_web
  • חיפוש מקור

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 17/11/2022 00:48 כבר קדמוך רבנן בשאלה זו עיין תוי"ט על המשנה בתענית פ"ק מ"ג?, ושפת אמת שם י ע"א
  • חיפוש מקור

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    N
    תאריך ההודעה המקורית: 10/11/2022 10:32 בספר פרשת הכסף (פילאפף) מביא בשם השר שלום מבעלזא שאמר, שקודם ביאת המשיח יהיה קשה מאוד וגדול הנסיון לחנך הדורות כמו נסיון העקידה. המקור שלו הוא משמרת חומותינו (ילקוט מאמרים מאנשי נטורי קרתא), ובשם אין שום מקור לזה. תודה רבה
  • חיפוש מקור

2022
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 26/08/2022 02:16 שכויח לכל המגיבים והמתייחסים. אשמח לעוד מידע בנושא.

4

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים