דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אם אפשר לצרף חבר חדש לקבוצה

2022
1 1 0 1
  • הגדרות ג'ימייל מתאימות לקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 27/07/2022 06:35 אם יורשה לי - כמ"פ ראיתי שגם אחר שהשואל קיבל תשובה, בתשובה לכולם, עדיין יש שממשיכים להשיב לו. כדאי לבדוק בהגדרות ג'ימייל, לא צריך להיכנס להצגת כל ההגדרות זה נמצא כבר בהגדרות מהירות, האחרון, הכי למטה תצוגת שיחה, צריך שיהיה מסומן וי.
  • דרוש מעמד לעוז והדר (שמואל חדש)

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2022 02:13 דרוש מעמדים מקצועיים ומנוסים נוספים, מחפשים מעמד חרוץ ורציני שגר באיזור בית שמש. אין לי קשר לזה.
  • בקשת עזרה בניסוח כלל לקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/08/2022 20:10 בס"ד בעקבות מה שהיה כאן לאחרונה כמ"פ, נראה לי שנכון לנסח איזה כלל בזה. ואני נבוך איך ומה. הרי א"א [לכאו'] לומר לבנאדם - אל תזכיר את הרב שלך, כי יש פה כאלו שזה מרגיז אותם. הרי לא נגמור ככה. כמה חילוקי דעות יש בעמ"י ! ואת"ל - רק חרדים, אז לך תגדיר מיהו חרדי ומי לא. גם איני יודע אם אפשר לומר לבנאדם - אל תביא שום ציטוט משום עיתון, כי מיד יקפוץ מישהו וכו' וכו'. בבקשה בבקשה לא להזכיר שום שם של אדם [גם מי שלדעתך הוא בבחינת שר"י..] או עיתון, או שם של חוג או קבוצה [כנ"ל, גם כאלו שלדעתך ולדעת רבותיך שליט"א הם ...]. אגב אני מזכיר-מסביר כאן שוב, שהכללים אינם 'המלצות'. נכון שעד היום לא היה צורך להוציא מישהו, כי הפנייה האישית השקטה היתה מספיקה, אבל אם יהיה צורך, נעשה את זה. א"א לתת לאחד להפריע למאות אחרים, ולפעמים אפי' לאלץ אחרים לעזוב את הקבוצה. כתבתי כמ"פ, ומזכיר שוב - כל כלל יכול להיות עומד לדיון. אני לא מחליט פה כלום, רק משמש לפה לרוב הציבור. אבל כל עוד זה הכלל - זה מחייב כל אחד. בתקווה להבנה.
  • לפרסם ספר חדש

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    C
    תאריך ההודעה המקורית: 14/09/2022 09:44 מאת מכון כרמינו / דברים של טעם: הודעה ובשורה משמחת למחברי ומפיצי ספרים שמחים אנו לזכות אתכם בהזדמנות לפרסם את ספריכם החדשים באמצעות הפצת גליון שלנו *במחיר של 100 דולר * תוכלו לפרסם דוגמא מספרכם עם תיאור קצר, אותה יקראו קרוב לאלפיים חובבי ומוקירי תורה ומדע מכל קצוי תבל, תלמידי חכמים ואוהבי ספרים על מנת לפרסם את ספרכם, תוכלו ליצור קשר עם המכון במייל ואנו נחזור אליך בעזהשי"ת מכון "דברים של טעם" [email protected]
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 09/10/2022 11:13 יישר כח לכל השולחים. בברכת חג מאיר ושמח. מאת: [email protected]
  • אם אפשר לקבל אוצר עיונים נדרים סג נזיר טו

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2022 15:10 אם אפשר לקבל אוצר עיונים של עוז והדר נדרים סג נזיר טו תודה
  • אם אפשר לקבל אוצר עיונים נדרים סג נזיר טו

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2022 15:31 הסתדרתי תודה רבה ב-יום שלישי, 29 בנובמבר 2022 בשעה 15:10:05 UTC+2, פנחס כתב/ה:
  • הסכם עבודה ותנאים עם לקוח חדש

2022
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2023 14:29 הסיבה שראיתי צורך לעדכן, כדי לעודד לקוחות לשלם גם עבור דוגמא

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים