דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעות מהקבוצה בדואר נכנס

2022
1 1 0 1
  • העברת מייל נכנס מכתובת מסוימת לתווית אחרת

2022
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2022 07:21 מי שקשה לו לבצע את הנ"ל, כי ברגע שהוא נכנס להגדרות סינון הוא כבר לא רואה את ההוראות של הרב yz p הפתרון [שאני מכיר] הוא: לפתוח 'חלון חדש' בקוביה הצהובה בתחתית המסך [לא זוכר איך קוראים לשורה הזאת], ואז לעמוד על חלון אחד, ללחוץ ווינדוס + חץ ימני, זה נפתח בדיוק לחצי המסך. לעמוד על החלון השני, ווינדוס + חץ שמאלי, זה נפתח בחצי השני של המסך. ורואים יחד שני הדברים. [העצה עוזרת כמובן להרבה דברים דומים, שצריך לראות בו זמנית 2 'מסכים' על המסך]
  • מסנן למיילים מהקבוצה

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/08/2022 22:24 בס"ד כנראה זה מה שעזר לו. תודה מאת: [email protected]
  • תזכורת בענין הודעות שכותבים לי אישית

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/08/2022 07:10 בס"ד מזכיר שוב: הודעות המיועדות אלי יש לכתוב בהודעה חדשה לגמרי, לא בתוך השרשור. אני לא מספיק לעבור על כל ההודעות בקבוצה ... אגב מזכיר שוב, שכל הודעה שמגיעה אלי נקראת בתשומת לב. למרות שלא תמיד יש תגובה. תודה לכל מי שמשקיע מזמנו היקר עבור הקבוצה.
  • מיילים מהקבוצה לקטגוריה חדשה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 12/10/2022 12:28 לאלו ששאלו: עושים תווית חדשה [image: image.png] נותנים לה שם נניח: עריכה תורנית [image: image.png] ['תווית אם' לא צריך. לא יודע מה זה] נכנסים לחיפוש באימייל כותבים את המייל של הקבוצה בשורה 'כולל את המילים', ואח"כ לוחצים על 'מסנן חדש' [image: image.png] [image: image.png] מסמנים ב 4 המקומות שסימנתי באדום [image: image.png] זהו אשמח לתגובה אם עבד ..
  • מיילים מהקבוצה לקטגוריה חדשה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 12/10/2022 12:29 לא יודע למה לא עבר צילומי המסך
  • אופן קבלת ההודעות מהקבוצה

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/10/2022 07:49 בס"ד תודה ! אם מישהו רוצה לשנות את ההגדרה שלו יפנה אלי אגב אשמח אם ימתינו בסבלנות.. אף אחד לא משלם לי על זה.. [ה 55 ש"ח החד פעמי שאני מבקש מכל מי שרואה פה תועלת רצינית, אינם מכסים בכלל את הזמן שלוקח לנהל את הקבוצה.. בעיקר מאחורי הקלעים. לא בא בטענות לאף אחד, זה בחירה שלי, ונחמד לי לעזור, ומשמח אותי לשמוע מעוד ועוד אנשים כמה הם הרוויחו כתוצאה מהקבוצה. אבל אשמח אם לא ילחיצו אותי..]
  • תזכורת - לבדוק בספאם הודעות ולסמן 'לא ספאם'

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2022 13:36 תזכורת - לבדוק בספאם הודעות ולסמן 'לא ספאם' [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 30.11.22, 13:36:49
  • הודעות שמגיעות לספאם

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/12/2022 14:52 בס"ד להוסיף את כתובת הקבוצה לאנשי קשר [יש מסך 'אנשי קשר', ב 9 הנקודות למעלה בצד שמאל] לעשות חיפוש, וכשעולה הכתובת הזו, לבדוק אם זה נמצא באנשי קשר. [כלומר האם יש שורה רווח לפני כתובת המייל הזו. מקווה שהייתי מובן. אגב זו נקודה שכדאי לשים לב אליה למי שעושה תווית באנשי קשר, ואכהמ"ל בזה]