דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עזרה וייעוץ בעריכה תורנית

2022
1 1 0 1
  • בעילו' שם לשאלה בעריכה תורנית. מילה נרדפת

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 21/07/2022 09:15 כוונתי הייתה ביחס לרב השואל מעתיק לשונו: מובא בזוה"ק דישנם שני אופני בחירה היינו בחירה וברירה, והנה ענין הברירה הוא כשיש שני מינים אחד טוב ואחד רע והוא בורר ומוציא הטוב מהרע זה נקרא ברירה אולם במקום ששניהם שוים ובוחר באחד מהם בלי שום טעם ומעלה שיש לאחד על השני אז נקרא דבר זה בשם בחירה מאת: [email protected]
  • עזרה באקסל

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/09/2022 10:08 בס"ד מקדים התנצלות - כבר דובר ע"ז פה הרבה, אבל עדיין אני מסתבך.. מה לא תקין במצו"ב ? בסיכום החודשי כתוב שחסר בערך 47 שעות ליעד, היעד הוא 60, היינו שיש רק 23 שעות. ובגיליון 'שעות' כתוב שהשעות של 'מונה' והשעות של 'לא נקלט' יחד זה בערך 32 שעות. חוצמזה, מאיפה הוא לקח את זה שיש בערך 26 שעות שלא נקלטו ? איפה כתבתי לו את זה ? מצד שני, מסתדר לי שעבדתי בעבודה זו החודש בערך 30 שעות. אפשר בכלל לסמוך על האקסל הזה, או שיש לו באג ? תודה ! קבצים מצורפים: משנה.xlsm
  • עזרה בעריכה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/10/2022 15:11 בס"ד מי שרוצה להפגש איתי בחוה"מ סוכות לראות אם יש לי אולי מה לעזור לו בעריכה, או בלמצוא עבודה המתאימה לו וכדו', אפשר בעז"ה. לגבי מלאכה בחוה"מ וכתיבה בחוה"מ כו' כ"א ישאל את רבו [לי זה בטח מותר כי לא אקח על זה כסף. *לכאו' *זה לא כיוון מלאכתו במועד, כי לפני חוה"מ לכאו' לא אוכל]
  • עזרה בפידיאף

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/10/2022 21:37 בס"ד נעזרתי תודה לכל הפונים !
  • עזרה בג'ימייל

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/11/2022 19:46 בס"ד אשאל שוב אף שכבר שאלתי כמ"פ בעבר, אולי מישהו ימצא פתרון: המיילים הנמצאים ב'תווית' מסויימת, איך מגדירים שקודם יופיעו ההודעות שלא נקראו ?
  • עזרה

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2022 08:51 זו תופעה של גופן שלא מתאים לניקוד יש גופנים שלא מתאימים לניקוד ויש מערכת הפעלה שלא מאפשרת גם לגופן עם ניקוד - לקבל את הניקוד הפתרון - אם הגופן הזה מתנקד היטב במחשב אחר - אזי הבעיה במערכת ההפעלה - ופשוט צריך לעדכן אותה לפני כמה שנים וינדוס יצרו את הבעיה, ולאחר כשנתיים גם פתרו אותה ואם גם במחשב אחר הגופן הזה לא מתנקד - הוא פשוט לא מתאים לניקוד ------ Original Message ------ מאת: From "מדבר צין" To [email protected] Date א' טבת תשפ"ג 01:35:20 Subject [עריכה תורנית] עזרה
  • עזרה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    L
    תאריך ההודעה המקורית: 05/12/2022 20:18 אשמח אם יש לכם לשלוח לי סיפור על ירושלים של פעם בקובץ וורד יעזור לי מאד תודה רבה.
  • עזרה

2022
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/11/2022 02:25 יישר כח. רשימה מצוינת ומועילה. מצרף קישור https://seowow.co.il/keyboard-shortcuts/בנושא קיצורי מקשים שאולי יוכל להועיל (מידע רב מידי..)