דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בקשת עזרה בהערות סיום

2022
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 21/12/2022 10:01

למה הערות הסיום נכתבות קודם בטור שמאלי ואח"כ בטור ימני ?
    [בהתחלה זה היה מוגדר שהערות הסיום הם בספרות רומיות, וא"כ אז מובן, אבל גם
    אחר ששיניתי ההגדרה לאותיות, וסגרתי הקובץ ופתחתיו שוב, זה עדיין נשאר ככה].
    תודה

• תאריך ההודעה המקורית: 21/12/2022 10:01

למה הערות הסיום נכתבות קודם בטור שמאלי ואח"כ בטור ימני ?
    [בהתחלה זה היה מוגדר שהערות הסיום הם בספרות רומיות, וא"כ אז מובן, אבל גם
    אחר ששיניתי ההגדרה לאותיות, וסגרתי הקובץ ופתחתיו שוב, זה עדיין נשאר ככה].
    תודה

תאריך ההודעה המקורית: 21/12/2022 10:04

באג של וורד מאז גירסת 2019
    העמוד הראשון של הערות סיום בטורים - תקין, לאחריו מתחלף

------ Original Message ------
    מאת: From "עריכה תורנית"
    מאת: To "עריכה תורנית"
    Date כ"ז כסלו תשפ"ג 10:01:15
    Subject [עריכה תורנית] בקשת עזרה בהערות סיום

• בקשת עזרה בוורד

2022
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/08/2022 16:32 תודה לכל מי שהשקיע מזמנו וניסה לעזור. מה שעזר לי למעשה היה העצה של הרב ארי במסתרים. תודה רבה ושוב תודה לכל מי שהשקיע מזמנו היקר ה' ישלם שכרכם ברו"ג ובגו"ר
  • בקשת עזרה בניסוח כלל לקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/08/2022 20:10 בס"ד בעקבות מה שהיה כאן לאחרונה כמ"פ, נראה לי שנכון לנסח איזה כלל בזה. ואני נבוך איך ומה. הרי א"א [לכאו'] לומר לבנאדם - אל תזכיר את הרב שלך, כי יש פה כאלו שזה מרגיז אותם. הרי לא נגמור ככה. כמה חילוקי דעות יש בעמ"י ! ואת"ל - רק חרדים, אז לך תגדיר מיהו חרדי ומי לא. גם איני יודע אם אפשר לומר לבנאדם - אל תביא שום ציטוט משום עיתון, כי מיד יקפוץ מישהו וכו' וכו'. בבקשה בבקשה לא להזכיר שום שם של אדם [גם מי שלדעתך הוא בבחינת שר"י..] או עיתון, או שם של חוג או קבוצה [כנ"ל, גם כאלו שלדעתך ולדעת רבותיך שליט"א הם ...]. אגב אני מזכיר-מסביר כאן שוב, שהכללים אינם 'המלצות'. נכון שעד היום לא היה צורך להוציא מישהו, כי הפנייה האישית השקטה היתה מספיקה, אבל אם יהיה צורך, נעשה את זה. א"א לתת לאחד להפריע למאות אחרים, ולפעמים אפי' לאלץ אחרים לעזוב את הקבוצה. כתבתי כמ"פ, ומזכיר שוב - כל כלל יכול להיות עומד לדיון. אני לא מחליט פה כלום, רק משמש לפה לרוב הציבור. אבל כל עוד זה הכלל - זה מחייב כל אחד. בתקווה להבנה.
  • בקשת עזרה דחוף

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 06/09/2022 20:41 בס"ד לצורך העבודה יעזור לי מאוד להצטרף לנסיעה מחר מביתר לב"ב, באיזור 6 אחה"צ. בתשלום. תודה
  • בקשת עזרה בוורד. תודה מראש !

2022
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2022 23:26 בס"ד תודה לכולם עזרו לי באופן פשוט, באישי. לסמן בבלונים - הצג רק תגובות ועיצוב בבלונים. ותשקוט הארץ. מאת: [email protected]
  • בקשת עזרה בדקדוק לשון הקודש. תודה

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/09/2022 11:40 כנראה שזה שאח"כ כתוב 'ניצול', ולא 'ניצל', זה כדי להבדיל מ'ניצל' בעבר.
  • בקשת עזרה בג'ימייל

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2022 20:11 בס"ד מוגדר אצלי 'קודם הודעות שלא נקראו'. ב'כל היתר', פתאום מופיעות ההודעות של 18 במאי. מה עושים כדי להחזיר את זה לקדמותו, שגם שם יראו את ההודעות לפי סדר קבלתם, אחרון אחרון קודם ? הפעולות האחרונות שעשיתי במייל, לפני שזה קרה, היו - הוספת תווית, הוספת מסנן חדש. אז משהו השתבש. תודה מאוד למי שינסה לעזור [אגב אם מישהו כתב לי אתמול או היום משהו שלדעתו הייתי מגיב על זה, ולא היה תגובה ממני, אז אולי ההודעה שלו נאבדה לי בתוך הבלאגן]
  • בקשת עזרה - חילוץ קבצים מדיסק ישן

2022
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 18/09/2022 10:35 מבדיקה ראשונית עולה, כי יתכן וניתן לפתוח מסמכים אלו רק באמצעות אופיס 2007 (ואולי אף ישן יותר)... אם אתה מכיר מחשבים המחזיקים אופיס שכזה יתכן ותמצא את מבוקשך.
  • בקשת עזרה בחיפוש מקור. בתודה !

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/11/2022 11:35 בס"ד תודה רבה מאת: [email protected]