דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מחפש עורך בעברית לקיטלוג שיעורים ושיחות של אחד מגדולי ראשי הישיבות באנגלית

2022
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 16/11/2022 13:57

שלום וברכה לאסיפת העורכים הנכבדים, תלמידי החכמים החשובים דהכא שליט"א.

אני מחפש עורך או שנים, מבין אנגלית (העבודה עצמה היא בעברית), לעבודה מיידית
    על קטלוג שיעורים.

מדובר בשיעורים שנאמרו באחת הישיבות הגדולות בארה"ב, מאחד מגדולי ראשי הישיבות
    זכר צדיק לברכה, שהשאיר אחריו ברכה של אלפי שיעורים מוקלטים בכל מקצועות
    התורה. מהם שיעורים בעיון על מסכתות הש"ס שנלמדים בישיבות, שיעורים בהלכה,
    באגדה, בהשקפה ובמוסר.

לאור הרצון להנגיש את אלפי השיעורים לציבור, אנו יוצרים כעת בעז"ה קטלוג שיאגד
    בתוכו את אלפי השיעורים, וכך יוכלו הלומדים להגיע לנושא שליבם חפץ.

אין המדובר כעת בעבודת עריכה של כתיבת השיעורים, אלא של כתיבת קטלוג - האזנה
    למספר דקות מכל שיעור, וכתיבת 'ערך' - נושא השיעור, תאריך (אם יש), וערכים
    נוספים לפי הענין.

תשלום נאה לפי שיעורים (4 שיעורים בשעה)
    עבודה נעימה וטובה,
    עבודה לטווח ארוך (יש הרבה שיעורים במאגר).

המעוניינים, מביני אנגלית כאמור, שיכולים לעבוד כמות שעות חודשיות, מוזמנים
    ליצור אתי קשר.

בברכת התורה

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 27/07/2022 16:06 מחפשים מס' עורכים (2-3) לעריכת שיעורים [אלפי שיעורים] לצורך הוצאתם לאור. בשל העובדה שהרב מתנהל ללא פלאפון/מייל (רק בערבים, הניסיון הוכיח שהתקשורת איטית באופן זה), הרצון הוא שהעורכים יעבדו לצידו. הרב נמצא במהלך היום בתל אביב (ניתן לשבת שם בבית המדרש ב''יד אליהו'') ובערבים (החל מ22:00) בבני ברק. תשלום נאה למתאימים. ניתן ליצור קשר במייל [email protected]
  • הקו הכללי של הקבוצה. אבקש מכל אחד שיתבונן בהודעה זו.

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 25/10/2022 19:36 לא ארצה להלאות בריבוי דברים אבל אודה במשפט אחד אני ב"ה לא מחובר לשום קבוצות עורכים כלל ולא שום פורומים לקבוצה זו נכנסתי פעם אחת ויצאתי, ואח"כ שוב נכנסתי תחת שם אחר ברור שרק עם הנהגה קשוחה ואיתנה אפשר להנות מהקבוצה ורק כך ישאר הקבוצה על מטרתה בלי סטיות במידי ויהיו כאלו שלא ירצו לקבל התנאים ויפתחו קבוצה חדשה ח"ו בסודם אל תבוא נפשי רק על יראת שמים כמוכם - למרות שאיני יודע זהותכם - עורך כבר יכול להכיר בין השורות מהו מהות כותבם - אפשר לסמוך חזקו ואמצו אל תראו ואל תערצו חילכם לאורייתא אשמח לההנות אותכך בריאת דבריי ואינך זקוק לטרוח להשיב חזרה
  • חיפוש עורך ראשי

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2022 01:04 לכבוד רבני הקבוצה, כידוע לכל הוותיקים כאן, אני עסוק בימים אלה בהוצאת פירושי הגר"א על הנ"ך. העבודה כוללת פיענוח כל הכתבי יד שנמצאים היום, חיפוש מקורות, וליקוטים מכל כתבי הגר"א אחרים, המדברים על אותם נושאים, וגם ליקוטים בפירושים לפסוקים בנ"ך. בגלל עומס העבודה, וקושי הדבר, ואני רוצה לסיים כמה שיותר מהר ולא בעוד 25 שנה!!!! [כרגע עשיתי על איכה, וזה לקח לי יותר מששה חדשים, קרוב למאתיים עמודים, ועדיין לא סיימתי], אני מחפש מי שמעוניין להיות שותף איתי בפרוייקט הגדול הזה. מי שחושב שיכול לקחת על עצמו חלק גדול מהפרוייקט, שיפנה אלי בפרטי בבקשה. הרבה הצלחה לכולכם.
  • איך מתקנים קובץ בעברית שהסמיני פיסוק הם באנגלית ?

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 07:34 איך מתקנים קובץ בעברית שהסמיני פיסוק הם באנגלית ? דבר שיוצר בעיות ברויח אין לי אפשרות לעשות גזור הדבק בלי שמירת עיצוב שזה פותר את הבעיה אני מחפש פתרון אחר
  • מחפש עורך

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/11/2022 16:00 בס"ד אני מחפש עורך שמבין בחקר יוחסין, שלא לוקח הרבה כסף.. למשהו אישי פרטים אצלי
  • עזרה בוורד הערות שוליים בפריסה של טור אחד

2022
    1
    2
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2022 11:36 אני מוסיף תמונה לדוגמה תמונה מס 1 שימו לב להערה מס' 1 - ושמיו לב תמונה מס' 2 כך אני מעוניין שזה יראה... ב-יום שלישי, 29 בנובמבר 2022 בשעה 11:34:59 UTC+2, מכון תורת המהריל צירלסון כתב/ה: קבצים מצורפים: 1.png 2.png
  • עזרה בוורד הערות שוליים בפריסה של טור אחד

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2022 11:40 תלחץ על החץ שבקצה השמאלי [image: image.png] [image: image.png] מאת: [email protected]
  • [2]: עזרה בוורד הערות שוליים בפריסה של טור אחד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2022 12:18 ------ Original Message ------ מאת: From "מעשה הכתב" מאת: To "מכון תורת המהריל צירלסון" מאת: Cc "עריכה תורנית" Date ה' כסלו תשפ"ג 11:40:30 Subject Re: [עריכה תורנית] עזרה בוורד הערות שוליים בפריסה של טור אחד קבצים מצורפים: 20221129_121759.MP4