דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הערות שוליים בספרים שבפרוייקט השו"ת

2022
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 22/11/2022 20:34

בפרוייקט השו"ת ישנו נוהג להטמיע את הערות השוליים בגוף החיבור.
    האם ישנו דרך להורות לתוכנה לא להציג את הערות השוליים?
    תודה לעונים ושכמ"ה.

"אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק
    וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם
    טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני
    האדם"
    .

• תאריך ההודעה המקורית: 22/11/2022 20:34

בפרוייקט השו"ת ישנו נוהג להטמיע את הערות השוליים בגוף החיבור.
    האם ישנו דרך להורות לתוכנה לא להציג את הערות השוליים?
    תודה לעונים ושכמ"ה.

"אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק
    וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם
    טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני
    האדם"
    .

תאריך ההודעה המקורית: 23/11/2022 00:15

אם אתה מתכוון לאותיות צריך לעשות: כלים, אפשריות, העתקה, השמטת ציון
    אותיות לפרשנים.
    אגב. שם יש גם אפשרות להורדת טעמים ניקוד ופיסוק.

• סינון תוצאות של ציון מקורות בפרוייקט השו"ת

2022
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2022 16:22 עצה טובה קא משמעת לן.. ואיישר חיליה דמר..
  • הערות שוליים

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2022 17:56 אני מכיר דרך להתחיל זרמים שונים כמו שאתה כותב, אך בקטגטריות בטקסט עצמו, לא בהפניות להערות שוליים. יכול להיות שלזה אתה מתכוון. למיטב ידיעת האנושות אין לרבני מייקרוסופט שליט"א (לבור י' טפחים) אחיזה ביותר בהערות שוליים פעם אחת. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 09.08.22, 17:54:12
  • גיבוי הגדרות פרוייקט השו"ת בר אילן

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 11/09/2022 15:32 אכן זה צורך נדיר שעולה רק אם הצורך לשחזור עלה מיד לאחר שינוי בהגדרות. לי לא ידוע על אופציא כזו. מאת: From: פנחס אריה רוזנטל Sent: 11 Sep 2022 3:28 PM מאת: To: יצחק רוט מאת: Cc: עריכה תורנית Subject: Re: [עריכה תורנית] גיבוי הגדרות פרוייקט השו"ת בר אילן נפקא מינא אם רוצים לשחזר את המחשב לנקודת זמן קודמת בלי להפסיד את ההגדרות יבאר לן מר דבריו, אחר שהגדרתי את כל ההגדרות מה התועלת לגבות זאת, זה הרי לא משתנה כלל והרי הוא כמגובה ועומד, הלא כן? From: [email protected] mailto:[email protected] <[email protected] mailto:[email protected] > On Behalf Of פאר Sent: 11 Sep 2022 3:18 PM To: עריכה תורנית <[email protected] mailto:[email protected] > Subject: [עריכה תורנית] גיבוי הגדרות פרוייקט השו"ת בר אילן ידוע לי שיש אפשרות לגבות את הספרים הפתוחים כעת בתוכנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לגבות גם את הגדרות התוכנה (כגון עיצוב, קיצורי דרך וכדו')? -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'עריכה תורנית' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל mailto:[email protected] [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/22119213-107e-4d09-a158-b08daeb7a9den%40googlegroups.com https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/22119213-107e-4d09-a158-b08daeb7a9den%40googlegroups.com?utm_medium=email&utm_source=footer .
  • הערות שוליים בטור אחד בוורד

2022
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 19/10/2022 10:57 ודאי, אני רק הוספתי ידיעה חשובה, שכאשר למשל עורך מעביר קובץ למחבר שיש לו מחשב ישן, יתכן שהקובץ יוצג בצורה פגומה מאוד, ויש לדעת זאת כי לפעמים מקבל הקובץ עובד לחינם לתקן את ה'בעיות', ולכן יש להמיר את הקובץ "אחורה" כדי יוצג אצלו כראוי, כמובן שיהיו דברים שלא יוכל להנות מהם שנוצרו רק במהדורא האחרונה, אבל לפחות לא יהיה בלגן בקובץ. מאת: [email protected]
  • בנושא הערות שוליים

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/11/2022 19:37 קבצים מצורפים: הפניה מקושרת.pdf
  • עזרה בוורד הערות שוליים בפריסה של טור אחד

2022
    1
    2
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2022 11:39 אני מצרף תמונה להמחשה שימו לב תמונה מס 1 הערה 1 - זאת הבעיה תמונה מס' 2 כך אני רוצה שזה יראה ב-יום שלישי, 29 בנובמבר 2022 בשעה 11:34:59 UTC+2, מכון תורת המהריל צירלסון כתב/ה: קבצים מצורפים: 1.jpg 2.jpg
  • בקשת עזרה בעניין הערות שוליים

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2022 16:41 הפנייה מקושרת זה כלי שלא כולם מכירים אותו ומועיל מאד לציין הערה שמספרה משתנה כמו "נתבאר לעיל באות ל'" ולאחר זמן זה אות לא, אם עושים הערה רגילה זה בעייה אבל אם עושים הפנייה מקושרת זה משתנה יחד עם זה אני כשלעצמי לא יודע איך עושים את זה אבל אני מכיר ספר עב כרס שכל ההערות שלו נכתבו באופן זה כך שלא היה צריך שעות וימים להשקיע בתיקון האותיות. הכותב של הספר ההוא הוא ת"ח שגם המציא את הרעיון להשתמש בהפנייה הנ"ל לצורך זה.
  • חיפוש מתקדם בפרויקט השו"ת

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/12/2022 16:18 תודה רבה! ב-יום שלישי, 20 בדצמבר 2022 בשעה 23:53:29 UTC+2, יוסף מיכאל יוסקוביץ כתב/ה: