דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מאגר חינמי חדש

2022
6 5 0 1
  • דרוש מעמד לעוז והדר (שמואל חדש)

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2022 02:13 דרוש מעמדים מקצועיים ומנוסים נוספים, מחפשים מעמד חרוץ ורציני שגר באיזור בית שמש. אין לי קשר לזה.
  • מאגר תורני

2022
    38
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2022 01:10 יש בארה"ב הרבה יראים ושלמים, אולי כבוד הרב מ'קדושת ציון'?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/09/2022 15:23
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/09/2022 23:27 אם נפק"מ למישהו אסביר בל"נ
  • מייל חדש באישי ולא בשרשור

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 13/10/2022 14:21 ה"ה לגבי מיילים שנשלחו אלי ולא הגבתי עליהם, נא לשלוח שוב באישי בלבד -- באהבת ישראל נביא את הגואל
  • אם אפשר לצרף חבר חדש לקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 30/10/2022 23:43 אם אפשר לצרף כתובת מייל לקבוצה [email protected]
  • מאגר ספרי קבלה מוקלדים, באתר ותיק בצ'כוסלובקיה...

2022
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/11/2022 18:36 בס"ד הדיון נעול ואין להשאיר הודעות בנושא הדיון יימחק מאתר הקבוצה, ומחילה מאלה שההודעות שלהם פה היו בסדר גמור. [מניסיון העבר זה ימשיך עד בלי די, ולא ייצא מזה כלום, רק לעלות על העצבים של כל מאות החברים פה, אז נעצור את זה עכשיו. כמו תמיד, שוב הוכח ש'מחאות' רק גורמות נזק ולא מועילות דבר. רק בזמן שלקח לי לכתוב הודעה זו, כבר הספיקו להגיע כו"כ תגובות..]. בהזדמנות זו - אחרי המון המון מיילים בקבוצה ובאישי, והמום שעות שהוקדשו לנושא, החלטתי לנהוג כדלהלן: אי עמידה בכללי הקבוצה, כולל גם אי ציות לבקשה שלי, גורמת באופן מיידי להגדרת שולח ההודעה ל'פרסום בכפוף לאישור'. היינו, הוא עדיין חבר בקבוצה, אבל כל הודעה שהוא יכתוב תצטרך לקבל אישור ממני לפני שהיא תתפרסם. כותב ההודעה מקבל מייל אישי, שמעדכן אותו בזה. אם לא תגיע ממנו תשובה בתוך כמה ימים, שהוא מתחייב שזה לא יחזור על עצמו, אוציא אותו מהקבוצה. היות וזה נעשה באישי, ובשקט, רק אספר כאן, שכמה חברים שליט"א נאלצתי לחסום אותם, חלק כבר שוחררו [כי התחייבו כנ"ל], וחלק עוד לא. יש גם כאלה שהוצאו בתקווה להבנה אין לי האפשרות בשום פנים ואופן [ואכה"מ בכלל, לפרט במה אני טרוד] להיכנס למו"מ עם כל אחד. בכל הנ"ל, הכוונה לכל אחד ממש. לא משנה כמה ת"ח הוא, ולא משנה כמה זמן הוא מקדיש לעזרה לאחרים בקבוצה. אין להגיב על מייל זה בקבוצה. מי שלא מתאים לו - אנא, צא. ליציאה יש ללחוץ על [email protected] כללי הקבוצה פשוטים מאוד - רק הודעות המסייעות לעבודה בעריכה תורנית, רק הודעות המתאימות לציבור חרדי-קיצוני-שמרני-פנאטי-חסידי-בני תורה-כו' [נכלל בזה כל אזכור של גוף או אדם - אפי' גדול בתורה - השנוי במחלוקת, כ"ש מי שאין רוח חכמים נוחה הימנו. כולל כמובן האקדמיה] רק הודעות שלא גורמות ויכוחים ודיונים [נכלל בזה כל מחאה / קנאות / השקפה / וכדו']. מי שסבור שיש למחות על משהו יפנה אלי באישי. אני מתייחס ברצינות לכל הודעה. היות וב"ה אין לי מייל על המחשב, ייקח זמן עד שאגיב. בכלל איני מתחייב להגיב לכל הודעה. התחייבות לציית לבקשות שלי. כמו שכל אחד מבין שכדי שבית כנסת ישרוד צריך לשמוע בקול הגבאי, גם אם הוא טועה. ברכה והצלחה עד בלי די שמואל
  • הסכם עבודה ותנאים עם לקוח חדש

2022
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2023 14:29 הסיבה שראיתי צורך לעדכן, כדי לעודד לקוחות לשלם גם עבור דוגמא